• BIST 100

    9610,73%-0,94
  • DOLAR

    38,69% -0,20
  • EURO

    43,49% 0,28
  • GRAM ALTIN

    3956,39% -0,11
  • Ç. ALTIN

    6436,36% -0,34

Trafiği tehlikeye sokan sürücülere ceza yağdı

GÜNDEM 2.02.2023 22:05:05 0
Trafiği tehlikeye sokan sürücülere ceza yağdı

Trafiği tehlikeye sokan sürücülere ceza yağdı

Trafikte zikzak çizip tehlikeye neden olan o sürücülere ceza yağdı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşarak sürücüler hakkında gerekli işlemlerin yapıldığını belirtti.
Şanlıurfa’da bir konvoyda seyreden ve zikzak çizerek trafiği tehlikeye sokan magandalar polis tarafından yakalandı. Yerel ve ulusal medyada yayımlanan haberin ardından harekete geçen Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakalarını belirledikleri araçlara ulaştı. Sürücülere trafiği tehlikeye sokmaktan ceza kesilirken olayla ilgili adli işlemlerin ise devam ettiği belirtildi.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak “Önce zikzak, sonra ah vahlar. Hem trafik güvenliğini hem de kendi canlarını tehlikeye atan bu şahıslar hakkında 9 bin 515 Türk Lirası trafik cezası ve gerekli adli, idari işlemler yapılmıştır. Unutmayalım, bu yolda hep birlikteyiz” ifadelerini kullandı.
İl Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili basına bilgi verdi. Yazılı olarak yapılan bilgilendirmede, “02.02.2023 günü saat 12.00 sıralarında Eyübiye İlçesi Akabe Mahallesi Evren Sanayi Yolu Üzeri sayılı adreste meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Tehlikeli Araç Kullanmak konusu ile ilgili konvoyda bulunan araçlara ve sürücülerine gerekli adli ve idari işlemler yapılmış olup adli tahkikat devam etmektedir” ifadelerine ver verildi.
Olayın geçmişi
Şanlıurfa’da bir konvoydaki araçların seyir halindeyken tehlikeli bir şekilde sağa sola manevra yapıp araçlardan havaya silah sıkılması kameralara yansıdı.
Şanlıurfa’da bir konvoydaki araçların trafikte oluşturduğu tehlike saniye saniye kameralara yansıdı. Bu gün sabah saatlerinde Suruç yolu üzerinde yaşanan olayda trafikte ilerleyen araçların sağa sola manevra yapması yürekleri ağızlara getirirken araçlardaki şahısların pencereden kendilerini sarkıtıp havaya ateş açtıkları görüldü. Trafikte ilerleyen diğer araçlara da yol yermeyen magandalar, daha sonda Kuzey Batı Çevre Yolundan devam etti.
[gallery ids=',84703,84704']

Mahalle sakinleri: Susuzluktan ciğerimiz söküldü

Vali Köşger: Esnafımızın alın teri, şehrimizin bereketidir

Kurban kesmek yerine karşılığını nakdi olarak Gazze'ye gönderebilir miyiz?

Batman'da okulda silahlı tehdit: Eğitim-Bir-Sen'den güvenlik çağrısı

"Nekbe sadece bir gün değil, hâlâ süren bir felakettir"

Nekbe’nin 77. yılında soykırım ortağı İngiltere elçiliği önünde protesto

Van'da "Aile Haftası" kapsamında farkındalık yürüyüşü düzenlendi

Genç ASKON Batman’dan Engelliler Haftası’na Anlamlı Ziyaret

Sağlıklı gıdalar için filizlerden güç alınıyor

Diyarbakır'da İslam alimlerinin sözleri DEM'li belediyece ayaklar altına alındı!

Balcalı Hastanesi’nde nadir görülen dış kulak yolu tümörü başarıyla tedavi edildi

Prof. Dr. Özbolat: Aile kurumu saldırı altında, tüm kesimler sorumluluk almalı

HAMAS: Halkımıza yönelik yeni bir Nekbe ya da sürgüne izin verilmeyecek!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Beştepe'de

Yazar Demir: Aile, hem huzurun hem neslin teminatıdır

YKS ve LGS adayları son süreci nasıl değerlendirmeli?

Adana’da “Fıtratın Korunması ve Aile” semineri yapıldı

Bakan Göktaş: Dijital medya mecralarıyla cinsiyetsizleştirme akımları topluma dayatılıyor

Battalgazi Belediyesi Arslantepe Höyüğü'nü yeni sezona hazırlıyor

Batman'da Gazze'ye destek için 4 gün sürecek kermes açıldı

Tarım-ÜFE yıllık arttı, aylık azaldı

Yeşilyurt'ta "4'üncü Geleneksel Liseler Arası Münazara Yarışması" tamamlandı

Malatya Valisi Yavuz: Yeniden inşa süreci hızla sürüyor

İşgalciler Batı Şeria'da bir evi kuşatarak 4 Filistinliyi şehit etti

İstanbul'da "Aile Yılı" yürüyüşü

BM: Yemenli çocukların yarısı yetersiz beslenme sorunu yaşıyor

Batman’ın Kent Kimliğine Işık Tutan Üçleme: “Batman Kent Araştırmaları 3” Okuyucuyla Buluştu

İnşaat üretimi yıllık yüzde 10,5 arttı

Siyonist rejim Lübnan’da BM güçlerini hedef aldı

Uzmanlar: Klima bakımı hem sağlık hem de enerji tasarrufu açısından önemli

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ