GÜNDEM 22.10.2023 18:05:02 0

Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarına rekor katılım

Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarına rekor katılım
Haberi Sesli Oku

Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarına rekor katılım

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ fuarına 8 günde 100 bin kişi katıldı.
Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği 6. Kitap Fuarı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14 Ekim tarihinde kapılarını açmıştı. ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ temalı kitap fuarını açılış gününden bu yana 70 yazar ve 118 yayınevi ve 100 bini aşkın her yaştan vatandaş katıldı.

'Kitapseverleri yazarlarla buluşturduk”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ fuarına öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek “Kitap Fuarları çok önemli yazarlarla hem kitabın hem de okurların buluşması açısından güzel bir ortam. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezimizde bu tür organizasyonlar için ideal bir alan. Kongre merkezimizin fuaye alanında 70 yazar ve 118 yayınevi yüz bini aşkın kitap severlerle buluştu. Her gün üç yazarımız söyleşi ve imza günlerinde okurları ile bir araya geldi. Kitabı yazan ve okuyanın buluşmasını çok anlamlı buluyorum. Şahinbey Belediyesi olarak okumayı ve okutmayı seviyoruz. Bu güne kadar 15 milyonu aşkın kitabı gençlerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturduk. Buluşturmaya da devam ediyoruz. Kitap fuarımızın altıncısını gerçekleştirdik. Kitap fuarımızın Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Çok faydalı bir fuardı”
‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ Fuarı’nı ziyaret eden kitapseverler ve öğrenciler, “Şahinbey Belediyesi’nin daha önce düzenlediği kitap fuarlarını da ziyaret ettik. Birbirinden değerli yazarlar ve yayın evlerinin kitapları ile bir araya geldik. Özellikle tek tek tüm kitapçıları gezerek aradığımız kitapları burada tek bir alanda bulmak bizler için daha avantajlı. Ayrıca buradaki fiyatlar dışarıdaki kitapçılardan daha uygun. Şahinbey Belediye Başkanımıza bizlere böyle imkânlar sunduğu için çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Hindistan'da dini festival sırasında izdiham: 6 ölü, 30 yaralı

Prof. Dr. Yılmaz: Malatya'da çok iyi karaciğer nakil cerrahları yetişiyor

Batman'da uyuşturucu operasyonu

Pakistan'da maymun çiçeği vakalarında artış

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

İran’da kum fırtınası

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Gaziantep'te suç örgütüne operasyon: 50 gözaltı

Dünya birincisi hafızlardan Diyarbakır Ulu Camii’nde Kur’an ziyafeti

Bingöl’de ters laleler görsel şölen sunuyor

Yükleniyor