• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Şahin, hafta sonu Gaziantep köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

GÜNDEM 22.01.2024 13:50:04 0
Şahin, hafta sonu Gaziantep köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

Şahin, hafta sonu Gaziantep köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pazar mesaisinde kent merkezine yakın büyük köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Teknik ekibi ile Şahinbey ilçesine bağlı Burç ve Cevizli köylerine ve Şehitkamil ilçesinde ise Arıl ve Aktoprak köylerine giden Başkan Fatma Şahin, bu köylerde yapılan çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyaretinde muhtarlar ve vatandaşlardan köylerdeki eksiklikleri ve talepleri dinleyen Başkan Şahin’e AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da eşlik etti.
“Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız”
Halkın görüşlerini ve taleplerini yönetimde etkin kılarak kente vatandaşın istekleri doğrultusunda hizmetlerin yürütüldüğünü aktaran Başkan Fatma Şahin, Arıl Köyü’nde halkın sıcak karşılama ve ev sahipliği için teşekkür ederek şunları söyledi:“22 yıl önce ne söylediysek bugün alnımız ak, başımız dik. Bunun gereğini yapmış olarak buradayız. Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız. Her seferinde daha çok güven duydunuz. Biz de sizden aldığımız o büyük onurla büyük bir sorumlulukla gece gündüz çalıştık.”
Aktoprak, Burç ve Cevizli mahallerine ziyaretlerinde ise Başkan Fatma Şahin, “Önce insanı yaşat ki devlet yaşasın” düşüncesiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, eğitim ve sağlık çalışmalarına değindi. Covid 19 Pandemisi ve Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan çalışmalardan bahsederek, teknik ekibin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Eğitim şehri, spor şehri, bilim şehri, kültür sanat şehri, yeşil şehir, akıllı şehir hedefine gitmek için beyanname hazırlandığını belirten Şahin, “Burası dünyanın göz bebeği. Bu topraklar bizim, bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Biz gayretten, çalışmadan sorumluyuz. Sizden gelen dileği emir olarak gören, yerine getirmek için de büyük gayret gösteren bir ekibin parçasıyız” diye konuştu.

Kurumlar Vergisi Beyannamesi için son gün 5 Mayıs

Gazze'de "Yürütme Gücü" yeniden oluşturuluyor

Batman'da borç nedeniyle camilerin elektriğinin kesilmesine vatandaşlardan tepki

Bakan Tunç: Bilirkişilik eğitimleri 15 Mayıs'ta yeniden başlıyor

Nükleer Enerji Tedarikçi Bilgi Sistemi kullanıma açıldı

Afganistan'ın kuzeyinde sel can kaybı ve maddi hasara yol açtı

Rumenler tekrarlanan cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında

Nisan ayında EİB’den 1 milyar 468 milyon dolarlık ihracat

Kassam Tugayları, işgal saldırısında yaralanan siyonist esirin görüntülerini yayımladı

Ankara'da "Büyük Gazze Konferansı" gerçekleştirildi

Ensarullah Hareketi, işgal altındaki Ben Gurion Havalimanı'nı vurdu

İşgal çetesi 12 savaş uçağıyla Suriye’ye hava saldırısını gerçekleştirdi

İhmalkarlığın Bedeli Ağır Oldu: Belediye Kazısında Tonlarca Su Boşa Aktı

Yılın ilk 4 ayında havadan yapılan denetimlerde 37 binden fazla araca işlem yapıldı

Tapu masraflarına büyük zam! Yabancıya rekor artış

Tırın gizli bölmesine saklanan 351 bin euro  ele geçirildi

Nisan ayı enflasyon verileri yarın açıklanacak

Ankara'da kumar operasyonu: 15 gözaltı

Ticari taksi ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar yarısı

Kütahya'da 4 büyüklüğünde deprem

Kuzey Kore'den ABD'ye nükleer mesaj

Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 6 yaralı

Yemen'in yeni Başbakanı Salih Bin Brik oldu

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

İşgal rejimi Gazze Şeridi'ndeki gıda kaynaklarını sistematik olarak yok ediyor

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ