• BIST 100

    14765,59%0,37
  • DOLAR

    43,12% 0,22
  • EURO

    50,28% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6206,32% 0,20
  • Ç. ALTIN

    10070,24% 0,00

Şanlıurfa STK'larından "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingine davet

05 Ekim 2024, Cumartesi 16:00
05 Ekim 2024, Cumartesi 16:00
Şanlıurfa STK
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şanlıurfa STK Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü kapsamında "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingi düzenleyecek.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü dolayısıyla "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" temalı bir mitimg düzenleyecek. 6 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Program, saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda başlayacak. Buradan kortej yürüyüşüyle Atatürk Bulvarı’na geçilecek ve yürüyüş Rabia Meydanı’nda sona erecek. Miting alanında yapılacak konuşmalarda, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Filistinli Dr. Hani Al-Dali, katılımcılara hitap edecek.

Şanlıurfa STK'ları, aileleriyle birlikte katılım gösterecek herkesi Filistin direnişine destek vermek amacıyla bu anlamlı etkinliğe davet etti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dünyanın kör, sağır ve dilsiz olduğu bir süreçten geçiyoruz. Gazze halkı ve Filistinliler, insanlık tarihinin en vahşi saldırılarının sonucunda korkunç bir yıkım yaşadı. Yaralı sayısı yüz binlerle ifade ediliyor. Hastaneleri, okulları ve camileri yerle bir edildi. Sadece Gazze değil, Batı Şeria ve diğer Filistin şehirleri de katliam ve yıkımla karşı karşıya. Zaman; ümmetin izzeti, İslam’ın zaferi, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için, Aksa Tufanı’nı siyonist cepheyi zillete mahkûm edecek büyük bir tufana dönüştürmek için gece gündüz demeden, durmadan meydanlara çıkmanın ve canımızla, malımızla direniş cephesine her türlü desteği seferber etmenin zamanıdır! Artık izzetle, onurla ve cesaretle Siyonist cephenin karşısında durup, 'Bir asır daha İslam ümmetini esarete mahkûm edemeyeceksiniz! Hepimiz Filistin’iz, Gazze’yiz, Batı Şeria’yız, Lübnan’ız, Beyrut’uz, direnişin evlatlarıyız!' diye haykırma vaktidir. Biz de bu haykırışı Şanlıurfa STK'ları Platformu olarak, 6 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Aksa Tufanı'nın birinci yıl dönümünde 'Direnişe Selam, Siyonizme Lanet' temalı eylemimizle yapacağız. 6 Ekim Pazar günü tüm vatandaşlarımızı ailece katılacakları etkinliğe bekliyoruz. Saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda toplanıp kortej yürüyüşü ile Atatürk Bulvarı üzerinden Rabia Meydanı’na yürüyeceğiz. Mitingde, konuşmalarını yapmak üzere Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Uluslararası Kudüs ve Filistin’i Destekleme Birliği Basın Sözcüsü Dr. Hani Al-Dali konuşmalarını dinleyeceğiz.” (İLKHA)

Erzurum Valiliği 2024-2025 asayiş verilerini paylaştı

En düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin teklif TBMM'ye sunulacak

Nestle marka bebek mamaları 50 ülkeden toplatılıyor

Isparta’da 4 bin dolarlık cüzdanın sahibi bulundu

Bolu'da tır ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Malatya'da okullar kar nedeniyle tatil edildi

Rusya Dnipropetrovsk bölgesinde ilerleyişini sürdürüyor

Suriye'ye doğal gaz akışı başladı

Bakan Yerlikaya UNRWA Genel Komiseri Lazzarini ile görüştü

Elazığ'da eğitime kar engeli

HAMAS: İşgal, ateşkesin ikinci aşamasını engellemek için Gazze'ye saldırılar düzenliyor

Bolu İl Tüketici Hakem Heyeti’ne geçen yıl 2 bin 814 başvuru yapıldı

81 ilin Milli Eğitim Müdürü Antalya'da toplandı

Malatya'da çıkan yangında bir ev tamamen yandı

Bakan Yumaklı: İçme ve kullanma suyunun sorumluluğu belediyelere aittir

Erivan-Bakü hattında yeni ticaret dönemi

Bursa’da fırtına nedeniyle asma tavan çöktü: 2 kişi son anda kurtuldu

JETCO toplantısında Eylem Planı ve Karşılıklı Tanıma Anlaşması imzalandı

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda kritik gelişme

Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Ishak Dar ile görüştü

İçişleri Bakanlığı’ndan kuvvetli rüzgar, kar ve sağanak uyarısı

Tunceli'de eğitime ara verildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'da 100 bin sosyal konut inşa edeceğiz

Bulgaristan'da şiddetli yağışlar etkili oldu yerleşim yerleri su altında kaldı

MEB, Akademi Giriş Sınavı ve ÖABT’nin yapısı ile uygulama esaslarını güncelledi

Polonya'dan İHA kalkanı projesi

Siirt’te sağlık çalışanlarına verem farkındalık eğitimi

DMM’den Kahramanmaraş’taki sirenlerin çalmasıyla ilgili iddialara yalanlama

Siirt fıstığında taban gübresi zamanı: Uzmanlardan üreticilere uyarı

Irak, Batı Kurna-2 operasyonlarının kontrolünü yerel bir şirkete devretti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Erzurum Valiliği 2024-2025 asayiş verilerini paylaştı

En düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin teklif TBMM'ye sunulacak

Nestle marka bebek mamaları 50 ülkeden toplatılıyor

Isparta’da 4 bin dolarlık cüzdanın sahibi bulundu

Bolu'da tır ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Malatya'da okullar kar nedeniyle tatil edildi

Rusya Dnipropetrovsk bölgesinde ilerleyişini sürdürüyor