• BIST 100

    11048,11%-1,05
  • DOLAR

    41,30% 0,05
  • EURO

    48,80% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4836,63% -0,41
  • Ç. ALTIN

    7935,99% -0,73

Şanlıurfa’da Süper Kupa ve seçim güvenliği arttırıldı

04 Mart 2024, Pazartesi 16:40
04 Mart 2024, Pazartesi 16:40
Şanlıurfa’da Süper Kupa ve seçim güvenliği arttırıldı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şanlıurfa’da Süper Kupa ve seçim güvenliği arttırıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart yerel seçimleri ve 7 Nisan tarihinde Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali ile ilgili açıklamada bulundu. Şıldak, hem Süper Kupa hem de yerel seçimlerle ilgili tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ve 7 Nisan tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finali ile ilgili açıklamada bulundu. Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Asayiş ve Güvenlik Basın Bilgilendirme Toplantısı” Vali Şıldak başkanlığında İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantı, 2024 yılında polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyon ve uygulamaların yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Sinevizyon gösterisinin ardından açıklamada bulunan Vali Şıldak, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerde 5 bin 143 güvenlik personelinin görev alacağını söyledi. Şıldak, polis sorumluluk bölgesinde bulunan 2 bin 517 sandık başında ve jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan bin 903 sandık başında güvenlik personellerinin görev alacağını aktararak, seçimlerin güven içinde gerçekleşmesi için sahada olacaklarını ifade etti.

'11 Nisan Stadı’nda bakım ve tadilat çalışmalarına başladık'
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanacak 2023 Süper Kupa maçı hazırlıkları çerçevesinde 11 Nisan Stadı’nda bakım ve tadilat çalışmalarına başladıklarını da söyledi. Şıldak, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Süper Kupa maçının Şanlıurfa’da oynatılması yönünde karar vermesinin hemen ardından kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde hazırlıkların yapıldığını belirtti. Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Şanlıurfa’da ağırlayacak olmanın heyecanının tüm şehirde hissedildiğini vurgulayan Şıldak, “Geçen hafta TFF yetkilileriyle bir toplantı yaptık. İlave tedbirler almamız gerekiyor. Stadımızda küçük bir bakım ve tadilat faaliyetlerine de başladık. Soyunma odaları ve tribünlerde bir kısım iyileştirmeler daha yapıyoruz. Organizasyonun şehrimizde kusursuz olarak gerçekleştirilmesini sağlamak için elimizden geleni yapacağız. İlimizden bir heyet federasyon ile organizasyonun detaylarını görüşmek için şu anda İstanbul’da bulunuyor ve içerisinde iki kulüp yetkililerinin de bulunduğu toplantı yapılacak. Sonrasında ise hemen önümüzdeki hafta başında bir spor güvenlik kurulu toplantısı daha yapacağız. Federasyonumuza bu maçı kentimize verdikleri için tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İşgal ordusunda kriz: Askerler Gazze’de görev yapmayı reddediyor

Orman yangınında görev alan gönüllüler için yeni düzenleme

Altın fiyatlarında yükseliş: 19 Eylül 2025 güncel rakamlar

Meteoroloji’den 13 il için fırtına ve sağanak uyarısı

Bingöl İslami Kardeşlik Platformu’ndan festival ve konserlerin iptali çağrısı

Solhan yatılı bölge okulunda yangın eğitimi

Araç sahiplerine kötü haber: Benzine zam geliyor

İstanbul'da otomobil takla attı: 5 yaralı

Yangın evlere sıçradı

Suudi Arabistan ve ABD, karşı insansız hava aracı tatbikatını gerçekleştirdi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

ABD Filistin delegasyonuna vize kararını düzeltmeli

Muğla’da 2 ilçede çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor

Osmaniye'de 3,8 büyüklüğünde deprem

Endonezya'da 6.1 büyüklüğünde deprem

Amasya’da drift yapan sürücüye 46 bin lira ceza

Arnavutluk'ta seçimden 130 gün sonra yeni hükümet kuruldu

ABD'den Polonya'ya 780 milyon dolarlık silah satışı

Gaziantep’te akraba kavgası kanlı bitti: 3 ölü

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 yaralı

ABD Gazze'de acil ateşkes tasarısına bir kez daha veto etti

Malatya için şiddetli fırtına uyarısı

Dünya Meteoroloji Örgütü: Küresel su krizi derinleşiyor

Balıkesir’de 531 yeni afet konutunun temeli atıldı

Kamçatka'da 7.8 büyüklüğünde deprem

Kongo'da Ebola salgını: 48 vaka, 31 ölü

İzmir’de mobilya fabrikasında yangın

HAMAS: Gazze, ordunuz için kolay bir lokma olmayacak

BM Suriye Özel Temsilcisi Pedersen istifa etti

Balıkesir'de orman yangını

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İşgal ordusunda kriz: Askerler Gazze’de görev yapmayı reddediyor

Orman yangınında görev alan gönüllüler için yeni düzenleme

Altın fiyatlarında yükseliş: 19 Eylül 2025 güncel rakamlar

Meteoroloji’den 13 il için fırtına ve sağanak uyarısı

Bingöl İslami Kardeşlik Platformu’ndan festival ve konserlerin iptali çağrısı

Solhan yatılı bölge okulunda yangın eğitimi

Araç sahiplerine kötü haber: Benzine zam geliyor