• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Sultanköy-Artuklu isale hattında su verilmeye başlandı

GÜNDEM 18.07.2023 20:00:08 0
Sultanköy-Artuklu isale hattında su verilmeye başlandı

Sultanköy-Artuklu isale hattında su verilmeye başlandı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığı ve suyun verilmeye başlandığı Sultanköy-Artuklu isale hattında incelemelerde bulundu.
Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Artuklu ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılamak ve su temininde yaşanan sorunları ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda 13 kilometrelik Sultanköy-Artuklu içmesuyu isale hattı projesinde çalışmaların büyük bir bölümü tamamlanarak su verilmeye başlandı.
Vali Demirtaş, çalışmalarda sona gelinen isale hattında incelemeler yaparak Marsu Genel Müdürü Mehmet Songur’dan son durum hakkında bilgi aldı.
Vali Demirtaş, projenin Mardin’in içme suyu altyapısının geliştirilmesi ve su temininde yaşanan sorunların ortadan kaldırılması için önemli bir adım olduğunu söyledi.
Mardin’in içme suyu konusundaki sıkıntılarına çözüm getirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Vali Demirtaş, “Hemşehrilerimizin refahı için içme suyu temini konusunda büyük bir sorumluluk taşıdığımızın bilincindeyiz. Bu önemli projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Mardin’imizde içme suyu konusunda yaşanan sıkıntıları büyük ölçüde gidermeyi hedefliyoruz. Yaşanan sıkıntıları çözerek, daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı oluşturma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta çalışanlarımız olmak üzere, ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalışan tüm paydaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda, projenin hayata geçirilmesi sürecinde sabırla bekleyen ve anlayış gösteren vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Mardin’imize hayırlı olsun.” dedi.

Kuzey Kore'den ABD'ye nükleer mesaj

Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 6 yaralı

Yemen'in yeni Başbakanı Salih Bin Brik oldu

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

İşgal rejimi Gazze Şeridi'ndeki gıda kaynaklarını sistematik olarak yok ediyor

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Şüpheli şahısların üzerinden 1 kg metamfetamin ele geçirildi

ABD ambargoyu kaldırdığı Vietnam'a 24 adet F-16 savaş uçağı veriyor

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ