• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,57% 0,33
  • EURO

    43,89% 0,80
  • GRAM ALTIN

    4035,43% 0,80
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

TEKNOFEST katılımcıları duygularını paylaştı

GÜNDEM 3.10.2024 14:41:03 0
TEKNOFEST katılımcıları duygularını paylaştı

Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST, bu yıl da büyük bir coşku ve heyecanla Adana'da devam ederken festivale katılan vatandaşlar, etkinlik hakkında görüşlerini paylaştı.

Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST, bu yıl Adana'da teknoloji meraklılarını ağırlıyor. Savunma sanayi, yapay zekâ, uzay teknolojileri gibi birçok alanda yenilikçi projelerin sergilendiği etkinlik, Adana'da büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşiyor.

Türkiye'nin teknoloji üssü haline gelen TEKNOFEST, yüksek teknoloji projeleri ve inovatif çözümlerle dolu festival, her yaştan katılımcıya ilham kaynağı oluyor.

Adana'da büyük bir ilgiyle karşılanan TEKNOFEST, teknolojiye meraklı binlerce kişiyi bir araya getiriyor. Hem Türkiye'nin hem de dünyanın önde gelen projeleri, festivalin dinamik atmosferinde sergileniyor.

Adana düzenlenen TEKNOFEST'te katılımcılar, İLKHA'ya verdikleri röportajlarında etkinliğin coşkusunu ve teknolojiye olan hayranlıklarını paylaştılar.

"Katılamayanlar bir an önce katılsınlar"

Gökhan Altan

TEKNOFEST'in atmosferinden oldukça etkilendiğini belirten Gökhan Altan, "TEKNOFEST çok heyecanlı, çok güzel. İlk defa böyle bir heyecana rast geliyorum. Gerçekten beklediğimin üzerinde bir heyecan oldu. Umarım ülkemize ve milletimize hayırlı şeyler getirir. Normalde birkaç gün sonra gelmeyi düşünüyordum ama heyecandan ilk gün katılım sağladım. Katılamayanlar bir an önce katılsınlar. Televizyonda izledikleri gibi değil, buraya gelince çok farklı bir atmosfer oluyor. Katılmalarını tavsiye ediyorum." dedi.

"Gerçekten gurur duyucu bir şey"

Yusuf Karakuş

Yusuf Karakuş (23), ilk defa böyle bir etkinliğe katıldığını dile getirerek, "Gerçekten gurur duyucu bir şey. Şimdi gençlerimizi görüyoruz, 3 yaşından 80 yaşındaki insanlara kadar katılım var. Göklerimizde uçaklarımız uçuyor, gurur duyucu bir şey. İnşallah daha güzel yerlere geliriz." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'yi böylesi yeniliklerle görmek bizi çok mutlu ediyor"

Kürşat Bayraktar

Kürşat Bayraktar (19), Türkiye'nin yenilikçi projelerdeki başarısının kendisini mutlu ettiğini vurgulayarak, "Türkiye'yi böylesi yeniliklerle görmek bizi çok mutlu ediyor. Genç yatırımcılarımızı ve pilotlarımızı böyle görmek bizleri çok mutlu ediyor. Türkiye'nin nice yıllarda daha iyi başarılara gelmesini istiyoruz. Gurur verici." ifadelerine yer verdi.

"Kendi projelerimi üretmek istiyorum"

Hidayet İrfan Aç

Hidayet İrfan Aç, Aksaray'dan geldiğini ve TEKNOFEST'in kendisi için büyük bir deneyim olduğunu belirterek, "Bayağı etkileyici, ilk defa geliyorum. Uçakları da gördük, bayağı heyecanlı. Ben de seneye Allah izin verirse böyle etkinliklere katılıp kendi projelerimi üretmek istiyorum. Son olarak herkesin buraya gelmesini ve burada iyi vakit geçireceklerini düşünerekten burayı öneriyorum." diye konuştu. (İLKHA)

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 yaralı.

Venezuela'dan Kolombiya'ya tepki

Tayland’da şarbon kaynaklı ilk ölüm

ABD’de trafik kazası: 7 ölü

Singapur erken genel seçim için yarın sandık başına gidecek

Nijerya'da kolera salgınında 34 can kaybı

Gündüz kuşağı yayınlarına son verilmesi çağrısı yapıldı

Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

HÜDA PAR İl Başkanı Gülsever’den Sanayi Sitesinde işyeri yanan esnafa ziyaret

Şırnak'ta Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı düzenlendi

Bolivya uçağı havada kayboldu

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir'den gündem değerlendirmesi

Adana'da 10 kilogram metamfetamin ele geçirildi: 6 tutuklama

Kırmızı bültenle aranan 4 suçlu bulundukları ülkelerden Türkiye'ye getirildi

BM: Gazze'de gıda stokları çoğunlukla tükendi, suya erişim imkansız hale geliyor

Şantiye alanında işçilerin kaldığı konteynerde yangın

Tünelde kaza yapan tır ikiye bölündü: 1 yaralı

HÜDA PAR Medya Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Van'da medya temsilcilerini ziyaret etti

Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu gemisine saldırıyı kınadı

Yapıcıoğlu, Mersin’de STK temsilcileri ve hal esnafıyla buluştu

Ensarullah, milyonluk mitingde Hayfa'yı balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu

Malatya'da otomobil bahçeye yuvarlandı: 2 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın KKTC’yi ziyaret edecek

Özyaramış: Gazze’deki soykırım uluslararası hukukun açık bir ihlalidir

Hür Gençlik Gazze için basın açıklaması yaptı

Tsunaminin önümüzdeki iki saat içinde Şili'nin Antarktika üslerine ulaşması bekleniyor

Malatya'da sağanak yağış nedeniyle caddeler su birikintileri ile doldu

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için tercihler başladı

Batman’da süne ile mücadele devam ediyor

Arjantin açıklarında  7,4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ