• BIST 100

    9074,62%-0,66
  • DOLAR

    38,64% 0,04
  • EURO

    43,85% -0,22
  • GRAM ALTIN

    4205,75% -1,39
  • Ç. ALTIN

    6818,76% 0,06

Şehitkamil’den Ağaçlı Boyno Mahallesine kilitli parke taşı

GÜNDEM 7.08.2023 11:25:02 0
Şehitkamil’den Ağaçlı Boyno Mahallesine kilitli parke taşı

Şehitkamil’den Ağaçlı Boyno Mahallesine kilitli parke taşı

Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgede bulunan mahallelerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ağaçlı Boyno Mahallesinde kilitli parke taşı çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Kırsal Mahallelerin yollarını baştan aşağı kilit taşıyla yenileyen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Ağaçlı Boyno Mahallesi’nde yaptığı kilit taşı çalışmasıyla mahalle yollarını kilit parke taşı ile mefruşata devam ediyor. Eksik görülen yerlerin yollarını kilit taşı döşeyerek yenileyen ekipler, mahallenin çehresini değiştirdi. Kilitli parke taşı çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri, bozuk yollardan kurtulacak. Yapılan çalışmaların memnun edici olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet ulaştırılmaya çalışılıyor
Şehitkamil Belediyesi tarafından her türlü hizmetin mahallelerine geldiğini ifade eden Ağaçlı Boyno Mahalle Muhtarı Yıldırım Boyno, “Ben öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na mahallemize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet ulaştırılmaya çalışılıyor. Daha önce Belediyemiz tarafından mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan taziye evimiz yapıldı ve hizmete sunuldu. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla ihtiyaç durumunda taziye evinden en iyi şekilde yararlanıyor. Şuan ise mahallemizin belirli sokak ve caddelerinde kilitli parke taşına ihtiyaç vardı. Durumu Başkanımıza ilettiğimiz andan itibaren sağ olsun Başkanımız hemen çalışmaları başlattı ve şuan çalışmalar devam ediyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde de tamamlanarak, bütün yollarımız kilitli parke taşı ile döşenecek. Vatandaşlarımız yaz aylarında toz topraktan, kış aylarında ise çamurlu yollardan kurtulmuş olacak. Ben bir kez daha Başkanımıza ve ekibine mahallemize yaptıkları her türlü hizmetten dolayı şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kars'ta iki aracın karıştığı kazada 1 ölü, 4 yaralı

Almanya Başbakanı Merz, Polonya'da Tusk ile Görüştü

Bakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü

Kastamonu'da trafik kazası: 4 yaralı

Sözleşmeli öğretmen atamasında sözlü sınava hak kazanan adaylar açıklandı

Almanya'nın yeni Başbakanı Merz, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir araya geldi

Batman Gazze için ayakta: On binler sokağa döküldü

Fed faizi yüzde 4.50 seviyesinde sabit tuttu

Çin Devlet Başkanı Şi, Rusya'da

Rusya ile Venezuela stratejik ortaklık anlaşması imzaladı

HÜDA PAR’dan "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı" ile ilgili soru önergesi

HÜDA PAR Kapıköy Sınırı Kapısı’ndaki sorunları Meclis’e taşıdı

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Sevgili: Sapkınlık suç sayılsın

Bakan Fidan, Varşova’ya gidecek

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı: Tüp bebek yapmak isteyen çiftlerimize bir imkân oluşturmamız gerekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

Pakistan'dan nükleer savaş uyarısı

Malatya'da 10 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Bingöl’de trafik kazası: 7 yaralı

Panama'nın ABD ile imzaladığı askeri işbirliği anlaşması protesto edildi

Kızının doğumundan birkaç saat sonra bir gazeteci, işgal katliamında şehit oldu

BM: Nijerya'da 600 binden fazla çocuk açlık tehlikesiyle karşı karşıya

Malatya Valisi Yavuz: 100 bin 417 konut ve iş yeri inşa ediyoruz

İşgal rejimi, Gazze’de bir restoran ve pazarı bombaladı: Onlarca şehit

THY'nin İslamabad ve Lahor seferleri iptal edildi

Pakistan Dışişleri Bakanı Dar: Hakan Fidan, gece arayarak dayanışmasını iletti

Port Sudan’da donanma üssü hedef alındı

Irak Başbakanı Sudani, Türkiye’ye geliyor

Fırat Üniversitesi öğrencilerinden Vicdan Gemisi'ne yapılan saldırıya tepki

Avrupa’daki 6 ülke, işgalci rejimin Gazze'deki planlarından “ciddi endişe” duyduklarını bildirdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ