• BIST 100

    14200,54%-0,68
  • DOLAR

    42,69% 0,01
  • EURO

    50,16% 0,04
  • GRAM ALTIN

    5922,12% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9522,21% 0,00

Ramazan Bayramı'nda operatörler yine çöktü

24 Mayıs 2020, Pazar 19:08
24 Mayıs 2020, Pazar 19:08
Ramazan Bayramı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Ramazan Bayramı'nda operatörler yine çöktü

Deprem sonrası büyük kaosa imza atarak ulaşımı aksatan telefon operatörleri, bu bayram da çökünce sosyal medyada büyük tepki topladı.

Ramazan Bayramı bu yıl, önceki bayramlardan biraz daha farklı seyrediyor. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı 81 ilde uygulanırken, herkes telefonlarına sarıldı, öyle bayramlaşmaya çalıştı. Ancak bu durumun getirdiği yoğunluk sonucunda operatörler çöktü.

3 BÜYÜK OPERATÖR

Sosyal medyada ‘neden arama yapılamıyor’ şeklinde birçok paylaşım yapıldı; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’a büyük tepki yağdı. Son olarak İstanbul’da yaşanan deprem sonrası çöküşe geçen operatörler, bu bayram yoğunluğunu da kaldıramamış oldu. Kullanıcılar müşteri hizmetlerine ulaşarak, çok sayıda şikayet iletti.

HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Bayram gününde sevdikleriyle görüşmek isteyen ve aksilik yaşayanlara operatörler tarafından ise bir açıklama yapılmadı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisi şu şekilde oldu: “Bu ülkeyi artık acil durumlarda ve bayramlarda şaşırtmıyorsunuz TEBRİKLER.” “Kimseyi arayamıyorum rezilliğe bak ya. Ben de sabahtan beri telefonu kapatıp açıyorum yeni aldığım telefon bozuk çıktı diye sinir olmuştum,” “Her yerde çeker diyordunuz ne oldu en önemli zamanda kimseyi arayamıyoruz.” “Bu deprem operatör şirketlerini pek akıllandırmamış anlaşılan bayramda bile çöktüler yazık size dökülen paralara.” “O kadar fatura tutarı öde, 10 gün kala 800 kere arayın faturanız şu diye, bayramda haberleşme çöksün.” “Deprem olur operatörler çöker, rüzgar eser çöker, bayram olur çöker... Her ay telsiz ücretini alınca sistem tıkır tıkır işliyor. Kimseyi arayamıyoruz anladınız mı arayamıyoruz.” “Fatura ödeme zamanı gelince 50 kere mesaj atarsınız, bayram günü kimseyi arayamıyoruz rezillik.” “Acil satılık haber güvercini, dosta gider dosttan gelir, sağda solda oyalanmaz efendi. Daha hızlısı bulunana kadar en iyisi bu.” “En küçük hizmette bile para alan bir telefon operatörüsünüz. Bazı aylar 400 TL ödediğimi bilirim hala 150 TL den aşağı fatura ödemem, en çok Turkcelliler ödeme yaptığı halde yine biz mağdur oluyoruz bayramda. Kimseyi arayamıyoruz. Rezalet.”

Gümrük cezaları ve fazla çalışma ücretleri yeniden belirlendi

Zayıflama iğneleri: Çağın trendi mi, sağlık devrimi mi?

HAMAS: İşgalcilerin ihlalleri Gazze'de ateşkesi çöküşün eşiğine getirdi

Brent petrol 59,55 dolardan işlem görüyor

Bitlis’te 35 köy yolu ulaşıma kapandı

İstanbul'da yapılan uygulamada 1062 şüpheli gözaltına alındı

Trump, Suriye ve Filistinlilerin ABD'ye girişini yasakladı

Benzinde 77 kuruş indirim

22'nci uluslararası "İstanbul Mutfak Günleri" başladı

Gazze soykırımı sonrası siyonist orduda psikolojik kriz derinleşiyor: Üs içinde intihar

Trump'tan işgal rejimine tam destek açıklaması

Şanlıurfa’da geniş çaplı asayiş uygulaması: 23 kişi yakalandı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, bakanlığının 2026 yılı bütçesini meclise sundu

Altın rekor seviyelerde seyrediyor

FETÖ'nün "Kamu mahrem yapılanması"nda 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Bakan Kurum, TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu

Gaziantep’te göçmen kaçakçılığı operasyonu: 2 tutuklama

Döviz kurlarında son durum

FETÖ'ye yönelik 42 ilde operasyon: 160 şüpheli yakalandı

Ülke genelinde bugün yağış beklenmiyor

MIT'te görevli nükleer bilim insanı öldürüldü

Meşişi: Tunus tek adam yönetimiyle çöküşe sürüklendi

Trump, Maduro yönetimini "yabancı terör örgütü" ilan etti

Yüzyılın Konut Projesi başvurularında son günler

Bitlis'te eğitime kar engeli

Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem

Kocaeli’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Yem ve gıda işletmelerine yönelik denetimler sürüyor

ABD'den Japonya'ya askeri ekipman satışı

Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gümrük cezaları ve fazla çalışma ücretleri yeniden belirlendi

Zayıflama iğneleri: Çağın trendi mi, sağlık devrimi mi?

HAMAS: İşgalcilerin ihlalleri Gazze'de ateşkesi çöküşün eşiğine getirdi

Brent petrol 59,55 dolardan işlem görüyor

Bitlis’te 35 köy yolu ulaşıma kapandı

İstanbul'da yapılan uygulamada 1062 şüpheli gözaltına alındı

Trump, Suriye ve Filistinlilerin ABD'ye girişini yasakladı