• BIST 100

    10057,31%1,09
  • DOLAR

    39,83% 0,05
  • EURO

    47,04% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4297,53% 1,65
  • Ç. ALTIN

    6852,68% 3,13

Savunma Sanayii Başkanı Demir: “Devletimiz teröristlerle mücadele ederken sadece kuklalarıyla değil, kuklacılarının da kim olduğuyla harekatlarını sürdürecek”

20 Kasım 2022, Pazar 12:25
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Savunma Sanayii Başkanı Demir: “Devletimiz teröristlerle mücadele ederken sadece kuklalarıyla değil, kuklacılarının da kim olduğuyla harekatlarını sürdürecek”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Savunma Sanayii Başkanı Demir: “Devletimiz teröristlerle mücadele ederken sadece kuklalarıyla değil, kuklacılarının da kim olduğuyla harekatlarını sürdürecek”

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Diyarbakır’da çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını belirterek evlat nöbetini bin 175’inci gününde sürdüren aileleri ziyaret etti.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, eşi Nuray Demir ve kızı Elifnur Demir ile birlikte Diyarbakır annelerini ziyaret etti. Demir, aileler tarafından HDP il binası önünde karşılandı. İl binası önündeki çadıra geçen Demir, nöbetteki ailelerin hikayesini dinledi. Ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulunan Demir, ailelerin evlat nöbetindeki kararlılığını tebrik etmek için ziyaret ettiklerini söyledi. Evlat nöbetindeki ailelerin aynı zamanda yüzlerce yüreği yanan anne ve babanın da sesi olduğunu ifade eden Demir, “Evlat hasretiyle yanan anne ve babalar ile beraberiz. Onların hallerini sormak, gururlu, yürekli ve cesaretli duruşlarını tebrik etmek için buradayız. Biz günlerdir süren bu eylemde fedakarlık gösteren anne ve babalara teşekkür ediyoruz. Onlar sadece kendilerinin değil, yüzlerce yüreği yanan başka anne ve babanın da sesi oluyorlar. Devletimizin gayretiyle buradaki anne ve babaların sesleri ve dualarıyla bir kısım ailelerimiz evlatlarına kavuştu. Ailesine kavuşamayan evlatların da bir an önce ailelerine kavuşmalarını temenni ediyoruz” dedi.
“Tabii ki devletimiz teröristlerle mücadele ederken sadece kuklalarıyla değil, kuklacılarının kim olduğuyla da devletimiz kesin bilgiler dahilinde kendi harekatlarını yapacak ve yapmaya devam edecektir” diyen Demir, “Bütün amacımı ve gayretimiz anne ve babaların yürek acısının biran önce durmasıdır. Bunu sağlamak için de devletimiz her türlü imkanı seferber etmiş durumdadır. Terörün geçmişiyle bugününü kıyasladığımızda ne kadar belinin kırıldığı ve ne kadar şiddetli mücadele verildiği çok açık nettir. Bu toprakları kanlarıyla sulamış, beraber şehit olmuş yıllardır bu topraklarda yaşamış insanların arasına fitne ve fesat sokmak isteyenlere karşı da yürekli ve cesur duruşunu gösteren anne ve babalara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',61432,61433,61434,61435,61436,61437']

Keçeciliğin son nefesi: Asırlık meslek yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda trafik kazası: 2 yaralı

Hububat alım ödemeleri başladı

Buğday hasadı devam ediyor: Çiftçi memnun

HÜDA PAR'dan orman yangınları mesajı: Ciğerlerimiz yanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mizah kisvesiyle yapılan açık bir kışkırtmadır

İzmir'de çıkan yangın sanayiye sıçradı: Onlarca araç hurdaya döndü

Malatya'da şifa arayanlar dağları gezerek kantaron topluyor

Ağrı'nın ekonomisine katkı sunacak AVM temeli atıldı

Batman'daki STK'lar: İfade özgürlüğü kılıfıyla değerlerimize saldırıyorlar

Palu’da hububat hasadı başladı

Şap hastalığı nedeniyle 81 il genelinde tüm hayvan pazarları kapatıldı

Osmangazi Köprüsü ile 1,5 saatlik Körfez geçişi 6 dakikaya düştü

Elazığ’da trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Elazığ'da trafik kazası: Bir kişi hafif yaralandı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: Bu alçaklığı destekleyen zihniyeti şiddetle lanetliyorum

Gazze'de, kavurucu sıcaklar altındaki çadırlar cehenneme dönüşüyor

Öğretim Üyesi Dr. Kurşun, HÜDA PAR'ın kanun teklifini değerlendirdi

Bingöl’de yaklaşık 6 bin kök kenevir ele geçirildi

Bingöl'de silah operasyonu: 2 gözaltı

Kur'an kurslarına yoğun ilgi: Batman'da 357 noktada Kur'an eğitimi başladı

Şırnak’ta çalınan altın ve döviz Mardin’de ele geçirildi

Eski tip ehliyetleri yenilemek için 1 Ağustos'a kadar süre var

Gazze'de yakıt yokluğu nedeniyle Şifa Tıp Kompleksi'nde diyaliz hizmeti durdu

Avukat Ceylan: Peygamber Efendimiz'e has bir kanun maddesinin ülkemizde çıkarılması elzemdir

Gazze'de çocuklar arasında menenjit vakalarında tehlikeli artış

Battalgazi'de "yerinde dönüşüme" 755 başvuru

Siirt’te çocuk endokrinoloji kliniği hizmete girdi

Bursa Valiliği’nden deprem açıklaması: Herhangi bir olumsuzluk yok

510 milyon dolarlık katliam onayı: ABD'den siyonist rejime mühimmat

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Keçeciliğin son nefesi: Asırlık meslek yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda trafik kazası: 2 yaralı

Hububat alım ödemeleri başladı

Buğday hasadı devam ediyor: Çiftçi memnun

HÜDA PAR'dan orman yangınları mesajı: Ciğerlerimiz yanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mizah kisvesiyle yapılan açık bir kışkırtmadır

İzmir'de çıkan yangın sanayiye sıçradı: Onlarca araç hurdaya döndü