• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Süslenen araç sokak sokak gezerek halkı boykota davet ediyor

12 Ekim 2024, Cumartesi 12:53
12 Ekim 2024, Cumartesi 12:53
Süslenen araç sokak sokak gezerek halkı boykota davet ediyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şanlıurfa’da “Almazsan Ölmezsin Alırsan Ölürler” sloganıyla süslenen araç, sokak sokak gezerek halkı siyonist işgalci katillerin mallarını boykot etmeye davet ediyor.

Gazze'ye yönelik 7 Ekim 2023'ten bu yana devam eden soykırım sonrası özellikle İslam ülkelerinde işgal rejimi mallarına yönelik boykot uygulaması giderek artmaya devam ediyor.

Bu kapsamda halkı boykota karşı daha duyarlı olmaya davet etmek amacıyla “Almazsan Ölmezsin Alırsan Ölürler” sloganıyla boykot aracı oluşturuldu.

Boykot aracı, sokak sokak gezerek vatandaşları boykota karşı daha duyarlı olmaya çağırıyor. Başlatılan bu kampanya Şanlıurfa’da birçok esnaf siyonist işgalci çetenin ürünlerini satıştan kaldırmaya başladı.

Boykot aracı ile ilgili İLKHA’ya konuşan İnfak-Der Başkanı Mehmet Ali Parlak, boykot ürünü alarak Gazze'deki küçücük çocukların şehid olmasına aracılık edildiğine dikkat çekti.

“siyonist mallarını tükettiğimiz süreç içerisinde onlara mermi taşıyoruz”

Parlak, “Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki, Gazze'deki katliamları 7 Ekim 2023'ten beri bir yıl geride bıraktık. Bizler, ümmet çadırında başladık ve şu anda boykot aracımızla birlikte devam ediyoruz. Özellikle boykot aracını çıkarmamızın sebebi, namaz kılan, oruç tutan ve özellikle 'Ben müminim' diyen kardeşlerimizi, siyonist mallarını almamaları adına biraz daha duyarlı olmaya davet etmektir. Böyle bir proje gerçekleştirdik, Allah'a hamd olsun, biz sadece hatırlatıyoruz; kardeşlerimiz de sağ olsunlar, duyarlılar. Fakat biraz daha duyarlı olabilmek adına, Gazze'deki şehit edilmiş çocukların, annelerin, yaşlıların ve kundaktaki çocukların katledilmesine bizler vesile olmayalım. Neden? diye soracak olursanız, kardeşlerim, şu anda siyonistlerin patentinde olan ürünlerin tüketimini bizler sağlıyoruz. siyonist mallarını tükettiğimiz süreç içerisinde onlara mermi taşıyoruz ve kendi elimizle Müslüman olarak Gazze'deki küçücük çocukların şehit olmasına aracılık ediyoruz. Boykot aracımız, şehrimizin merkezi ve tüm ilçelerini dolaşıyor. Allah'a hamd olsun ki, çok sayıda esnafımız israil patentli olan mallarını boşaltarak dolaplarını geri iade etti ve yerli malzemenin tüketimi ile ilgili bir değişime gittiler.” dedi.

“Katledilen çocukların cephanelerini Yahudilere biz taşımış olmayalım”

Boykot aracı projesini ülke geneline yaymak istediklerini ifade eden Parlak, “İnşallah, bu projeyi Türkiye geneline yaymak istiyoruz. Özellikle ‘Almazsak Ölmezsin, Alırsak Ölürler’ sloganı ile ilgili siz değerli kardeşlerimize çağrımız şudur: Gazze'de veya Lübnan'da katledilen çocukların cephanelerini Yahudilere biz taşımış olmayalım. Bu nedenle duyarlı olmanızı istirham ediyorum. Boykot aracımızla ilgili Türkiye'deki bütün gerekli resmi izinler alındı. Şu anda çok güzel tepkiler ve geri dönüşler oluyor. İnşallah Rabbim bunun etkisini gösterir. Türkiye'deki ve bütün dünya Müslümanlarına selam ediyoruz. İnşallah bu çabamız ve gayretimizi artırarak çalışmayı Allah Teala nasip eylesin.” diye konuştu.

“İnşallah en kısa zamanda diğer iller ve ilçelere de yayılır”

Çağrıda bulunan Parlak, “İnsanlarımız gerçekten çok duyarlı, halkımız çok duyarlı. Bütün iller ve ilçelerde sesimizi duyan tüm kardeşlerimize çağrımız şudur; 'Ne faydası olur?' diye sorabilirsiniz ama kesinlikle büyük bir maliyeti yok. Araçlarımızın giydirmesini güzel bir şekilde yaptırdık; gerekli olan bütün izinlerimizin hepsini aldık. İl ve ilçelerdeki kardeşlerimize duyarlı olan insanlara söylüyoruz, böyle bir aracı donatarak Yahudilerin mallarının alınmaması için kardeşlerimizin özellikle bu konuda duyarlı olabilmesi adına araçlarımızı giydirip şehirlerimizin dört bir tarafını gezerek halkımızı bilinçlendirmek, yapabileceğimiz en güzel örneklerden biridir. İnşallah en kısa zamanda diğer iller ve ilçelere de yayılır. Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Gaziantep'te 30 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yakalandı

Siyonist rejim, El Cezire'nin Ramallah'taki ofisini bastı ve kapatma süresini uzattı

Trump'tan "Gazze'ye yemek" çağrısı: Uluslararası tepkileri yumuşatmaya yönelik vitrin

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Meteoroloji'den birçok il için sağanak uyarısı

Temmuz enflasyonu bugün açıklanıyor

Yemen ordusu, siyonist hedeflere 3 İHA operasyonu düzenledi

HAMAS: Netanyahu esirleri aç bırakarak öldürmeye çalışıyor

Siyonist zindanlarda şehit olanların sayısı 76'ya yükseldi

Eski işgal istihbarat şefi: israil derin siyasi ve stratejik bir felakete yaklaşıyor

Katil rejim, Gazze'de yardım bekleyenleri hedef aldı: Yüzlerce şehit ve yaralı, 54 kayıp

İki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Batan göçmen teknesinde ölü sayısı 54'e yükseldi

"Küresel Direniş Günü"nde Peygamber Sevdalılarından çağrı: Zalime dur demenin vakti gelmedi mi

Ebu Ubeyde'den esir askerlerle ilgili açıklama: Açlığın nedeni biz değil israil ablukası

Hatay'da 3,9 büyüklüğünde deprem

Ukrayna Soçi'de petrol deposunu vurdu!

Siyonist ordudan itiraf: Askerler arasında Gazze intihar vakaları artıyor

Soykırımın baş destekçisi ABD İstanbul'da protesto edildi

Küçük uçak Avustralya ile Tazmanya arasında kayboldu

Rusya ve Çin donanmalarından Japon Denizi'nde ortak tatbikat

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç Mersin’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Siirtli çocuklardan vicdanlara çağrı: Gazze'de artık çocuklar ölmesin

Malatya'dan Gazze'deki soykırıma tepki: Kadın, yaşlı ve çocuklar açlıktan ölürken dünya sessiz

Siyonist işgalcilerin saldırılarında 119 sivil daha katledildi

Siirt’te “Gazze Ölüyor, ayağa kalk!” çağrısıyla yaşanan soykırıma tepki gösterildi

Şırnak’ta örtü yangını havadan ve karadan müdahale ile söndürüldü

Yemen açıklarında tekne alabora oldu: 20 ölü

Mescid-i Aksa’ya yapılan baskınlara Dışişleri Bakanlığından kınama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gaziantep'te 30 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yakalandı

Siyonist rejim, El Cezire'nin Ramallah'taki ofisini bastı ve kapatma süresini uzattı

Trump'tan "Gazze'ye yemek" çağrısı: Uluslararası tepkileri yumuşatmaya yönelik vitrin

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Meteoroloji'den birçok il için sağanak uyarısı

Temmuz enflasyonu bugün açıklanıyor