• BIST 100

    16653,27%1,88
  • DOLAR

    43,59% -0,02
  • EURO

    51,77% 0,36
  • GRAM ALTIN

    7023,61% 1,17
  • Ç. ALTIN

    11689,79% -0,61

Siyonistlere yönelik çifte vatandaşlık yasası kanununun ivedilikle yasalaşması çağrısı

21 Mart 2025, Cuma 17:08
21 Mart 2025, Cuma 17:08
Siyonistlere yönelik çifte vatandaşlık yasası kanununun ivedilikle yasalaşması çağrısı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Adana'da, Gazze'de gerçekleştirilen katliamlara dikkat çekmek amacıyla düzenlenen basın açıklamasında, "Siyonistlere yönelik çifte vatandaşlık yasası kanunu ivedilikle yasallaşmalıdır" denildi.

Programda; HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek de hazır bulundu.

Kur'an'ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Koordinatörlerinden Orhan Erkuş basın açıklamasını okudu.

İşgal rejiminin bir sahur vaktinde çadırlarda uyuyan kadınlar ve çocukları hedef aldıklarını belirten Erkuş, sessiz kalındıkça zulmün daha da katmerleştiğini vurguladı.

Gazze'de büyük bir katliam gerçekleştiğini ifade eden Erkuş, "300'den fazla bebek, çocuk, kadın ve mazlum kardeşimiz toprağın kara bağrına bırakıldı. Vicdanlar kor ateş oldu. Mazlumun ahı arşa ulaştı. Anaların feryatları vicdanları ateşe verdi. Artık ne söz yetiyor ne kelam. Dünya bu zulme yine sessiz kaldıkça zulüm daha da katmerleşmektedir. Zulümle abat olunmaz. Elbet bir gün hesap verecekler. Siyonist işgal rejimi, ABD ile koordineli bir şekilde Gazze'de çadır kentlere saldırdı. Hiçbir kutsalı, kuralı, kaideyi ve ölçüyü tanımayan modern çağın vahşi yüzünü bir kez daha görmüş olduk." dedi.

"ABD ve batılı ülkeler dünyaya sunduğu idealleri ile çelişmektedir"

Siyonist işgalcilerin ateşkes anlaşmasını ihlal ettiklerini söyleyen Erkuş, "19 Ocak'ta HAMAS'ın zaferi ile sonuçlanan ateşkes anlaşması ve esir takasının ilk aşaması sonunda zalimler yine mazlumların kanına girmişlerdir. Kana, gözyaşına doymak nedir bilmeyen siyonist barbarlar ateşkes anlaşmasını ihlal ettiler. Ateşkes anlaşmasını ihlal eden siyonist işgal rejimi, zalim ve korsan ABD'yi arkasına alarak yeniden katliam gerçekleştirdi. İnsan haklarından, kadın haklarından, çocuk halklarından ve sivillerin dokunulmazlığından söz açanlar ve edebiyatını yapanlar neredesiniz. Sivillerin dokunulmazlığı edebiyatını yapanlar neredesiniz. Gazze'de yaşanan katliam ve soykırım batının vahşi, barbar ve gerçek yüzünü göstermektedir. Halkların kendi kaderini tayin etme hakkının olduğunu savunan ABD ve batılı ülkeler, tüm değerlerini çiğnemekte, dünyaya sunduğu idealleri ile çelişmektedir." diye konuştu.

"Modern çağın Firavun ve Nemrutlarına karşı direndiler"

Mutlak zaferin, inananların olacağını dile getiren Erkuş, "Maskeleriniz düştü, mazlumların kanında boğulacaksınız. Küfür devam eder ama zulüm devam etmez kaidesince sonunuz yaklaşmıştır. Firavun ve Nemrut gibi bir akıbet sizleri bekliyor. Allah'ın vaadi haktır, mutlaka zafer inananların olacaktır. Açlık, susuzluk, zorla yerinden edilme, ilaçsızlık ve her türlü insani ihtiyaçlardan mahrum bırakıldılar. Ramazan ayı boyunca sınır kapılarını kapalı tutan siyonistler Gazze halkını açlıkla yok etmek istedi. Bunu da başaramayınca saldırmaya ve bombalar yağdırmaya başladılar. Gazze'nin kahraman ve mazlum halkının çelikten iradesi sarsılmadı. Dağ gibi imanlarıyla Allah'a sığındılar. Tüm dünya onlara sırtını döndü, onlar tüm dünyanın onları yalnız bırakmasına aldırış etmediler. Âlemlerin Rabbi olan Allah'a sığındılar. Modern çağın Firavun ve Nemrutlarına karşı direndiler. Zalimlere karşı dik durdular, teslim-i silah etmediler. Bir avuç kahraman mücahit ve Gazze halkının sarsılmaz direnişi Allah'ın izni ve inayeti ile dün olduğu gibi bugünde yarın da zaferle sonuçlanacaktır. Bu zafer imanın zaferi, inancın zaferi, kararlılık ve azmin zaferi olacaktır." şeklinde konuştu.

"Siyonistlere yönelik çifte vatandaşlık yasası kanunu ivedilikle yasallaşmalıdır"

Dünyanın özgür halklarına ve vicdan sahibi devlet liderlerine yönelik taleplerini sıralayan Erkuş, "Ateşkesi ihlal eden siyonist işgal rejimine baskı kurulmalı, yeniden ateşkese geri dönmesi sağlanmalıdır. Ramazan ayının başından bu yana Gazze'ye insani yardım girişinin engellenmesine son verilmeli, insani yardımların ulaşması için her türlü çaba gösterilmelidir. Direnişe askeri, lojistik, teknolojik destek verilmelidir. HAMAS'ın Gazze'de kalıcı ateşkesin sağlanması yönündeki şartlarına destek verilmelidir. Uluslararası kararlar neticesinde, Gazze'de kalıcı ateşkesin sağlanması, işgalcilerin Gazze'den çekilmesi, Gazze'nin yeniden imar edilmesi, insani yardımların ulaştırılmasına yönelik söz konusu kararların pratikte yerine getirilmesi için Siyonist şer ittifakına karşı baskı yapılmalıdır. Filistin devletinin tanınması ve Gazze'de soykırımın durdurulması için çaba sarf eden devletleri destekliyoruz. Bu konuda uluslararası alanda başlatılan tüm girişimlere destek veriyoruz. Siyonist işgal rejimine destek sağlayan ürünleri boykot etmeye devam ediniz." ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında Erkuş, şunları söyledi: "Üçüncü ülkeler üzerinden Siyonist işgal rejimine petrol sevkiyatı başta olmak üzere ticaretin her türlüsünden vazgeçiniz. Meclis'e sunulmuş olup uzun süredir bekletilen, Gazze'de soykırım suçunu işleyen Türkiye vatandaşı Siyonistlere yönelik çifte vatandaşlık yasası kanunu ivedilikle yasallaşmalıdır. Gazze'de soykırım suçunu işleyen Türkiye vatandaşı Siyonistler cezasız kalmamalı, hukuk önünde yargılanıp en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. Siyonist işgal rejimi, denize dökülüp haritadan silinene kadar azim ve kararlılıkla Kudüs davasını savunmaya devam edeceğiz."

Program İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Ekrem Derdiyok'un yaptığı duanın ardından son buldu. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Lübnan'da çöken binada can kaybı 14'e yükseldi

Yabancı müdahale gerekçesiyle üniversitelere MI5 istihbarat hattı

Batman ve çevresi için kuvvetli yağış ve kar uyarısı

Meteorolojiden denizler için fırtına uyarısı

İran: Tüm yaptırımların kaldırılması karşılığında yüzde 60 oranında uranyumu seyreltebiliriz

Bursa’nın nüfusu 3 milyonu aştı

Doç. Dr. Uysal: Epstein belgeleri Batı'nın insan hakları maskesini düşürdü

Dr. Öğr. Üyesi Korkmaz: Dünyada yılda 8 milyondan fazla kişi tütüne bağlı hastalıklardan ölüyor!

Türkiye ve 7 Müslüman ülkeden işgalin Batı Şeria kararlarına tepki

Batman'da Türkiye'nin en büyük kent parkı hayata geçiriliyor

Sigara bırakma süreci düzenli takiple destekleniyor

Bingöl'ün Peygamber aşıkları: Peygamberimizin hayatına çok ihtiyacımız var

Gazze'de son 24 saatte 5 şehit 10 yaralı

Ankara’daki araç muayene istasyonu olayı için müfettiş görevlendirildi

Libya açıklarında tekne battı: 53 göçmen kayıp veya öldü!

Aileler konuştu: Çocuklarımız popüler kültürle değil, Peygamber ahlakıyla yetişmeli

Prof. Dr. Uncu: Elektronik sigara, sigaraya geçişi kolaylaştırıyor

Malatya'da Geçici Ticaret Merkezi'nde hırsızlık kameraya yansıdı

HÜDA PAR Başkanlık Divanı’nda görev değişimi

Yeşilay’dan sigarayı bırakma çağrısı

Batman'da kuyumcu soygunu aydınlatıldı: 8 şüpheli yakalandı

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 8 tutuklama

29 ilde FETÖ operasyonu: 63 şüpheli yakalandı

Milletvekili Dinç, deprem sonrası tapu ve mülkiyet sorunlarına dikkat çekti

Gençlerde kalp krizi alarmı: Sigara, madde kullanımı ve enerji içecekleri büyük risk

Sera OSB'de topraksız tarım dönemi başladı

Bangladeşli doktor Şafikur Rahman, Cemaat-i İslami'nin liderliğini üstlendi

Siyer Yarışmasına katılan Gaziantepli çocuklar duygularını dile getirdi

Yetişkin katılımcılardan Siyer Yarışması’na tam not

ABD’nin İran tehdidine ve Gazze’deki katliamlara Ankara’dan protesto

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Lübnan'da çöken binada can kaybı 14'e yükseldi

Yabancı müdahale gerekçesiyle üniversitelere MI5 istihbarat hattı

Batman ve çevresi için kuvvetli yağış ve kar uyarısı

Meteorolojiden denizler için fırtına uyarısı

İran: Tüm yaptırımların kaldırılması karşılığında yüzde 60 oranında uranyumu seyreltebiliriz

Bursa’nın nüfusu 3 milyonu aştı

Doç. Dr. Uysal: Epstein belgeleri Batı'nın insan hakları maskesini düşürdü