Tezel’den firmalara destekten yararlanma çağrısı

Tarih: 07.09.2023 12:30
Tezel’den firmalara destekten yararlanma çağrısı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Tezel’den firmalara destekten yararlanma çağrısı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (GASBEM) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Yalın Dönüşüm Desteği hakkında bilgiler vererek firmalara destekten yararlanma çağrısında bulundu.
Yalın dönüşümün firmaların geleceğine yön verdiğini kaydeden Tezel, imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak amacıyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı iş birliğinde geliştirilen Yalın Dönüşüm Desteğinin Gaziantepli firmalar adına büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.
Desteklerin verilmesi ve sürecin işleyişi noktasında Model Fabrikaların önemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Tezel, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile GSO iş birliğinde kurulan Gaziantep Model Fabrika’nın Türkiye’nin en büyük Model Fabrikası olduğunu söyledi. Bora Tezel, “Sürdürülebilir büyümenin anahtarı üretimde verimliliği şehrimizde ve bölgemizde yayarak firmalarımızın proses süreçlerinin iyileştirilmesine Gaziantep Model Fabrika olarak rehberlik edeceğiz. Bu çerçevede KOBİ tanımına uyumlu işletmelerimizin, Yalın Dönüşüm Desteğinden Gaziantep Model Fabrika aracılığıyla faydalanarak mevcut durum analizleriyle birlikte yalın dönüşüm eğitim modüllerimizi işletmelerinde uygulayabilirler” dedi.
Verilen Yalın Dönüşüm Destekleri hakkında bilgi paylaşımında bulunan Tezel, “Program çerçevesinde firmalarımız yüzde 80’e kadar desteklerden faydalanabilecekler. Bu noktada üst limiti 100 bin liradan 200 bin liraya çıkarılan desteklerden tüm firmalarımızı faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Şırnak'ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi

İki araç yarıştı faturası ağır oldu

Kargo gemisi 3 binden fazla araç ile sulara gömüldü

Hizbullah İran liderliğini ve halkını tebrik etti

İran Lideri Hamanei’den halka kutlama videosu

Çin'den NATO'ya uyarı: Asya Pasifik'e doğru genişlememeli

Gazze'de yardım almaya çalışan 18 kişi şehit edildi

Rusya-Ukrayna arasında yeni esir takası

Yunanistan'da orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü

Tepeköy mayın şehidleri kabirleri başında yâd edildi

Traktör şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Bursa'da lokanta alevlere teslim oldu

Çanakkale açıklarında 32 düzensiz göçmen kurtarıldı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi dolandırıcılara karşı uyardı

Kenya'daki protestolarda can kaybı 16’ya yükseldi

Çin’de meydana gelen sellerde 6 kişi öldü

Trafo patlaması izdihama yol açtı: 29 öğrenci öldü

BM: Gazze'de sağlık hizmetlerinden söz etmek mümkün değil

Sivas'ta 3,9 büyüklüğünde deprem

Büyükşehir Belediyesi'nden yerinde dönüşüm uyarısı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz’dan, ‘Uyuşturucu İle Mücadele Günü’ mesajı

Belediye Başkanı Geçit: Muharrem ayı; hüznün, ibadetin, şükrün ve paylaşmanın ayıdır

HÜDA PAR'dan Bingöl'de esnaf ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir: Türkiye, içerideki kripto siyonistlerle yüzleşmelidir!

Şanlıurfa’da “Hayatı kolaylaştıran küçük adımlar” sergisi ilgi gördü

HÜDA PAR’dan Bingöl'de Yeni Mahalle'ye ziyaret

Şanlıurfa'da ezan ve hutbe yarışması düzenlendi

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu meclisin anayasa yapma yetkisi vardır

HÜDA PAR’dan eczacı ve doktorlara yeşil pasaport verilmesi hakkında kanun teklifi

Yükleniyor