• BIST 100

    10861,45%1,07
  • DOLAR

    40,68% 0,07
  • EURO

    47,04% -0,23
  • GRAM ALTIN

    4392,44% -0,06
  • Ç. ALTIN

    7037,45% 0,00

Tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Narin’in annesi Yüksel Güran; Salim Güran ile ilişkisi olmadığını, telefonundan Salim Güran’ı bir kez yanlışlıkla aradığını öne sürdü

13 Eylül 2024, Cuma 12:54
13 Eylül 2024, Cuma 12:54
Tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Narin’in annesi Yüksel Güran; Salim Güran ile ilişkisi olmadığını, telefonundan Salim Güran’ı bir kez yanlışlıkla aradığını öne sürdü
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Narin’in annesi Yüksel Güran; Salim Güran ile ilişkisi olmadığını, telefonundan Salim Güran’ı bir kez yanlışlıkla aradığını öne sürdü

Diyarbakır’da Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen anne Yüksel Güran, savcılığa verdiği ifadede, tutuklu amca Salim Güran ile ilişkisi olmadığını, kendi telefonundan Salim Güran’ı bir kez yanlışlıkla aradığını, başka arama yapılmışsa bunu çocuklarının yapmış olabileceğini öne sürdü.
Savcılık sorgusundaki ifadeleri ortaya çıkan anne Yüksel Güran, Narin’in Kur’an kursuna gitmeden önce evdeyken üstünde siyah şort ve tişört olduğunu, ancak Narin’i evden çıkarken görmediğini, bu nedenle dışarı çıkarken ne giydiğini bilmediğini söyledi.
Narin’in iki terliği olduğunu ve kaybolduğu gün kırmızı terliğini giydiğini ifade eden anne Yüksel Güran, evden çıkarken görmemesine karşın neden Narin’in kırmızı terlik giydiğini beyan ettiğinin sorulması üzerine, diğer terliği evde olduğu için kırmızı terliğini giydiğini düşündüğünü dile getirdi.
Yüksel Güran, ifadesinde, Narin’in kaybolduğunu neden eşine söylemediğinin sorulması üzerine, eşinin Batman’dan dönmekte olduğunu, yolda telaşa kapılmasın diye söylemediğini savundu.
Yüksel Güran’a, tutuklu amca Salim Güran ile ilişkisi olup olmadığı da soruldu. Salim Güran ile ilişkisi olmadığını ifade eden Yüksel Güran, "Narin’i sizinle Salim’in ilişkisine denk geldiği için mi öldürdünüz?” sorusuna Güran, kesinlikle Narin’i görmediğini, Salim Güran ile ilişkisi olamayacağını savundu.
Güran, kendi telefonundan Salim Güran’ı bir kez yanlışlıkla aradığını, başka arama yapılmışsa bunu çocuklarının yapmış olabileceğini iddia etti.
Tutuklanan Nevzat Bahtiyar’ın ifadesinde amca Salim Güran’ın, Narin’in yaşadığı evin ahırının olduğu bölümden kendisine doğru ’’Nevzat seninle işimiz var’’ diye bağırdığını beyan ettiği hatırlatılarak, bu sesi duyup duymadığının sorulması üzerine anne Yüksel Güran, evde klima çalıştırarak uyuduklarını, pencerelerin kapalı olduğunu, bu nedenle bu sesi duymamış olabileceğini kaydetti.
Evdeki halıların Narin’in kaybolduğu gün veya sonrasında yıkanıp yıkanmadığının sorulması üzerine Güran, halıları değiştirmediğini, ancak eve gelip giden olduğundan kirlendiği için Narin kaybolduktan sonra 5 veya 6’ncı günde kardeşinin halıyı temiz halılarla değiştirdiğini, eski halının evde yıkanmamış halde durduğunu söyledi.
Narin’in kaybolduğu gün Salim Güran’a battaniye verip vermediği sorulan Yüksel Güran, kimseye battaniye vermediğini, olay nedeniyle eve çok kişi gelip gittiği için evden Salim Güran’ın evine battaniye götürülmüşse bundan haberi olmadığını cevapladı.
Salim Güran’ın aracında Narin’in DNA örneğinin bulunduğunun hatırlatılmasına karşılık Yüksel Güran, ailecek hiçbir zaman Salim Güran’ın aracına binmediklerini, Narin’in de kendilerinden ayrı hiçbir zaman binmediğini, sadece 14 Temmuz 2024 tarihinde bir nişan nedeniyle Narin’in birkaç kişiyle birlikte bindiğini ve arka koltukta oturduğunu anlattı.
Güran, Nevzat Bahtiyar’ın, Narin’in cansız bedenini Salim Güran’ın kendisine verdiğini beyan ettiğinin hatırlatılması üzerine, bundan haberi olmadığını, Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın iyi arkadaş olduklarını, onları her zaman birlikte gördüğünü söyledi. Anne Y.G., amca Salim Güran ile ailece bir husumetlerinin olmadığını, kızına neden zarar verdiğini bilmediğini ifade etti.
Anne Yüksel Güran’ın, bu ifadenin ardından "Kasten öldürme suçuna iştirak etmekten" tutuklanması talep edildi.

Battalgazi'de çocuklar geleneksel oyunlarla buluştu

İran'da komisyon, paradan 4 sıfırı atmayı onayladı

Gazze'deki katliamlarda ABD'li paralı asker itirafı

Gaziantep'te gümrük kaçağı ürünlere el konuldu

Sıcak Havalardan bunalan vatandaşlar Hazar Gölü’ne akın etti

Gazze'ye giren yardım tırları "toplumu bölmek ve direnci kırmak" amacıyla yağmalanıyor

Malatya'da "torbacı" operasyonu: 9 tutuklama

Dr. Berktaş: Yaz aylarında yeterli sıvı alınmazsa böbrekler iflas edebilir!

Elektrik kesilince dükkânda mahsur kaldı

42 yıllık sigara alışkanlığına birlikte son verdiler

Bingöl Umut Kervanı, 554 Aileye Umut Oldu

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Trump, ABD nükleer denizaltılarının "olması gereken yere" konuşlandırıldığını söyledi

Anadolu'dan Meclis'e Gazze yürüyüşü düzenlenecek

Siyonist rejimin Gazze'de on yıllardır süren "gıda silahı" politikası

Sıcak hava tatlı tüketimini vurdu: Satışlar yüzde 80 düştü

Şanlıurfa'da trafo patladı ilçe elektriksiz kaldı

Batman'da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs tutuklandı

Kızılay’dan Gazze’ye 3 bin ton gıda yardımı

Şanlıurfa'da Vali Şıldak’tan gece denetimi

Avustralya’da 10 yıl sonra ilk kez kar kağışı

Diyarbakır’dan Hazar Gölü’ne pikniğe giden gençler kaza yaptı: 6 yaralı

Ben Gvir'in provokasyonunun ardından siyonistler Aksa'ya bir kez daha baskın düzenledi

Yüksek Askeri Şura yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak

Çocuklarda karın ağrısının ciddi sebepleri olabilir!

Yemen açıklarında alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 68'e yükseldi

Gazze'de 668'inci günde yeni katliamlar: Açlık can almaya devam ediyor

Bakan Şimşek: Enflasyon 44 ayın en düşük seviyesine geriledi

Hindistan'da taş ocağı kazası: 6 ölü

Şanlıurfa'da 15 yaşındaki çocuk sulama kanalında boğuldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şehit Yusuf İmad El-Amer'in ardından HAMAS'tan direniş çağrısı

Battalgazi'de çocuklar geleneksel oyunlarla buluştu

İran'da komisyon, paradan 4 sıfırı atmayı onayladı

Gazze'deki katliamlarda ABD'li paralı asker itirafı

Gaziantep'te gümrük kaçağı ürünlere el konuldu

Sıcak Havalardan bunalan vatandaşlar Hazar Gölü’ne akın etti

Gazze'ye giren yardım tırları "toplumu bölmek ve direnci kırmak" amacıyla yağmalanıyor