EĞİTİM 3.10.2023 15:50:04 0

Tahmazoğlu LGS’de dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi

Tahmazoğlu LGS’de dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi
Haberi Sesli Oku

Tahmazoğlu LGS’de dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi

Eğitime vermiş olduğu desteklerle gençlerin gönlünde taht kuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de yüzde 1’lik dereceye giren Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS’de yüzde 1’lik dereceye giren Şahinbeyli öğrencilerle bir araya gelerek 6 bin 400 TL’lik nakdi destek kartlarını hediye etti. Daha sonra öğrencileri ve ailelerini Çanakkale’ye göndererek ecdatla buluşturdu.
'Öğrencileri başarıya teşvik ediyorum'
Öğrencileri başarıya teşvik etmek için destekler verdiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Üniversiteyi kazanan ve halen üniversite okuyan 28 bin öğrencimizin hesaplarına ilk dönem için 4 bin TL para yatırdık. İkinci dönemde de 4 bin TL daha yatırarak 8 bin TL’lik eğitim desteği sağlamış olacağız. Mesleki Eğitim Merkezi’ne giden öğrencilerimize yıllık 6 bin TL eğitim desteği sağlıyoruz. Amacımız öğrencileri doğru şekilde yönlendirip onları başarıya teşvik etmek. Öğrencilerimizi spora teşvik etmek amacıyla spor ayakkabısı hediye ediyoruz. 104 bin bisiklet aldık. 6 takdir alan öğrencilerimize bisiklet hediye ettik sonra bunları 5-4-3-2-1’e kadar düşürdük. Şimdi ise 5 teşekkür ile başladığımız kampanyamıza 5-4-3 teşekküre kadar düşürdük. 104 bin bisikletimizin dağıtımını tamamladık. Şimdi 12 bin bisiklet daha alacağız ve bisiklet dağıtımına devam edeceğiz. Velilerimizi ve öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz derslerine odaklanırken sizlerde onlara destek oluyorsunuz' dedi.
'Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz'
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, maddi-manevi her zaman bizlerin yanında ona çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bizden sonraki öğrencilerde sizin gibi bir başkanın desteklerinden faydalanabilirler” diye konuştular.

Malatya'da hafızlık kabul sınavına yoğun katılım

Avustralya'da sel: On binlerce kişi izole durumda

Polonya ve NATO uçakları, Rus saldırıları dolayısıyla savaş uçaklarını havalandırdı

Kassam Tugayları Han Yunus’ta siyonistleri vurdu: Ölü ve yaralılar var

İşgalciler Nablus’ta bir çocuğu yaraladı, yaralı bir genci esir aldı

ABD'de atık toplama teknesinde patlama: Bir ölü 2 yaralı

Demir’den Bakan Yardımcısı Madak’a Ziyaret

Askon’dan Defterdar Şenses’e ev sahipliği

İşgalin Gazze saldırıları: 9 şehit, çok sayıda yaralı

Filistin Ulusal Konseyi: Ölüm ve açlık kuşatması derhal kaldırılmalı

Siirt’te motosikletlere yönelik denetim

Siirt’te zincirleme kaza: 5 yaralı

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve toz taşınımı uyarısı

Batı Şeria'da Yahudi terörü tırmanıyor

BM: israilin Gazze için önerdiği insani yardım planı "başarısız olacak"

Fas ordusu Gazze'de katliam yapan siyonistlerden "tünellere baskın" eğitimi aldı

Bir annenin yüreği aynı anda kaç kez yanar?

Ölüm şirketi Maersk: Siyonist rejimin Gazze'deki soykırımında rolü ortaya çıktı

Gazze'de kalıcı işgal başladı: Siyonistlerin tüm piyade ve zırhlı tugayları bölgeye girdi

Soykırımcı rejim katliamlarını sürdürüyor: 55 şehit

Kaçak yollar ile taşınan 2 ton inci kefali Ağrı'da ele geçirildi

Siyonist işgalciler Gazze'de bir çocuğu daha açlıktan öldürdü

Pakistan'da şiddetli fırtına etkili oldu: 10 ölü, 45 yaralı

Tayland'da helikopter kazası: 3 ölü

Filipinler'de şiddetli yağışlar sele yol açtı: 3 ölü

Eski bakanlardan Rüşdü Saraçoğlu hayatını kaybetti.

Avusturya’da Gazze için “Soykırımı Durdurun” yürüyüşü düzenlendi

İşgalcilere destek veren Azerbaycan yönetimi İstanbul'da protesto edildi

İzmir Foça açıklarında 3,7 büyüklüğünde deprem

Ağrı'da araç devrildi: 3 kişi yaralandı

Yükleniyor