• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Şanlıurfa STK'larından "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingine davet

05 Ekim 2024, Cumartesi 16:00
05 Ekim 2024, Cumartesi 16:00
Şanlıurfa STK
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şanlıurfa STK Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü kapsamında "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingi düzenleyecek.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü dolayısıyla "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" temalı bir mitimg düzenleyecek. 6 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Program, saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda başlayacak. Buradan kortej yürüyüşüyle Atatürk Bulvarı’na geçilecek ve yürüyüş Rabia Meydanı’nda sona erecek. Miting alanında yapılacak konuşmalarda, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Filistinli Dr. Hani Al-Dali, katılımcılara hitap edecek.

Şanlıurfa STK'ları, aileleriyle birlikte katılım gösterecek herkesi Filistin direnişine destek vermek amacıyla bu anlamlı etkinliğe davet etti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dünyanın kör, sağır ve dilsiz olduğu bir süreçten geçiyoruz. Gazze halkı ve Filistinliler, insanlık tarihinin en vahşi saldırılarının sonucunda korkunç bir yıkım yaşadı. Yaralı sayısı yüz binlerle ifade ediliyor. Hastaneleri, okulları ve camileri yerle bir edildi. Sadece Gazze değil, Batı Şeria ve diğer Filistin şehirleri de katliam ve yıkımla karşı karşıya. Zaman; ümmetin izzeti, İslam’ın zaferi, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için, Aksa Tufanı’nı siyonist cepheyi zillete mahkûm edecek büyük bir tufana dönüştürmek için gece gündüz demeden, durmadan meydanlara çıkmanın ve canımızla, malımızla direniş cephesine her türlü desteği seferber etmenin zamanıdır! Artık izzetle, onurla ve cesaretle Siyonist cephenin karşısında durup, 'Bir asır daha İslam ümmetini esarete mahkûm edemeyeceksiniz! Hepimiz Filistin’iz, Gazze’yiz, Batı Şeria’yız, Lübnan’ız, Beyrut’uz, direnişin evlatlarıyız!' diye haykırma vaktidir. Biz de bu haykırışı Şanlıurfa STK'ları Platformu olarak, 6 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Aksa Tufanı'nın birinci yıl dönümünde 'Direnişe Selam, Siyonizme Lanet' temalı eylemimizle yapacağız. 6 Ekim Pazar günü tüm vatandaşlarımızı ailece katılacakları etkinliğe bekliyoruz. Saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda toplanıp kortej yürüyüşü ile Atatürk Bulvarı üzerinden Rabia Meydanı’na yürüyeceğiz. Mitingde, konuşmalarını yapmak üzere Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Uluslararası Kudüs ve Filistin’i Destekleme Birliği Basın Sözcüsü Dr. Hani Al-Dali konuşmalarını dinleyeceğiz.” (İLKHA)

HÜDA PAR'dan "Madde Bağımlılığı" paneli: Gençlik risk altında, çözüm ortak mücadelede

HÜDA PAR Diyarbakır'da "Madde Bağımlılığı" paneli gerçekleştirildi

Van'da 4,6 büyüklüğünde deprem

Gazze'de alıkonulan 5 Filistinli esir serbest bırakıldı

BM'den Benin'deki darbe girişimine kınama

Osmaniye'de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı

Rusya Ukrayna'ya ait enerji tesisini bombaladı

Türkiye-Macaristan Ortak İstişare Mekanizması’nın ilk toplantısı yarın İstanbul’da yapılacak

Çin ve Rusya'dan ortak füze tatbikatı

Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Define arandığı iddia edilen ve bir kişinin öldüğü mağara tüneli kapatıldı

Çin yeni bir internet uydu grubunu uzaya gönderdi

Benin yönetimi darbe girişiminin başarısızlığa uğratıldığını açıkladı

İzmir'de 3,5 büyüklüğünde deprem

Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?

Dünya Gıda Programı'ndan Kamerun için "açlık felaketi" uyarısı

Umut Kervanı, bu kış da Siverek’te yüzlerce minik yüreği ısıttı     

Donbass ve Ukrayna'daki 2 yerleşimde kontrol Rusya'ya geçti

Meksika'da polis karakoluna saldırı: 5 ölü, 4 yaralı

Batman’da bir evde çıkan yangın mahalleli tarafından söndürüldü

Hong Kong halkı sandık başına gitti

İşgal rejimi 3 yaşındaki bebeği katletti

Hawaii'de Kilauea Yanardağı yeniden lav püskürttü

Mısır'da yapılan COP24'te Kahire Deklarasyonu kabul edildi

Saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

Dışişleri Bakanı Fidan, Suriyeli mevkidaşı ile görüştü

Japonya ve Çin'e ait savaş uçakları havada karşı karşıya geldi

Gazze Sağlık Bakanlığı: Tıbbi kriz derinleşiyor

Suriye'nin başkenti Şam'da patlama meydana geldi

Gaziantep'te suç örgütüne şafak operasyonu: 5 gözaltı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


HÜDA PAR'dan "Madde Bağımlılığı" paneli: Gençlik risk altında, çözüm ortak mücadelede

HÜDA PAR Diyarbakır'da "Madde Bağımlılığı" paneli gerçekleştirildi

Van'da 4,6 büyüklüğünde deprem

Gazze'de alıkonulan 5 Filistinli esir serbest bırakıldı

BM'den Benin'deki darbe girişimine kınama

Osmaniye'de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı

Rusya Ukrayna'ya ait enerji tesisini bombaladı