Şahin, hafta sonu Gaziantep köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

Tarih: 22.01.2024 13:50 Güncelleme: 22.01.2024 13:50
Şahin, hafta sonu Gaziantep köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Şahin, hafta sonu Gaziantep köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pazar mesaisinde kent merkezine yakın büyük köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Teknik ekibi ile Şahinbey ilçesine bağlı Burç ve Cevizli köylerine ve Şehitkamil ilçesinde ise Arıl ve Aktoprak köylerine giden Başkan Fatma Şahin, bu köylerde yapılan çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyaretinde muhtarlar ve vatandaşlardan köylerdeki eksiklikleri ve talepleri dinleyen Başkan Şahin’e AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da eşlik etti.
“Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız”
Halkın görüşlerini ve taleplerini yönetimde etkin kılarak kente vatandaşın istekleri doğrultusunda hizmetlerin yürütüldüğünü aktaran Başkan Fatma Şahin, Arıl Köyü’nde halkın sıcak karşılama ve ev sahipliği için teşekkür ederek şunları söyledi:“22 yıl önce ne söylediysek bugün alnımız ak, başımız dik. Bunun gereğini yapmış olarak buradayız. Birlikte başarmaya hazırız ve kararlıyız. Her seferinde daha çok güven duydunuz. Biz de sizden aldığımız o büyük onurla büyük bir sorumlulukla gece gündüz çalıştık.”
Aktoprak, Burç ve Cevizli mahallerine ziyaretlerinde ise Başkan Fatma Şahin, “Önce insanı yaşat ki devlet yaşasın” düşüncesiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, eğitim ve sağlık çalışmalarına değindi. Covid 19 Pandemisi ve Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan çalışmalardan bahsederek, teknik ekibin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Eğitim şehri, spor şehri, bilim şehri, kültür sanat şehri, yeşil şehir, akıllı şehir hedefine gitmek için beyanname hazırlandığını belirten Şahin, “Burası dünyanın göz bebeği. Bu topraklar bizim, bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Biz gayretten, çalışmadan sorumluyuz. Sizden gelen dileği emir olarak gören, yerine getirmek için de büyük gayret gösteren bir ekibin parçasıyız” diye konuştu.

Malatya'da işyerinde silahlı saldırı: Bir yaralı

Malatya'da korkutan yangın

ABD'de huzurevi yangını: 9 ölü

MSF: Gazze'de tıbbi tahliye sistemi kurulmalı

Paşinyan, AB ile işbirliğini derinleştirmeyi istiyor

ABD, NATO ülkelerine 10 milyar dolar değerinde silah satacak

Cenin'de işgal ordusuyla çıkan çatışmada bir genç şehit oldu

Danimarka'dan ABD'nin AB'ye yönelik gümrük vergisi uygulamasına tepki

Yenidoğan sünneti enfeksiyonları önlüyor

Kocaeli'nde zincirleme kazada 5 kişi hayatını kaybetti

Trump, Moskova ve Kiev'e anlaşmazlığı çözmeleri için 50 gün süre verdi

Dışişlerinden Suriye'nin güneyindeki şiddet olaylarına ilişkin açıklama

Bursa’da geri dönüşüm fabrikasında yangın

İşgal rejimi, "tehdit" iddiasıyla Suriye tanklarını bombaladı

Motosikletle taksiye çarpan karı koca hayatını kaybetti

Gazze'de şehit sayısı 120 kişi artarak 58 bin 386'ya yükseldi

"253 Şehit 253 Portre" sergisi açıldı

Bakan Güler, İranlı mevkidaşıyla görüştü

Siirt’te 2025 Yılı 3. dönem il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Gazze'de direniş operasyonu sonucunda 3 işgal askeri öldü

Londra'daki uçak kazasında 4 kişi öldü

Gaziantep'te trafik kazası: Bir yaralı

Dicle Nehri’nde kaybolan gencin arama çalışmaları sürüyor

İSKİ'ye ait tesiste yangın

Cizre’de elektrik panosu yandı mahalle elektriksiz kaldı

Bakan Uraloğlu: Bu millet, tankların gücüne değil, imanının gücüne inandı!

Adıyaman'da maddi hasarlı ev yangını meydana geldi

Gaziantep'te LGS'de tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi

Prof. Dr. Tarhan: Sosyal medya sosyal fobiyi destekliyor

Pakistan Âlimi Abdürrauf Muhammedi: Keşmir halkının İslâm ümmetine ihtiyacı var

Yükleniyor