• BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

Şehit babasının buruk Babalar Günü

GÜNDEM 18.06.2023 17:35:03 0
Şehit babasının buruk Babalar Günü

Şehit babasının buruk Babalar Günü

Mardin’de 2015’te PKK terör örgütü tarafından kaçırılan ve daha sonra şehit edilen polis memuru Vedat Kaya’nın babası, 7 senedir Babalar Günü’nü buruk geçiriyor.
2015’te PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen polis memuru Vedat Kaya’nın babası Şehmus Kaya, '7 senedir Babalar Günü bana zehir oldu. Babalar Günü’nde acı dışında bir şey hissetmiyorum. Nereye gitsem oğlumun fotoğraflarını gördüğüm için bu acı hiç bitmiyor. İçim hep yanıyor. Bütün vatanını, bayrağını seven insanların Babalar Günü kutlu olsun. Babalar Günü bizim için bir anlam ifade etmiyor. Oğlum 7 sene bu alçakların elinde kaldı ve şehit edildi. Ateş düştüğü yeri yakmadan biz anlamadık bu acıyı, ama şimdi anlıyoruz. Hepimiz öleceğiz ama bu asla unutulmayacak bir acı' dedi.
HDP’nin kapatılmasını isteyen Kaya, 'Önce veto edildi ama HDP bir terör örgütüdür. ’Bu kadar oy aldı seçilmiş parti’ demesin kimse. Hazine yardımı kesilsin ve HDP kapatılsın. Hakim ve savcının vicdanına bırakıyorum. 40 bin şehit var, nasıl bir terör örgütü siyasi parti olarak görülür. 65 yaşındayım ve Güneydoğu’da yaşıyorum. Muhtarından tutun milletvekiline kadar hepsi Kandil’in emri ile çalışıyor. Kandil’in haberi olmadan hiç çalışmıyor' dedi.

'Kayyum devam etmeli'
Kaya, 'Kayyum devam etmeli. Herkesin olduğu gibi ben de kayyumdan memnunum. HDP hiçbir çalışma yapmaz. Bütün paraları Kandil’e yollayacak ve kurşun olarak bize, askerimize, polisimize ve sivillere geri dönecek' dedi.

'Bunlar devlet düşmanı'
Kaya, 'Bunların devlete yararı yok. Bunlar devlet düşmanı. Aldıkları oyları da baskı ve zulüm ile aldılar. Kırsal kesimde bütün köy hanelerini bir bir gezip tehdit ile oy topladılar. Millet korktuğu için bunlara oy verdi' dedi.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Kuzey Kore’den ABD’ye savaş tehdidi

Kremlin: Ukrayna'da ateşkes için bize baskı yapmaya çalışmak oldukça faydasız

DSÖ: Suriye'de 16 milyon kişi acil insani sağlık desteğine muhtaç

Tarife savaşından sonra Çin ve ABD ilk kez masaya oturdu

Traktör ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Hukukçular Derneği yeni başkanını seçti

Ekvador'da suç örgütüne yönelik operasyon: 8 asker öldü

Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha: Rusya ile 30 günlük ateşkese hazırız

AB'den Rusya'ya ateşkes çağrısı

Mersin'de orman yangını

Eğitimci Polat: On binlerce Gazzeli, açlıktan, susuzluktan, ilaçsızlıktan ve soğuktan ölmektedir!

Muğla açıklarında 36 düzensiz göçmen yakalandı

Malatya'da zincirleme kaza: 6 yaralı

Bursa'da şiddetli dolu yağışı etkili oldu

Gazze susuzluktan ölen bir bölgeye dönüştü

Bursa'da 3 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da metrobüs kazası: 1 ölü, 20 yaralı

Denizli'de uyuşturucu operasyonu: 22 gözaltı

Dışişleri Bakanlığı: Pakistan-Hindistan ateşkesinden memnunuz

Pakistan ve Hindistan ateşkes konusunda anlaştı

Şiddetli yağış sele neden oldu: 3 ölü

ÖNDER 60'ıncı Genel Kurulu gerçekleşti

HÜDA PAR Genç İlçe Gençlik Kolları’ndan engellilere yönelik duyarlılık çağrısı

Kasten yaralama suçundan aranan 2 şahıs yakalandı

Çiçekçiler: Dinimiz annelere hak ettiği değeri vermiştir

Kimyasal tesiste çıkan yangın nedeniyle 150 bin kişiye uyarı!

Gaziantep merkezli FETÖ operasyonu: 225 gözaltı

YKS öğrencilerine kritik uyarılar: Disiplin, devamlılık ve sınav modu başarıyı getirir

Gazze'de can kaybı 52 bin 810'a yükseldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ