• BIST 100

    14200,54%-0,68
  • DOLAR

    42,69% 0,01
  • EURO

    50,16% 0,04
  • GRAM ALTIN

    5922,12% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9522,21% 0,00

Sivas’ta depremzedelere saç ve sakal bakımı yapıldı

13 Şubat 2023, Pazartesi 14:35
13 Şubat 2023, Pazartesi 14:35
Sivas’ta depremzedelere saç ve sakal bakımı yapıldı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Sivas’ta depremzedelere saç ve sakal bakımı yapıldı

Sivas’ta gönüllü berber ve kuaförler, yurtlara yerleştirilen depremzedelerin saç ve sakal bakımını yaptı.
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından oluşturulan kriz masası depremzedeler için yardım seferberliği çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da Sivas’a yerleşen depremzedelerin ihtiyaçları gidermeye çalışılıyor. Sivas ESOB Başkanı Hakan Demirgil öncülüğünde Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası işbirliği ile Binali Yıldırım Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedeler kampüste ziyaret edilip, saç ve sakal bakımları yapıldı. SESOB Başkanı Hakan Demirgil, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker, oda başkanları ile 100 kişilik bay ve bayan kuaföründen oluşan grup, yurtlarda kalan depremzedelerin saç, sakal bakımlarını yaptı.
Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker, depremde mağdur olan vatandaşlarımız için imkanların seferber edildiğini belirterek, bay ve bayan kuaförler ile birlikte depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Organizasyonda emeği geçen başta SESOB Başkanı Hakan Demirgil olmak üzere tüm meslektaşlarına teşekkür etti.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ise Malatya’dan Sivas’ımıza yerleşen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirerek, “Sivas Esnaf teşkilatı olarak oluşturmuş olduğumuz kriz masası ile birlikte depremzede aileler için yardım seferberliği başlatmıştık. Yardımlarımızı devam ettirirken ilimize yerleşen ve ailelerimizi de unutmadık. Berberler ve Kuaförler Odamız ile işbirliği yaparak berber ve kuaförlerimizi gönüllü olarak buraya getirdik. Depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayama çalıştık. İnşallah bu kuaförlerimiz her hafta depremzede ailelerimiz için seferber olacaktır. Her türlü yardımı yapan, destek olan, aileleri en güzel şekilde misafir eden başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Tunç olmak üzere, personeline, bu organizasyonun başında yer alan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Ömer Şeker ile Sivaslı yiğido ustalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise yurtların depremzede aileler için açıldığını, en güzel şekilde tüm ihtiyaçlarının giderilerek misafir edildiğini, burada barınan çocukların da sosyal desteklerle desteklendiğini vurgulayarak, bu organizasyonun da çok anlamlı olduğunu dile getirdi.
Öte yandan berber ve kuaförler bir taraftan depremzedelerin saç, sakal ve bakımlarını yaparken diğer taraftan da yanlarında getirdikleri yiyecekleri ve hediyeleri de traş ettikleri ailelere ve çocuklara ikram ettiler. Depremzede aileleri de Sivas’ta en güzel şekilde misafir edildiklerini, ihtiyaçlarının karşılandığını ifade ederek teşekkür ettiler.
[gallery ids=',112383,112384,112385,112386,112387,112388']

Bitlis’te 35 köy yolu ulaşıma kapandı

İstanbul'da yapılan uygulamada 1062 şüpheli gözaltına alındı

Trump, Suriye ve Filistinlilerin ABD'ye girişini yasakladı

Benzinde 77 kuruş indirim

22'nci uluslararası "İstanbul Mutfak Günleri" başladı

Gazze soykırımı sonrası siyonist orduda psikolojik kriz derinleşiyor: Üs içinde intihar

Trump'tan işgal rejimine tam destek açıklaması

Şanlıurfa’da geniş çaplı asayiş uygulaması: 23 kişi yakalandı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, bakanlığının 2026 yılı bütçesini meclise sundu

Altın rekor seviyelerde seyrediyor

FETÖ'nün "Kamu mahrem yapılanması"nda 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Bakan Kurum, TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu

Gaziantep’te göçmen kaçakçılığı operasyonu: 2 tutuklama

Döviz kurlarında son durum

FETÖ'ye yönelik 42 ilde operasyon: 160 şüpheli yakalandı

Ülke genelinde bugün yağış beklenmiyor

MIT'te görevli nükleer bilim insanı öldürüldü

Meşişi: Tunus tek adam yönetimiyle çöküşe sürüklendi

Trump, Maduro yönetimini "yabancı terör örgütü" ilan etti

Yüzyılın Konut Projesi başvurularında son günler

Bitlis'te eğitime kar engeli

Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem

Kocaeli’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Yem ve gıda işletmelerine yönelik denetimler sürüyor

ABD'den Japonya'ya askeri ekipman satışı

Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem

İşgal zindanlarında Filistinli esir sayısı artıyor

Mersin'de aylardır devam eden yol ve köprü çalışmalarının tamamlanamaması tepkilere yol açıyor

DMM’den “Türkiye’ye BioNTech aşıları gelmedi” iddialarına yalanlama

Bakan Göktaş: Bir çocuğun hayatına umut olan binlerce hayırseverimiz var

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bitlis’te 35 köy yolu ulaşıma kapandı

İstanbul'da yapılan uygulamada 1062 şüpheli gözaltına alındı

Trump, Suriye ve Filistinlilerin ABD'ye girişini yasakladı

Benzinde 77 kuruş indirim

22'nci uluslararası "İstanbul Mutfak Günleri" başladı

Gazze soykırımı sonrası siyonist orduda psikolojik kriz derinleşiyor: Üs içinde intihar

Trump'tan işgal rejimine tam destek açıklaması