GÜNDEM 11.11.2023 17:20:02 0

Şiddetli geçimsizlikte blokaja dikkat

Şiddetli geçimsizlikte blokaja dikkat
Haberi Sesli Oku

Şiddetli geçimsizlikte blokaja dikkat

Biyoenerjist ve Aile Koçu Ebru Yazıcı, şiddetli geçimsizlik ve ilişki problemlerinin temelinde bireyin enerji bedenindeki blokaj olabileceğini söyledi.
Yazıcı, şiddetli geçimsizlik ve ilişki problemleri nedenleriyle her geçen boşanma oranları arttığını vurgulayarak bu sorunların temeline inilmesi gerektiğini belirtti.
Yazıcı, 'İnsanların mutsuz, tatminsiz, sağlıksız ilişki sürdürmesi tesadüf olamaz. Şiddetli geçimsizliğin, ilişki sorunlarının temelinde bireyin enerji bedenindeki kalp ve doğuştan gelen çakra blokajı ilişki problemlerine yol açabilir. Enerji bedendeki 7 çakranın her birinin enerji bedende mutlak görevi vardır. Çakralar güçlü enerji merkezidir. İnsan anne rahmine düştüğü andan itibaren annenin enerjisiyle beslenir. Anne adayının geçmişteki problemleri, rahatsızlıkları anne karması oluşturarak negatif enerji olarak çocuğa blokaj aktarımı sağlar. Yüzyıllardır süregelen bu durum atalardan gelen bağ olarak da nitelendirilir. Atalardan gelen bağ maddi, manevi, negatif enerji ve birçok rahatsızlığa sebebiyet verebilir. Her insanın enerji bedenindeki blokajlardan arınması, biyoenerjiyle şifalanması daha yaşanılabilir bir hayat sürmesinde önemli rol alabilir' dedi.
Biyoenerji ile ilgili de bilgi veren Yazıcı, 'Biyoenerji insan bedeninin doğal uyumunu normal hale getirmeyi sağlayan şifa tekniğidir. Bu teknikle insanın temel kodları normal düzeyde olacak biçimde uyumlama sağlayarak bireyin yaşamını maddi, manevi, fonksiyonel olarak güçlendirebilir. Blokajlardan arınmak ve şifalanmak bundan ötürü önemlidir' diye konuştu.

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Şüpheli şahısların üzerinden 1 kg metamfetamin ele geçirildi

ABD ambargoyu kaldırdığı Vietnam'a 24 adet F-16 savaş uçağı veriyor

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Hindistan'da dini festival sırasında izdiham: 6 ölü, 30 yaralı

Prof. Dr. Yılmaz: Malatya'da çok iyi karaciğer nakil cerrahları yetişiyor

Batman'da uyuşturucu operasyonu

Pakistan'da maymun çiçeği vakalarında artış

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

İran’da kum fırtınası

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti

Yükleniyor