• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

Ramazan Bayramı'nda operatörler yine çöktü

24 Mayıs 2020, Pazar 19:08
24 Mayıs 2020, Pazar 19:08
Ramazan Bayramı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Ramazan Bayramı'nda operatörler yine çöktü

Deprem sonrası büyük kaosa imza atarak ulaşımı aksatan telefon operatörleri, bu bayram da çökünce sosyal medyada büyük tepki topladı.

Ramazan Bayramı bu yıl, önceki bayramlardan biraz daha farklı seyrediyor. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı 81 ilde uygulanırken, herkes telefonlarına sarıldı, öyle bayramlaşmaya çalıştı. Ancak bu durumun getirdiği yoğunluk sonucunda operatörler çöktü.

3 BÜYÜK OPERATÖR

Sosyal medyada ‘neden arama yapılamıyor’ şeklinde birçok paylaşım yapıldı; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’a büyük tepki yağdı. Son olarak İstanbul’da yaşanan deprem sonrası çöküşe geçen operatörler, bu bayram yoğunluğunu da kaldıramamış oldu. Kullanıcılar müşteri hizmetlerine ulaşarak, çok sayıda şikayet iletti.

HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Bayram gününde sevdikleriyle görüşmek isteyen ve aksilik yaşayanlara operatörler tarafından ise bir açıklama yapılmadı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisi şu şekilde oldu: “Bu ülkeyi artık acil durumlarda ve bayramlarda şaşırtmıyorsunuz TEBRİKLER.” “Kimseyi arayamıyorum rezilliğe bak ya. Ben de sabahtan beri telefonu kapatıp açıyorum yeni aldığım telefon bozuk çıktı diye sinir olmuştum,” “Her yerde çeker diyordunuz ne oldu en önemli zamanda kimseyi arayamıyoruz.” “Bu deprem operatör şirketlerini pek akıllandırmamış anlaşılan bayramda bile çöktüler yazık size dökülen paralara.” “O kadar fatura tutarı öde, 10 gün kala 800 kere arayın faturanız şu diye, bayramda haberleşme çöksün.” “Deprem olur operatörler çöker, rüzgar eser çöker, bayram olur çöker... Her ay telsiz ücretini alınca sistem tıkır tıkır işliyor. Kimseyi arayamıyoruz anladınız mı arayamıyoruz.” “Fatura ödeme zamanı gelince 50 kere mesaj atarsınız, bayram günü kimseyi arayamıyoruz rezillik.” “Acil satılık haber güvercini, dosta gider dosttan gelir, sağda solda oyalanmaz efendi. Daha hızlısı bulunana kadar en iyisi bu.” “En küçük hizmette bile para alan bir telefon operatörüsünüz. Bazı aylar 400 TL ödediğimi bilirim hala 150 TL den aşağı fatura ödemem, en çok Turkcelliler ödeme yaptığı halde yine biz mağdur oluyoruz bayramda. Kimseyi arayamıyoruz. Rezalet.”

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan "Özel eğitimde 27 yaş engeli" iddialarına yalanlama

İstanbul Valiliği’nden sağanak ve fırtına bilançosu

Bangladeş, Gazze'deki uluslararası barış gücüne katılmak istiyor

BESO seçimleri yoğun katılımla başladı

İşgalciler, El Halil'de bir Filistinliyi şehit etti

Arjantin’deki büyük yangınların işgalci siyonistlerin çıkardığı iddiası

Uzman uyardı: Migren ilaçla ağırlaşabilir

Maduro'dan oğluna mesaj: İyiyiz, ben bir savaşçıyım!

23 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

EPDK 43 şirkete lisans verdi

İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon

Grönland’daki tüm siyasi partilerden ABD’ye ortak tepki

ABD, Suriye’de DAİŞ hedeflerini vurduğunu duyurdu

Pakistan'da düğün evinde tüp patlaması: 6 ölü 9 yaralı

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor

Trump, Venezuela petrolünü gasp eden kararnameyi imzaladı

Instagram’da büyük veri sızıntısı: 17,5 milyon kullanıcının bilgileri ifşa oldu

Yarıyıl tatili cuma günü başlıyor

İş sağlığı ve güvenliğinde yenilikçi yaklaşımlar ele alındı

İNOSAM Başkanı Gürkan Avcı: Emekliler cezalandırılıyor

Manisa’da sabaha karşı art arda depremler

Siyonist Yahudiler Filistinlilere ait 200 küçükbaş hayvanı çaldı

Meteoroloji'den denizlerde fırtına uyarısı

Yemen’de Ensarullah Hareketine karşı Yüksek Askeri Komite kuruldu

Yeni dolandırıcılık yöntemi: Mobil oyunlara dikkat!

Aralık 2025, Türkiye'de son 30 yılın en sıcak ayı oldu

HAKSİAD Ankara Şubesi açıldı

Fas'ta 1386 kişi kraliyet affından yararlandı

Fırtına nedeniyle bazı feribot seferleri iptal edildi

68 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış, fırtına ve çığ riski

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Milli Eğitim Bakanlığı’ndan "Özel eğitimde 27 yaş engeli" iddialarına yalanlama

İstanbul Valiliği’nden sağanak ve fırtına bilançosu

Bangladeş, Gazze'deki uluslararası barış gücüne katılmak istiyor

BESO seçimleri yoğun katılımla başladı

İşgalciler, El Halil'de bir Filistinliyi şehit etti

Arjantin’deki büyük yangınların işgalci siyonistlerin çıkardığı iddiası

Uzman uyardı: Migren ilaçla ağırlaşabilir