• BIST 100

    9185,9%-1,65
  • DOLAR

    39,54% 0,16
  • EURO

    45,50% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4308,22% 0,18
  • Ç. ALTIN

    6938,21% 0,13

Satrancı güçlendiren hamle

22 Temmuz 2023, Cumartesi 02:45
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Satrancı güçlendiren hamle
Tarih: 02:45 - 22 Temmuz 2023
Güncelleme: 12:00 - 01 Ocak 0001

Satrancı güçlendiren hamle

Şehitkamil Belediyesi, ‘Dünya Satranç Günü Etkinlikleri’ çerçevesinde düzenlediği organizasyonda sporcuları ve annelerini, satranç tahtasının başında buluşturdu. Etkinlik esnasında Hamleni Yap Projesi’nde, 2023-2024 sezonunda yürütülecek faaliyetleri içeren protokol de imzalandı.
Hamleni Yap Projesi ile on binlerce öğrenciye branşa özgü eğitim seti armağan eden ve Sürekli Satranç Eğitim Merkezi’nde yürüttüğü faaliyetlerle geniş kitlelerin satranç sporuyla tanışmasına imkan sağlayan Şehitkamil Belediyesi, ‘Dünya Satranç Günü Etkinlikleri’ çerçevesinde düzenlediği organizasyonda, bir ilke daha imza atarak sporcuları ve annelerine akıllı hamleleri birlikte yaptırarak bugünün ve geleceğin şampiyonlarına moral aşıladı. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen organizasyonda, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Gaziantep İl Temsilcisi Ebru Baloğlu, katılımcılara keyifli geçen oyunlarda eşlik ettiler.
Türkiye Satranç Federasyon ile iş birliği içerisinde yürüttüğü çalışmalarla lisanslı sporcu havuzunun gelişmesi, ihtisas kulüplerinin sayılarının artması, sportif organizasyonların gelenekselleşmesi, eğitimci ve hakem eğitimlerini nitelikli şartlarda gerçekleştirilmesi gibi konularda birbirinden önemli faaliyetlere imza atan Şehitkamil Belediyesi, 2022-2023 sezonunda okullara ve spor kulüplerine satranç branşına özgü eğitim malzemesi desteğini sürdürecek.
İMZALARI millî gururlarımızla atıyoruz
Satranç severlerle etkinlik esnasında yakından ilgilenen ve antrenörlerden gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hamleni Yap Projesi’nin çerçevesini genişleten protokolün imza töreninde yaptığı konuşmada, imzaları millî gururlar yaşatan sporcularla birlikte atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Satranç branşına gönül veren herkesin Dünya Satranç Günü’nü kutluyorum. Federasyonumuzla iş birliği içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla satranç branşında birbirinden önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Hamleni Yap Projesi ile bugüne kadar on binlerce öğrencimize satranç takımları armağan ettik. Sürekli Eğitim Merkezimizde, her dönem yüzlerce vatandaşımız akıllı hamlelerle tanışıyor. Bu çalışmaların neticesinde Millî Takımlarımıza sporcular kazandırdık. Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında şampiyonluklar elde eden, çeşitli derecelere imza atan sporcularımıza protokolün çerçevesini genişleten imzaları atıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza akademik ve sosyal yaşamında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Altın fiyatları Fed kararı sonrası geriliyor

Döviz fiyatları ne kadar oldu?

Ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde

İşgalciler, Batı Şeria'da ezan sesini susturmaya çalışıyor

İran, siyonist rejimi yine vurdu

Ev sahibi ile hırsız arasındaki fark: Filistinlilerin toprağa sıkı bağlılığı ve işgalcilerin kaçışı

TBMM komisyon başkanlıkları için yeni seçimler Resmî Gazete'de yayımlandı

Gazze'de yardım bekleyen sivillere saldırı: Dün 50, bugün 16 şehit

DMM: İran'ı vuran israil uçaklarının İncirlik Üssü'nden kalktığı iddiası asılsızdır

5 bin nüfuslu yerleşim yerlerine belediye kurulabilecek

Avrupa ile İran arasında nükleer görüşmeler cuma günü Cenevre'de

Trump İran toplantısından sonuçsuz çıktı: Güvenlik Konseyi yeniden toplanıyor

Savaşın 7'nci günü: Siyonistlerin saldırıları, İran'ın misillemeleri sürüyor

Müslüman Kardeşler'den İran İslam Cumhuriyeti Rehberine destek mektubu

Merkez Bsı, Haziran ayı faiz kararını açıklayacak

UNRWA: Gazze'de sağlık sistemi kritik seviyede, hayati öneme sahip ilaçlar tükendi

Siyonistlerin işgali altındaki Mescid-i Aksa 6 gündür kapalı

Çanakkale açıklarında 37 düzensiz göçmen yakalandı

Madagaskar'da gıda zehirlenmesi: 17 ölü

Wutip Tayfunu Vietnam'ı vurdu

Çin': israil uluslararası hukuku ihlal ediyor

ABD basını: israil Büyükelçiliği'nde tahliyeler başladı

ANFİDAP: Gazze'deki soykırıma katılan çifte vatandaşlar yargılanmalı

Guterres: israil ve İran arasındaki askeri tırmanıştan derin endişeliyim

Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 3 yaralı

ABD Merkez Bsı politika faizini sabit tuttu

ABD 3. uçak gemisini Orta Doğu'ya gönderiyor

Malatya’da husumetliler arasında silahlı kavga: 1 yaralı

İran siyonistleri ilk defa Hürremşehr füzeleri ile vurdu

Ermenistan Başbakanı Paşinyan Türkiye'ye gelecek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Altın fiyatları Fed kararı sonrası geriliyor

Döviz fiyatları ne kadar oldu?

Ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde

İşgalciler, Batı Şeria'da ezan sesini susturmaya çalışıyor

İran, siyonist rejimi yine vurdu

Ev sahibi ile hırsız arasındaki fark: Filistinlilerin toprağa sıkı bağlılığı ve işgalcilerin kaçışı

TBMM komisyon başkanlıkları için yeni seçimler Resmî Gazete'de yayımlandı