• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Terörün bitmesinin ardından Uludere’deki mesire alanı yoğun ilgi görüyor

GÜNDEM 2.09.2023 10:30:07 0
Terörün bitmesinin ardından Uludere’deki mesire alanı yoğun ilgi görüyor

Terörün bitmesinin ardından Uludere’deki mesire alanı yoğun ilgi görüyor

Şırnak’ın Uludere ilçesinde terörün yerini huzura bırakmasıyla birlikte mesire alanı gece gündüz vatandaşların huzur içinde piknik yaptığı yer haline geldi. Bir zamanlar HDP’li belediyelerin festival gerekçesiyle topladığı gençleri terörün pençesine attığı bölge, huzur ile birlikte vatandaşlara hizmet veren mesire alanına dönüştürüldü.
Şırnak’ın Uludere ilçesi Avaspi yaylası olarak da bilinen Beyazsu yaylası yıllar önce HDP belediyeleri tarafından sözde festivallerin yapıldığı yer olarak kullanılıyor ve her yıl bu bölgeden festivale katılan gençler terör örgütlerinin pençesine atılarak dağa götürülüyordu. Güvenlik güçlerinin yurt içi ve yurt dışındaki başarılı operasyonları sayesinde huzur ve güvenin sağlanmasıyla beraber AK Partinin eline geçen Uludere Belediyesi anlamlı hizmetlerden birine imza attı. Belediye Başkanı Sait Ürek ilçeye 6 kilometre uzaklıkta bulunan ve Uludereliler başta olmak üzere Beytüşşebaplıların da yoğun kullandığı yaylada dev mesire alanı inşa edip halkın hizmetine açtı. Yaz aylarında vatandaşların uğrak yeri olan yaylada piknik yapan vatandaşlar gece geç saatlere kadar manzarasıyla baş döndüren yaylada kalıyor. AK Parti Konya Milletvekili aynı zamanda Şırnak il koordinatörü olan Mustafa Hakan Özer, AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve belediye başkanlarıyla beraber mesire alanında incelemelerde bulundu. Milletvekili Mustafa Hakan Özer, 'Gerçekten güzel bir ortamdayız. Şırnak’ta iki gündür ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Tabi gittiğimiz her yerde AK Parti hizmetlerini görüyoruz. Şu anda bulunduğumuz bölgede dağların ortasında bir yaşam alanı oluşturulmuş. Uludere’de yıllardır yapılamayan AK Partili Belediye Başkanı Sait Ürek tarafından yapılmış. İnsanlarımıza iyi imkanlar sağlamak için çalışıyoruz. Bu coğrafyanın kalkınması için daha çok çalışacağız’’ dedi.

Teröristlerin kamp alanı vatandaşların hizmetine sunuldu
Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, daha önce teröristlerin kamp alanının vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Ürek, 'Daha önce burası terörün kamp alanıydı. Şimdi belediyemiz bünyesinde güzel bir mesire alanı inşa ettik. Şimdi burada gece gündüz vatandaşlarımız piknik yapıyor çok şükür burada modern bir yer oluşturduk. Bölgemizde huzur var artık, Kel Mehmet dağlarının hemen dibinde kurulu bu güzel yerde artık huzur var’’ diye konuştu.

Bingöl’de ters laleler görsel şölen sunuyor

Gaziantepliler: Muhtaç insanlara katkı sunan etkinlikleri sahiplenmek gerekiyor

Şanlıurfa'da yakıt tankeri alev aldı

Fırıncıların sıcak havalarla imtihanı başladı

Siyonist işgalciler 97 gündür Tulkerem’i kuşatmış durumda: Binlerce aile göç etti, yüzlerce ev yıkıldı

Batman'da 52 yıllık husumet barışla sona erdi

Gazze’de ekmek değil, toprak yiyoruz

Bingöl'e 19 doktor ataması yapıldı

Siirt Belediyesi, Mahalle Buluşmaları'nda vatandaşın taleplerine çözüm üretiyor

Gazze'de bir bebek daha açlıktan dolayı şehid oldu

Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Gazze’de katliam sürüyor: 48 saatte 77 şehit

Bingöl’de süt toplama merkezi inşaatı sürüyor: Vali Usta incelemelerde bulundu

Ensarullah'tan siyonist rejime hipersonik füze darbesi: "Filistin-2" Yafa'yı vurdu

LPG’ye 1 lira 20 kuruşluk indirim gelmesi bekleniyor

Şanlıurfa’da elektrik kesintisi: Elektronik cihazlara dikkat

Siyonist işgalcilere 7 Ekim’den sonra en ağır darbe: 21 ölü

İkinci dönem hakim ve savcı yardımcılarının atamaları tamamlandı

Mardin’de 2 kişinin öldüğü silahlı kavganın firarisi yakalandı

İstanbul'da hissedilen 3,7 büyüklüğünde deprem

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin 2025 Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı

Van'da fırtına maddi hasara yol açtı

Cizre’de “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesiyle eğitim dışarı taşındı

Nisan ayı enflasyon verileri pazartesi açıklanacak

Besicilerden bayram öncesi açıklama: Kurbanlık sıkıntısı yok

Dicle Elektrik kaçak kullanımı tespit eden sayaç geliştirdi

Mayıs ayında Bitlis'te karla mücadeleyle Nemrut Krater Gölü'nün yolu açıldı

Şanlıurfa'da kar topu büyüklüğünde dolu yağdı

Muğla ve Manisa’da FETÖ Operasyonu

Şanlıurfa'da işçilerin kaldığı 50 konteyner yandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ