• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Şanlıurfa'da 69 yeni kamu aracı teslim edildi

11 Ekim 2024, Cuma 07:26
11 Ekim 2024, Cuma 07:26
Şanlıurfa
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya ile temin edilen ve Şanlıurfa'ya gönderilen 69 yeni araç için, Şanlıurfa Valiliği tarafından tören düzenlendi.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi Açık Otoparkında düzenlenen törende; Urfa'daki hayırsever iş adamlarının da desteği ile temin edilen 69 araç, İl Emniyet Müdürlüğü envanterine alındı. 

Düzenlenen törende konuşan Vali Hasan Şıldak, "Ülkemiz genelinde İçişleri Bakanlığımız bir kampanya başlattı. Kampanyanın amacı; emniyet ve jandarma hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla illerimize, ilçelerimize ve köylerimize araç desteği sağlanarak asayiş, güvenlik ve trafik hizmetlerinin güçlendirilmesiydi. Kampanyaya destek sağlanması amacıyla firmalarımızın, iş dünyamızın, hali vakti yerinde olan insanlarımızın her zaman olduğu gibi bu alana da desteklerini sağlamak üzere ilimizde kampanya başlattık. Araçların tamamı hayırseverlerin katkılarıyla değil; bir kısmı da genel bütçeden ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfının imkânlarıyla elde edildi. Yeni alınan 69 aracımızın 53'ü trafik hizmetleri için ayrıldı. Bu güzel ve anlamlı destekleri için bütün katkı sağlayan burada bulunan ve bulunmayan iş dünyası temsilcilerine, firmalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Araçların ilimize ve emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Vali Şıldak yaptığı konuşmanın ardından kampanyaya destek veren iş adamlarına Teşekkür Belgesi takdim etti. Program, İl Müftüsü Ramazan Tolan'ın yaptığı dua ile sona erdi. Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Vali Yardımcısı Alper Taş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Karaköprü Kaymakamı Orhan Altun, Haliliye Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Ak Parti İl Başkanı İlhami Günbegi, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, hayırsever iş insanları, protokol temsilcileri, emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarının katıldığı programının ardından yeni alınan araçlar şehir turu attı. (İLKHA)

42 yıllık sigara alışkanlığına birlikte son verdiler

Bingöl Umut Kervanı, 554 Aileye Umut Oldu

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Trump, ABD nükleer denizaltılarının "olması gereken yere" konuşlandırıldığını söyledi

Anadolu'dan Meclis'e Gazze yürüyüşü düzenlenecek

Siyonist rejimin Gazze'de on yıllardır süren "gıda silahı" politikası

Sıcak hava tatlı tüketimini vurdu: Satışlar yüzde 80 düştü

Şanlıurfa'da trafo patladı ilçe elektriksiz kaldı

Batman'da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs tutuklandı

Kızılay’dan Gazze’ye 3 bin ton gıda yardımı

Şanlıurfa'da Vali Şıldak’tan gece denetimi

Avustralya’da 10 yıl sonra ilk kez kar kağışı

Diyarbakır’dan Hazar Gölü’ne pikniğe giden gençler kaza yaptı: 6 yaralı

Ben Gvir'in provokasyonunun ardından siyonistler Aksa'ya bir kez daha baskın düzenledi

Yüksek Askeri Şura yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak

Çocuklarda karın ağrısının ciddi sebepleri olabilir!

Yemen açıklarında alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 68'e yükseldi

Gazze'de 668'inci günde yeni katliamlar: Açlık can almaya devam ediyor

Bakan Şimşek: Enflasyon 44 ayın en düşük seviyesine geriledi

Hindistan'da taş ocağı kazası: 6 ölü

Şanlıurfa'da 15 yaşındaki çocuk sulama kanalında boğuldu

Temmuz ayında en çok zam ve indirim yaşanan ürünler açıklandı

Bursa'da Roma dönemine ait mozaik ve mezarlar bulundu

6 il merkezli siber operasyon: 1 milyar TL'lik dolandırıcılık ağı çökertildi

2025 TR-YÖS/2 başvuruları 7 Ağustos’ta başlayacak

Batman İtfaiyesi'nden 8 ayda 2 bini aşkın müdahale

Brent petrolün varili 69,25 dolardan işlem görüyor

Yİ-ÜFE yıllık ve aylık arttı

Ses kısıklığına yol açan etkenler

Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


42 yıllık sigara alışkanlığına birlikte son verdiler

Bingöl Umut Kervanı, 554 Aileye Umut Oldu

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Trump, ABD nükleer denizaltılarının "olması gereken yere" konuşlandırıldığını söyledi

Anadolu'dan Meclis'e Gazze yürüyüşü düzenlenecek

Siyonist rejimin Gazze'de on yıllardır süren "gıda silahı" politikası

Sıcak hava tatlı tüketimini vurdu: Satışlar yüzde 80 düştü