• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Umut Kervanı Diyarbakır'da yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

GÜNDEM 31.08.2024 14:34:56 0
Umut Kervanı Diyarbakır

2024-2025 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayan Umut Kervanı Diyarbakır Derneği, önceki yıllarda olduğu gibi bu senede yüzlerce mağdur öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak sevinçlerine ortak oldu.

Umut Kervanı Diyarbakır Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü gıda, ayni ve nakdi yardımların yanında çocukların eğitim-öğretim sürecini sağlıklı ve verimli geçirebilmeleri için hayırseverlerin destekleriyle yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardım paketi oluşturdu.

Kayıtlı olan mağdur aileleri tek tek arayarak dernek binasına davet eden Umut Kervanı yetkilileri, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyi olmak üzere, okul çantası ve beslenme çantası başta olmak üzere kalem, silgi, açacak, defter çeşitleri ve etkinlik malzemelerin bulunduğu paketi ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Diyarbakır Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, devam eden yardım faaliyetlerine destek sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Karadeniz, "Umut Kervanı Diyarbakır olarak, 2024-2025 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci kardeşlerimize zihin açıklığını ve başarılar dileriz. Dönemsel olarak yaptığımız faaliyetlerimiz vardır. Bunlardan bir tanesi de her sene yaptığımız kırtasiye yardımıdır. Bizde kayıtlı bulunan yüzlerce mağdur ailemize kırtasiye yardımında bulunacağız. Bugün 240 öğrenciye kırtasiye yardımı yapacağız, önümüzdeki haftada kırtasiye yardımımız devam edecektir. Hedefimiz bizde kayıtlı bulunan mağdur ailelerimizin çocuklarına kırtasiye yardımı ulaştırmaktır. Hayırseverlerimizin bağışlarıyla bu yardımları yapıyoruz, bizler köprü görevini görüyoruz. Desteklerini bizlerden esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbim hayırlarını kabul etsin inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Batman'da 52 yıllık husumet barışla sona erdi

Gazze’de ekmek değil, toprak yiyoruz

Bingöl'e 19 doktor ataması yapıldı

Siirt Belediyesi, Mahalle Buluşmaları'nda vatandaşın taleplerine çözüm üretiyor

Gazze'de bir bebek daha açlıktan dolayı şehid oldu

Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Gazze’de katliam sürüyor: 48 saatte 77 şehit

Bingöl’de süt toplama merkezi inşaatı sürüyor: Vali Usta incelemelerde bulundu

Ensarullah'tan siyonist rejime hipersonik füze darbesi: "Filistin-2" Yafa'yı vurdu

LPG’ye 1 lira 20 kuruşluk indirim gelmesi bekleniyor

Şanlıurfa’da elektrik kesintisi: Elektronik cihazlara dikkat

Siyonist işgalcilere 7 Ekim’den sonra en ağır darbe: 21 ölü

İkinci dönem hakim ve savcı yardımcılarının atamaları tamamlandı

Mardin’de 2 kişinin öldüğü silahlı kavganın firarisi yakalandı

İstanbul'da hissedilen 3,7 büyüklüğünde deprem

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin 2025 Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı

Van'da fırtına maddi hasara yol açtı

Cizre’de “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesiyle eğitim dışarı taşındı

Nisan ayı enflasyon verileri pazartesi açıklanacak

Besicilerden bayram öncesi açıklama: Kurbanlık sıkıntısı yok

Dicle Elektrik kaçak kullanımı tespit eden sayaç geliştirdi

Mayıs ayında Bitlis'te karla mücadeleyle Nemrut Krater Gölü'nün yolu açıldı

Şanlıurfa'da kar topu büyüklüğünde dolu yağdı

Muğla ve Manisa’da FETÖ Operasyonu

Şanlıurfa'da işçilerin kaldığı 50 konteyner yandı

Bakan Memişoğlu duyurdu: 2 bin 239 hekim atanacak

Yetimler Vakfı: 2025 Kurban organizasyonuna hazırız

TL'yi güçlendirecek yeni ekonomik adımlar yürürlüğe girdi

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa merkezli "Change Araç" operasyonu: 15 gözaltı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ