• BIST 100

    10675,40%0,32
  • DOLAR

    42,25% 0,05
  • EURO

    49,18% 0,44
  • GRAM ALTIN

    5750,95% 0,95
  • Ç. ALTIN

    9505,86% 2,22

Şanlıurfa STK'larından "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingine davet

05 Ekim 2024, Cumartesi 16:00
05 Ekim 2024, Cumartesi 16:00
Şanlıurfa STK
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şanlıurfa STK Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü kapsamında "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingi düzenleyecek.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü dolayısıyla "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" temalı bir mitimg düzenleyecek. 6 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Program, saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda başlayacak. Buradan kortej yürüyüşüyle Atatürk Bulvarı’na geçilecek ve yürüyüş Rabia Meydanı’nda sona erecek. Miting alanında yapılacak konuşmalarda, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Filistinli Dr. Hani Al-Dali, katılımcılara hitap edecek.

Şanlıurfa STK'ları, aileleriyle birlikte katılım gösterecek herkesi Filistin direnişine destek vermek amacıyla bu anlamlı etkinliğe davet etti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dünyanın kör, sağır ve dilsiz olduğu bir süreçten geçiyoruz. Gazze halkı ve Filistinliler, insanlık tarihinin en vahşi saldırılarının sonucunda korkunç bir yıkım yaşadı. Yaralı sayısı yüz binlerle ifade ediliyor. Hastaneleri, okulları ve camileri yerle bir edildi. Sadece Gazze değil, Batı Şeria ve diğer Filistin şehirleri de katliam ve yıkımla karşı karşıya. Zaman; ümmetin izzeti, İslam’ın zaferi, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için, Aksa Tufanı’nı siyonist cepheyi zillete mahkûm edecek büyük bir tufana dönüştürmek için gece gündüz demeden, durmadan meydanlara çıkmanın ve canımızla, malımızla direniş cephesine her türlü desteği seferber etmenin zamanıdır! Artık izzetle, onurla ve cesaretle Siyonist cephenin karşısında durup, 'Bir asır daha İslam ümmetini esarete mahkûm edemeyeceksiniz! Hepimiz Filistin’iz, Gazze’yiz, Batı Şeria’yız, Lübnan’ız, Beyrut’uz, direnişin evlatlarıyız!' diye haykırma vaktidir. Biz de bu haykırışı Şanlıurfa STK'ları Platformu olarak, 6 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Aksa Tufanı'nın birinci yıl dönümünde 'Direnişe Selam, Siyonizme Lanet' temalı eylemimizle yapacağız. 6 Ekim Pazar günü tüm vatandaşlarımızı ailece katılacakları etkinliğe bekliyoruz. Saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda toplanıp kortej yürüyüşü ile Atatürk Bulvarı üzerinden Rabia Meydanı’na yürüyeceğiz. Mitingde, konuşmalarını yapmak üzere Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Uluslararası Kudüs ve Filistin’i Destekleme Birliği Basın Sözcüsü Dr. Hani Al-Dali konuşmalarını dinleyeceğiz.” (İLKHA)

Mersin’de konut satışları artışını sürdürdü

BM: Gazze’de 282 binden fazla ev yıkıldı veya zarar gördü

Raşid El-Gannuşi’nin serbest bırakılması için Ankara’da adalet çağrısı

Adana'da uyuşturucu operasyonu: 11 kilo skunk ele geçirildi, bir kişi tutuklandı

Çin, uçan otomobil çağını başlatıyor: İlk deneme üretimi gerçekleşti

İşgal mahkemesi, Negev'de 500 Filistinliyi zorla göç ettirme kararı aldı

Rusya': Ukrayna müzakere kapısını kapattığı için savaş devam edecek

Doç. Dr. Araç: Aşırı yemek ve hareketsizlik, diyabetin en büyük tetikleyicileridir

Şanlıurfa’da yarın birçok ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

Vali Canalp, DİKA yönetim kurulu toplantısına katıldı

Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde deprem

Rusya: Ukrayna müzakere kapısını kapattığı için askeri operasyon devam edecek

Gazze Sivil Savunması: Soğuk ve yağış, çadırlarda yaşayan on binlerce kişi için ciddi tehlike oluşturuyor

Battalgazi Belediyesi'nden asfalt yama çalışması

Siyonist rejim Nablus'un güneyindeki Duma köyünde bir evi yıktı

Rusya le Kazakistanarasında stratejik ortaklık anlaşması

Şanlıurfa’da kayıp çocuk ölü bulundu

Malatya'da ruhsatsız silah operasyonu: Bir tutuklama

YDS pazar günü yapılacak

Hindistan'da hava kirliliği alarmı

Rus ordusu Zaporijya'da yeni bölgeleri ele geçirdi

ABD’den nükleer test sinyali, Rusya'dan "tehlikeli söylem" açıklaması

Japonya’da ayı saldırıları arttı: 13 kişi öldü, ayılar görüldüklerinde vurulacak

Benzine zam geliyor: İşte yeni litre fiyatları

İstanbul’da özel günlerde metrobüs güzergahı değişiyor

Dijital Hizmetler Yasası: Sosyal medya verileri üzerindeki denetim Avrupa’da tartışma çıkardı

Sağ-Çev: Tüm Tip-1 diyabetliler sensör desteğinden yararlanmalı

İşgal rejimi El-Halil’de 20 kişiyi alıkoydu

Diyarbakır Durabeyli Mahallesi sakinleri: Camiye imam, köye su ve yol istiyoruz

Brüksel'de şüpheli dron hareketliliği nedeniyle havalimanında uçuşlar durduruldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Mersin’de konut satışları artışını sürdürdü

BM: Gazze’de 282 binden fazla ev yıkıldı veya zarar gördü

Raşid El-Gannuşi’nin serbest bırakılması için Ankara’da adalet çağrısı

Adana'da uyuşturucu operasyonu: 11 kilo skunk ele geçirildi, bir kişi tutuklandı

Çin, uçan otomobil çağını başlatıyor: İlk deneme üretimi gerçekleşti

İşgal mahkemesi, Negev'de 500 Filistinliyi zorla göç ettirme kararı aldı

Rusya': Ukrayna müzakere kapısını kapattığı için savaş devam edecek