• BIST 100

    14153,58%-0,33
  • DOLAR

    42,72% 0,07
  • EURO

    50,12% -0,16
  • GRAM ALTIN

    5928,74% 0,34
  • Ç. ALTIN

    9560,88% 0,43

Uluslararası Aile Fuarı 3. gününde dopdolu etkinliklerle devam ediyor

29 Haziran 2025, Pazar 11:54
29 Haziran 2025, Pazar 11:54
Uluslararası Aile Fuarı 3. gününde dopdolu etkinliklerle devam ediyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Aile Fuarı, son gününde çocuklardan yetişkinlere her yaş grubuna hitap eden birbirinden renkli ve nitelikli programlarla ziyaretçilerini ağırlıyor.

“Aile ve İyilik” temasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen Uluslararası Aile Fuarı, Ankara ATO Congresium’da üçüncü gününde de yoğun katılımla sürüyor. Toplumun temel direği olan aile kurumuna dikkat çeken fuar, son gününde de hem çocuklara hem aile bireylerine hitap eden dopdolu bir programla devam ediyor.

Bugün, saat 11.00’de Türkiye Diyanet Vakfı tarafından sahnelenecek Rafadan Tayfa gösterisiyle başlayacak. Aynı saatte İdeal Eğitim Vakfı (İDEV) “Rahmet İkliminde Aile Düşlerken” başlıklı programda ilahiyatçı-yazar Özkan Yaman’ı konuk edecek.

Gün boyu devam edecek atölye çalışmalarında karikatürist Mikail Çiftçi, çocuklarla ve gençlerle bir araya gelerek çizimlerini paylaşacak. Öte yandan HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın da fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Saat 12.30’da TDV’nin düzenleyeceği "Farklı Coğrafyalarda Ortak Değer: Aile" konulu söyleşide, aile yapısına dair kültürel ve dini perspektifler sunulacak. Moderatör Hatice Kahyaoğlu yönetiminde Hatice Taş, Nurten Afat, Elif Usta, Hülya Giritli, Cemile Ersoy, Fatma Nur Sarı ve Dilek Uzun konuşma yapacak.

Saat 14.00’te Kadın Sağlıkçılar Eğitim ve Dayanışma Vakfı tarafından "Sağlıklı Ailelerle Sağlıklı Nesiller İçin Doğumun Önemi" başlıklı panel gerçekleştirilecek. Panelde, doğumun aile sağlığı açısından önemi ele alınacak. Aynı saatlerde Enderun Eğitim Vakfı Ankara Şubesi, çocuklara yönelik "Kahoot Bilgi Yarışmalı Söyleşi: Ailemden Sorular" programını düzenleyecek.

Günün ilerleyen saatlerinde, saat 16.00’da Memur-Sen tarafından Dr. Savaş Ş. Barkçin sunumuyla “Aile Nereye?” başlıklı konferans verilecek. Saat 18.00’de TDV tarafından Selman Tuna ile birlikte “Birlikte İyiyiz” adlı bilgi yarışması gerçekleştirilecek.

Saat 18.00-20.00 arasında ise Türkiye Darüşşifa Vakfı tarafından "Aile Sahnesinde Ben Kimim?" konulu psikodrama atölyesi, Doç. Dr. Nihal Durmaz ve Emine Erkoç tarafından yürütülecek. Gün, saat 19.00’da Müsdav tarafından verilecek Itri Kültür Sanat Musiki Topluluğu konseri ile son bulacak.

Uluslararası Aile Fuarı, her yaştan bireye hitap eden nitelikli programlarıyla aile kavramının önemini pekiştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın aile merkezli bu güçlü organizasyonu, toplumun bütün kesimlerine ulaşmayı hedefliyor. Son günü yaşanan fuar, yoğun ilgiyle tamamlanmaya hazırlanıyor. Organizatörler, tüm vatandaşları ATO Congresium’daki etkinliklere davet ediyor. (İLKHA)

Ordu’da 164 yatırımcıya kırsal kalkınma desteği

Direniş liderlerinin sürgündeki zaferi Mercu'z Zuhur 33'üncü yılında

Tayland-Kamboçya çatışmalarında 19 Tayland askeri öldü

MKE tüfeğin kalifikasyon süreçleri başarıyla tamamlandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Karabük’te çöplerle dolu evden 10 kamyon atık çıkarıldı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Hz. Mevlâna’nın 752'nci Vuslat Yıl Dönümünde Gülbang Duası okundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü” mesajı

Kırıkkale’de 3 servis aracı çarpıştı: 10 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Yerli üretimi destekleyen ve adil bir ekonomik yapıyı önceleyen her çalışmanın yanındayız

Lavrov: İran'la askeri-teknik işbirliği geliştiriyoruz

Konya’da peçeteye emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirildi

Macron, yapay zeka tarafından üretilen darbe videosunu kaldırtamadı

Konya AKOM’dan çiftçilere zirai don uyarısı

AB, Rusya'dan doğalgaz ithalatını aşamalı olarak sonlandıracak

Bingöl’de trafik kazası: 2 yaralı

Soykırım, kıtlık ve kaybettirilme: 2025 yılı Filistinli çocuklar için felaket yılı oldu

Türkiye Taşkömürü 263 yeni personel alacak

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı

Çevre, Şehircilik Bakanlığının, 2026 bütçesi TBMM’de kabul edildi

İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret

Türkiye ve Ürdün arasında sosyal hizmetlerde iş birliği adımı

YÖK Başkanı Özvar: ABD ve Avrupa’da baskı gören akademisyenlere kapımız sonuna kadar açık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli şehit Hind Rajab’ın ailesiyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK Başkanı Yener’i kabul etti

HÜDA PAR İlçe Başkanı Gözüngül, Cizre’de artan trafik yoğunluğuna dikkat çekti

Bursa’da yüksek riskli hayvansal gıdalara denetim

Okullarda işitme taramaları aralıksız sürüyor

Ruhsal yüklerin bedendeki yansıması: Bruksizm

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ordu’da 164 yatırımcıya kırsal kalkınma desteği

Direniş liderlerinin sürgündeki zaferi Mercu'z Zuhur 33'üncü yılında

Tayland-Kamboçya çatışmalarında 19 Tayland askeri öldü

MKE tüfeğin kalifikasyon süreçleri başarıyla tamamlandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Karabük’te çöplerle dolu evden 10 kamyon atık çıkarıldı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama