• BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,37% 0,08
  • EURO

    45,48% 0,10
  • GRAM ALTIN

    4305,94% 0,50
  • Ç. ALTIN

    6934,05% 0,00
'Türkiye Yüzyılı vizyonu'nda Gaziantep buluşması yapıldı
GÜNDEM
Tarih: 18.12.2022 16:20
Güncelleme: 1.01.0001 00:00
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

'Türkiye Yüzyılı vizyonu'nda Gaziantep buluşması yapıldı

“Türkiye Sohbetleri: Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu” Gaziantep buluşması, Cumhurbaşkanı başdanışmanları ve kentteki sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ayşenur Bahçekapılı, Ahmet Selim Köroğlu, Ayhan Ovan ve Mehmet Uçum ile Gazeteci-Yazar Mehmet Çek, “Türkiye Sohbetleri: Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu” programında Gaziantep’teki STK temsilcileriyle bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşenur Bahçekapılı, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim’de cumhuriyetin 100. yılında açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonundan ne anlıyoruz, neler sunuyoruz, neler vadediyoruz. Bugün bunları sunarak sizlerle tartışmaya açmak ve sizlerin de görüş ve önerilerini almak istiyoruz” dedi.

“Bu toplantıdan ülkemiz için çok yararlı fikirler ve sonuçlar çıkacağına inanıyorum”
Gaziantep Valisi Davut Gül, kentte birlikte iş yapma kültürünün egemen olduğunu ifade ederek, “Gaziantep birlikte iş yapma kültürü ve ortak akılın yüksek olduğu, her şeyin masada konuşulabildiği bir şehir. Ben inanıyorum ki bu toplantının sonucunda da hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok yararlı fikirler ve sonuçlar çıkar” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Başdanışman Ahmet Selim Köroğlu da Türkiye Yüzyılı’nın öneminden bahsederek, “Türkiye Yüzyılı özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile taçlanan yeni hükumet sisteminin Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle ikinci kurtuluş savaşımızın, istikbal ve istiklal mücadelemizin, bundan sonraki Cumhuriyetimizin 100 yılını da baz alarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu konuşmak için buradayız” dedi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayhan Ovan ise, “Türkiye Yüzyılı’nın bütün emarelerini hep beraber yaşıyoruz. Dünyada bir belirsizlik ve olağanüstü bir dönem yaşanırken Türkiye birçok alanda hep altyapısıyla hem üstyapısıyla hem de insan merkezli diplomasisiyle ön plana çıkıyor” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da, “Türkiye Yüzyılı, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına yönelik bir perspektiftir, bir vizyondur. Geleceğe uzanan son derece geniş çerçeveli bir bakış açısıdır” dedi.
Program, konuşmaların ardından STK temsilcilerinin soru ve sorunlarını dile getirmesi ile devam etti.
[gallery ids=',70244,70245,70246,70247,70248']

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Kazakistan ile Çin arasında 24 anlaşma imzalandı

ANFİDAP: Mutlak kötülük israile karşı insanlık yekvücut olmalı

ABD'nin USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Hatay’da orman yangını

İran en büyük ve en yoğun füze saldırısına hazırlanıyor: Tel Aviv'i boşaltın!

Vali Yavuz: Gazze'de çocuklar dünyanın gözü önünde katledilmektedir

MASKİ'ye personel alımı kura çekimi ile yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabadayılık taslayan israil kendi varlığını ve geleceğini riske atıyor

HÜDA PAR'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik ziyareti

Siyonist işgalciler İran devlet televizyonunu vurdu

Pezeşkiyan: ABD, siyonist rejimi dizginlemezse daha acı karşılık vereceğiz

Bingöl’de orman yangını

Örtü yangınında 2 ev küle döndü

Bingöl’de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Adana’da trafik denetimlerinde 10 bin 789 sürücüye ceza kesildi

İran: Bu gece israil'i daha sert vuracağız

Gazze'deki direniş, işgal kuvvetlerini etkisiz hale getirdi

Bolu'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında