• BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,96% 0,20
  • EURO

    48,90% 0,08
  • GRAM ALTIN

    5345,89% -0,29
  • Ç. ALTIN

    8944,84% -1,95

Satranç Türkiye Şampiyonası’nda zirve Şehitkamil’in

30 Ocak 2023, Pazartesi 14:05
30 Ocak 2023, Pazartesi 14:05
Satranç Türkiye Şampiyonası’nda zirve Şehitkamil’in
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Satranç Türkiye Şampiyonası’nda zirve Şehitkamil’in

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı sporcuları, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından organize edilen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’ndan kupa ve madalyalarla döndüler. 2 binin üzerinde sporcunun hamle yaptığı organizasyonu başarıyla tamamlayan akıllı hamlelerin sahipleri, Milli Takım kadrosuna da seçilerek yaşattıkları gururu taçlandırdılar.
100. Yılın Yıldızları temasıyla Antalya Belek Turizm Merkezi’nde düzenlenen 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı sporcuları büyük başarılara imza attılar. Organizasyonda yeşil-siyahlı sporculardan Beren Nisa Karabaş, 9 yaş kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, 16 yaş kızlar kategorisinde Dila Baloğlu, unvanlı sporcular arasında verdiği zorlu mücadeleyi Türkiye 2.’si olarak tamamladı. Şampiyonada, Milli Takım havuzuna girmeyi başaran bir diğer isim ise geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen sporcu Beren Kalyoncu oldu.
Türkiye’nin farklı illerinden 2 bin 304 sporcunun 1 hafta boyunca 24 kategoride şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği organizasyon, görkemli bir ödül töreninin ardından sona erdi. Ödül töreninde gurur dolu anlar yaşayan Şehitkamilli sporcular, mutluluklarını takım arkadaşları, antrenörleri ve kendileriyle birlikte büyük heyecan yaşayan velileriyle paylaştılar.
Yeni hedefleri için yine yanlarında olacağız
Şampiyona sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporcularının elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını, şampiyonların yeni hedeflerine yürürken yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, açıklamasında şu sözleri kaydetti: Spor akademilerimizde ihtisaslaşmaya gittiğimiz satranç branşında, sporcularımızın son dönemde elde ettiği başarılara Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda yenilerinin eklenmiş olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gaziantep’e, kupa ve madalyalarla dönen sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sporcularımız yeni hedeflerine yürürken yine yanlarında olmaya devam edeceğiz. Avrupa ve Dünya Şampiyonaları, sporcularımızın müsabık olarak yer almak istedikleri en önemli platformlar arasında. İnşallah o düzeyde yine madalyaların sahibi olacaklar. Biz buna gönülden inanıyoruz. Türkiye Şampiyonlukları getiren hamlelerin yapılmasında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, sporcularımızı bir kez daha kutluyorum.
[gallery ids=',83471,83472,83473,83474']

İngiltere’de prostat kanseri teşhisinde yapay zekâ dönemi

İşgal rejimi Batı Şeria’da 44 Filistinliyi alıkoydu

Eski ehliyetlerin yenilenmesi için son gün cuma

Brent petrol 63,79 dolardan işlem görüyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 7 katlı bina çöktü

Siyonist işgal rejimi ateşkesi ihlal etti: Gazze'de 24'ü çocuk 63 şehit

ABD yaptırımları ve Ukrayna saldırıları, Rus enerji devlerine etkisini gösteriyor

Soğuk algınlığından korunmak için neler yapılmalı?

Dolandırıcıların yeni tuzağı "sosyal konut" projesi

Meteoroloji'den denizcilere uyarı

Brezilya'da uyuşturucu operasyonunda çatışma: 64 ölü

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı: Bazı illerde kuvvetli yağış bekleniyor

Libya'da tekne battı: Çok sayıda ölü ve kayıp var

İşgalcilerin yeni ihlallerinde çok sayıda kişi şehit oldu

ABD ordusu, uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 4 tekneyi vurdu: 14 ölü

İletişim Başkanı Duran: “israil yönetiminin barış gibi bir gündemi yok”

Türkiye'den işgalci rejimin ateşkesi ihlal eden katliamlarına tepki

Konya’da seyir halindeki otomobil alev aldı

HAMAS, Refah'taki saldırıyla ilgilerinin olmadığını, ateşkese bağlılığını vurguladı

Sudan'ın El Feşir şehrinde katliam iddiaları: Türkiye'den tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze’ye yapılan saldırılar, barış isteyen herkese dönük soykırımdır

Kocaeli’de kilolarca uyuşturucu ele geçirildi

İşgalci siyonistler, ihlallerinin dozajını artırıyor: Gazze'deki hava saldırılarında şehit ve yaralılar var

Bursa’da 9 yaşındaki çocuk demir kapının altında kaldı

Malatya'da üreticiler Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile kapalı sulama sistemine geçti

AFAD'dan Sındırgı depremi sonrası yapılan çalışmalara ilişkin açıklama

Kassam, işgalin ihlalleri nedeniyle bir cesedin teslimini erteledi

Bakan Yumaklı: ÇKS'li üreticilerimize 707 milyon TL aktarıyoruz

Kassam, bir işgal esirinin daha cesedini buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İngiltere’de prostat kanseri teşhisinde yapay zekâ dönemi

İşgal rejimi Batı Şeria’da 44 Filistinliyi alıkoydu

Eski ehliyetlerin yenilenmesi için son gün cuma

Brent petrol 63,79 dolardan işlem görüyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 7 katlı bina çöktü

Siyonist işgal rejimi ateşkesi ihlal etti: Gazze'de 24'ü çocuk 63 şehit

ABD yaptırımları ve Ukrayna saldırıları, Rus enerji devlerine etkisini gösteriyor