• BIST 100

    11121,23%0,66
  • DOLAR

    41,40% 0,26
  • EURO

    48,73% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4868,22% 0,63
  • Ç. ALTIN

    7956,27% 0,26

Şahinbey Belediyesi’nin 6. Kitap Fuarı depremzede öğrencileri ağırladı

20 Ekim 2023, Cuma 17:50
20 Ekim 2023, Cuma 17:50
Şahinbey Belediyesi’nin 6. Kitap Fuarı depremzede öğrencileri ağırladı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şahinbey Belediyesi’nin 6. Kitap Fuarı depremzede öğrencileri ağırladı

Nurdağı ve İslahiye’deki depremzede öğrenciler Şahinbey Belediyesi’nin “Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır” temalı kitap fuarını ziyaret ettiler.
Şahinbey Belediyesinin öğrencileri ve kitap severleri bir araya getirdiği ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır” temalı kitap fuarı Nurdağı ve İslahiye’den gelen depremzede öğrencileri ağırladı. Kitap Fuarına katılan ve hayranları ile buluşan Kahraman Tazeoğlu kitap gelirini ve telif haklarını depremzedelere hediye etti. Düzenlenen Programa Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı.
“Depremzede öğrencilerimiz için güzel bir etkinlik oldu”
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin sürekli depremzedelerle birlikte olduklarını ifade ederek “Gaziantep AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı olarak depremzede ve deprem bölgesinde İslahiye Nur Dağı’nda sürekli depremzedelerimizle beraberiz. 6 Şubat sonrası yaşanan bu dram özellikle aileler içerisinde ve çocuklar üzerinde de etkisini azaltmak adına bizler AK Parti olarak projeler geliştiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de bugün burada 100 İslahiye, 100 Nurdağı’ndan on ikinci sınıf öğrencisi üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi bu anlamlı günde Şahinbey Belediyemizin kitap fuarı etkinliğine, getirdik. Fuarda yazarlarla bir araya geldiler. Belediyemizin 6.’sını düzenlemiş olduğu kitap fuarında üniversiteye hazırlanacak gençlerimizin bu fuarda feyiz almalarını ve deprem bölgesinde konteynerlerde kalan öğrencilerimizin o psikolojiyi atmaları adına güzel bir etkinlik oldu. Bizler gençlerimize çok güveniyoruz. Bugün bizlerle birlikte olan Şehzade Milletvekilimize, Şahin Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Başkan Yardımcım Arif Kurt Bey’e Emeği geçen, katkı veren herkese de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Depremzede öğrencilerimizin yanındayız”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, depremzede öğrencilerimize kaynak kitaplar hediye ettiklerini belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak 6’ncısını düzenlediğimiz kitap fuarımız 9 gün boyunca devam ediyor. 118 tane yayın evimiz, 70 tane yazarımız bu kitap etkinliğimize katılıyorlar. Fuarda söyleşiler yapılıp, yazarlarımız okurlarla buluşuyorlar ve kitaplarını imzalıyorlar. Böylelikle okurlar da her gün kitaplarını okudukları yazarlarla tanışma ve onları dinleme fırsatını elde etmiş oluyorlar. Düzenlenen fuarla okumayı alışkanlığını da geliştirmiş oluyoruz. Fuarımızda 100 Nurdağı’ndan 100 de İslahiye’den, depremzede 12’nci sınıf öğrencilerimizi ağırladık. Onlara kitaplar hediye ettik. Şahinbey Belediyesi olarak hem 12’nci sınıf öğrencilerine, hem 8’nci sınıf öğrencilerine kaynak kitaplar hediye ediyoruz. Depremzede öğrencilerimize de bu kaynak kitaplardan hediye ederek onların da üniversite hayallerinin gerçekleşmesine bu vesileyle yardımcı olmuş olacağız” diye konuştu.

Minik yüreklerden Gazze'ye umut kermesi

Kabil’den Trump’a Yanıt: ABD’nin Afganistan’daki varlığı artık imkânsız

YÖK'ten "İlk Ders Filistin" çağrısına destek

Zirai don fındığı vurdu, kilosu bin 200 TL'ye dayandı

Diyarbakır'da servis krizi büyüyor: Veliler, çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz!

Van’da okula bıçaklı saldırı: 1’i ağır 2 öğretmen yaralandı

Rantisi’nin torunu, Gazze’de Filistin direnişinin sembolünü yeniliyor

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahipleri Umut Market’te alışveriş yapmaya devam ediyor.

Bölgenin üzüm ihtiyacını karşılayan Darende'de üretim 3 bin dönümlük bağdan 3 dönüme düştü

"Tesettür modaya dahil edilemez, iman meselesidir"

Cuma hutbesi: Peygamber Efendimizin ticaret ahlakı

Dr. Yetiker: Alzheimer yaşlılıkla karıştırılmamalı

Malatya'da okul servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi

İşgal saldırısında 2'si çocuk 8 Filistinli şehit oldu

Batman'da planlı elektrik kesintisi uyarısı

2 işgal askerini öldüren Ürdünlünün vasiyeti: Kaderimiz ortak ve işgal reddedilmeli

Yetimler Vakfı, Yemen'de eylül ayı yetim aylıklarını dağıttı

AK Partili belediye başkanı gözaltına alındı

Eğitim camialarından "İlk Ders Filistin" çağrısına destek

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Ciğer'den kaynak kitap açıklaması

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu

İstanbul'daki yurtlarla ilgili soruşturma: İki yurt müdürü görevden alındı

Mersin'de orman suçlarına karşı önleme araması yapıldı

Türkiye’de elektrikli araç şarj soketi sayısı 33 bini aştı

Ensarullah Hareketi: “Filistin-2” hipersonik füzeyle ile Yafa’ya vurduk

Brent petrol 66,83 dolardan işlem görüyor

'Basit Unutkanlık' ile Alzheimer unutkanlığı farklı!

Otomobil tıra arkadan çarptı: Bir ölü, bir yaralı

İstanbul'da baraj doluluk oranları alarm veriyor

Grip aşıları eczanelerde yerini aldı: Uzmanlardan risk gruplarına aşı uyarısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Minik yüreklerden Gazze'ye umut kermesi

Kabil’den Trump’a Yanıt: ABD’nin Afganistan’daki varlığı artık imkânsız

YÖK'ten "İlk Ders Filistin" çağrısına destek

Zirai don fındığı vurdu, kilosu bin 200 TL'ye dayandı

Diyarbakır'da servis krizi büyüyor: Veliler, çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz!

Van’da okula bıçaklı saldırı: 1’i ağır 2 öğretmen yaralandı

Rantisi’nin torunu, Gazze’de Filistin direnişinin sembolünü yeniliyor