• BIST 100

    10608,26%0,54
  • DOLAR

    41,95% -0,01
  • EURO

    48,82% 0,18
  • GRAM ALTIN

    5548,45% 0,33
  • Ç. ALTIN

    9459,78% 1,28

Şanlıurfa genelinde 15 Mayıs’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak

14 Mayıs 2025, Çarşamba 16:05
14 Mayıs 2025, Çarşamba 16:05
Şanlıurfa genelinde 15 Mayıs’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şanlıurfa’da 15 Mayıs Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren il genelinde geniş kapsamlı elektrik kesintileri yaşanacak. Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre, kesintiler bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında uygulanacak.

En erken saat 00.00’da Haliliye ilçesinde başlayacak manevra çalışması, gün boyunca il genelinde farklı saat dilimlerinde devam edecek. Kesintilerin en yoğun yaşanacağı saat aralığı ise 09.00 ila 17.00 olacak. Haliliye’nin yanı sıra Viranşehir, Suruç, Siverek, Karaköprü, Hilvan, Harran, Halfeti, Eyyübiye, Ceylanpınar ve Bozova ilçelerinde çok sayıda mahallede enerji akışı geçici olarak durdurulacak.

Viranşehir’de Aritır ve Kervansarayı mahallelerinde trafo ve AG hatlarında yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 08.00–17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak. Ayaklı çıkışlı trafo çalışması kapsamında ise Çalıcık, Esvetoğlu, Ayaklı, Yeşilalıç, Kavurga ve Karatepe’de 13.00’e kadar elektrik verilemeyecek.

Suruç’un 50’yi aşkın kırsal mahallesinde OSOS okuma çalışmaları sebebiyle 10.00–16.00 saatleri arasında enerji kesilecek.

Siverek’te Büyüktepe, Çatlı, Dönemeç, Çepni gibi mahallelerde bakım çalışmaları yapılacak. F1 Bakırca çıkışı kapsamında Alagün, Turna, Sarıbal, Karakeçi gibi çok sayıda noktada kesintiler gün boyu sürecek.

Karaköprü’de Çiftekemer mahallesinde, Haliliye’de ise Ertuğrul Gazi ve Veysel Karani ile birlikte birçok mahallede trafo ve hat bakımı nedeniyle 09.00–17.00 saatleri arasında kesinti olacak.

Hilvan’ın Kovancı ve Bahçelievler mahallelerinde hem KET çalışmaları hem de trafo bakım uygulamaları kapsamında enerji verilemeyecek.

Harran’da Yayvandoruk, Kırmıtlı, Büyüktürbe, Tantana ve Ağcıl gibi çok sayıda mahallede OG hat bakım çalışmaları yapılacak.

Halfeti’nin Narlık ve Yukarıgöklü mahallelerinde AG tehlikeli hat çalışması nedeniyle gün içinde enerji kesintisi yaşanacak.

Eyyübiye ’de Şıh Maksut, Muradiye ve Hacı bayram başta olmak üzere bazı mahallelerde OSOS okumaları nedeniyle sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli kesintiler olacak.

Ceylanpınar’da Yalçınkaya, Özbek, Bahçelievler ve Yenişehir mahallelerinde trafo ve hat bakım çalışmaları nedeniyle gün boyunca elektrik verilemeyecek.

Kesintilerden etkilenecek vatandaşların gerekli tedbirleri önceden alması gerektiği ifade edildi. Şirket yetkilileri, çalışmaların tamamen planlı olduğunu ve kentin enerji altyapısının daha sağlam hale getirilmesi amacı taşıdığını vurguladı. (İLKHA)

17 ilde siber suç operasyonu: 189 şüpheli gözaltına alındı

ABD ile Kanada arasında gerilimi: Ticaret görüşmeleri askıya alındı

Tele 1 Televizyonu Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ gözaltında

Türkiye, İran ve Afganistan'dan ortak demiryolu projesi

Türkiye İran ve Afganistan'dan ortak demiryolu projesi

İstanbul'da trafik kazası: 4 yaralı

Meteoroloji’den uyarı: Batı kesimlerde kuvvetli yağış bekleniyor

Erzurum'da korkutan deprem

Vucic: Putin ve Trump dünyanın farklı bir siyasi haritasını oluşturmaya çalışıyor

İrlanda yeni cumhurbaşkanını seçecek

Mardin’de iki otomobil çarpıştı: 1’i çocuk 7 yaralı

Trump: israil, Batı Şeria'ya bir şey yapmayacak

Aydın’da torununu kurtarmak isterken hayatını kaybetti

HAMAS, İslami Cihad ve Fetih liderleri, ateşkesin ikinci aşaması için Kahire'de

Batman'da hafif ticari araç ile iki motosiklet çarpıştı: 6 yaralı

Konya’da 95 kişiye İŞKUR destekli istihdam fırsatı

Mardin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama

Ankara Valisi Şahin, ANFİDAP üyelerini kabul etti

Kahramanmaraş’ta 4 büyüklüğünde deprem

"Yağmur oluşturma" teknolojisi Hindistan'da başarıyla test edildi

Manisa’da kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Beyaz Saray: Trump, 30 Ekim'de Şi Cinping ile görüşecek

İstanbul Valiliği’nden kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı

Ukrayna, Rusya'dan 1000 ceset aldı

Batman’da bacağı makineye sıkışan işçi kurtarıldı

Aile Danışmanı Kalkan: Çocuktan telefonu alıyorsak yerini doldurmamız gerekir

Kahta’da imam hatip öğrencileri Gazze için kermes düzenledi

Konya’da “Yeşil Gelecek ve Dijital Dönüşüm İçin Yerel Fırsatlar Konferansı” düzenlendi

İçişleri Bakanlığı’ndan 8 il için sarı kodlu sağanak uyarısı

Siyonist Ben-Gvir esirleri infazla tehdit etti, HAMAS "faşist"liğe tepki gösterdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


17 ilde siber suç operasyonu: 189 şüpheli gözaltına alındı

ABD ile Kanada arasında gerilimi: Ticaret görüşmeleri askıya alındı

Tele 1 Televizyonu Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ gözaltında

Türkiye, İran ve Afganistan'dan ortak demiryolu projesi

Türkiye İran ve Afganistan'dan ortak demiryolu projesi

İstanbul'da trafik kazası: 4 yaralı

Meteoroloji’den uyarı: Batı kesimlerde kuvvetli yağış bekleniyor