GÜNDEM 5.06.2025 16:45:22 0

Umut Kervanı Kahramanmaraş'ta bayram öncesi gıda dağıtımı gerçekleştirdi

Umut Kervanı Kahramanmaraş
Haberi Sesli Oku

Muhtaç ve yetim ailelere yönelik yardım çalışmalarına devam eden Kahramanmaraş Umut Kervanı, Kurban Bayramı öncesi gıda yardımı gerçekleştirdi.

Her ay düzenli olarak şehrin farklı noktalarındaki ihtiyaç sahibi ailelere gıda başta olmak üzere çeşitli yardımlar yapan Kahramanmaraş Umut Kervanı, aylık yardımlarının yanı sıra bayrama özel gıda dağıtımı geçekleştirdi.

Kahramanmaraş Umut Kervanı Temsilcisi Abdurrahman Evin, Kurban Bayramı arafesinde bayrama özel gıda kolisi, kahvaltılık ve salça dağıtımı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

"Çalışmalarımı geniş bir sahada devam ediyor"

Kahramanmaraş Umut Kervanı Temsilcisi Evin, "Umut Kervanı olarak her ay düzenli olarak yardım çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra önceden tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelere Kurban Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla gıda kolilerini ulaştırıyoruz.  Hayırseverlerin katkılarıyla muhtaç ailelerimizi yalnız bırakmama gayretindeyiz. Özellikle depremden çok büyük yara alan ilimizin tamamen ayağa kalkması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kahramanmaraş Umut Kervanı olarak çalışmalarımızı her geçen gün daha geniş bir sahaya yayıyoruz.  Tespit etmiş olduğumuz ailelerin sayısı artıyor. Hayat pahalılığı ve zamlar nedeniyle gerçekten halkımız ciddi manada mağduriyet yaşıyor. Biz de elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelere, öksüzlere, yetimlere ve dullara yardımcı olmak için bir çaba içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

"Ailelerimizin gözü yolda kalmasın"

Bayram dolayısıyla gözleri yolda olan insanların unutulmaması gerektiğini dile getiren Evin, "Bugün de daha önceden hazırlamış olduğumuz yardım kolileri ve paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere araçlarımıza yükledik. Kahramanmaraş Umut Kervanı olarak bu yıl da Allah'ın izniyle kurum olarak bize müracaat eden ve daha önceden tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahiplerini mağdur etmemeye çalışacağız. Onlara ulaşmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Hayırseverler kardeşlerimizin desteği olmasa bu çalışmaları yapmak ve muhtaç kardeşlerimize ulaşmak bu kadar kolay olmayacak bizim için. Bizler aracı olarak ailelerimize ulaşıyor onların durumlarını sürekli gözetiyoruz. Bu çalışmamızda bize destek olan tüm hayırseverlere ve zamanlarını bu hayırlı çalışmaya ayıran gönüllü kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

BM: israil, uluslararası gazetecilerin Gazze'ye girişini engelleyerek gerçeklerin üzerini örtüyor

AB'den siyonist rejime kısmi yaptırım sinyali

Madleen gemisi bugün Gazze'ye ulaşacak

UNICEF'ten acil çağrı: Gazze'de çocuklar yok ediliyor, derhal ateşkes ilan edilmeli

BM: "Gazze İnsani Vakfı" yardımları savaş aracı olarak kullanıyor

Sivas'ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Meteorolojiden 10 kente sağanak uyarısı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nden tarihi karar: Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü verildi

Ebu Ubeyde: Daha fazla tabut karşılamaya hazırlanın

Gazze'de direniş: Siyonist rejim 4 askerinin öldürüldüğünü, 17'sinin yaralandığını kabul etti

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

“Özgürlük Gemisi” Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor

ABD ile Çin arasında yeni ticaret görüşmesi

Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Polonya, ABD'den helikopteri alımını erteledi

Diyarbakır'daki bina yangını soruşturmasında yeni gelişme

Balata yangını sonucu çekici kullanılamaz hale geldi

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Rusya'dan Kiev'e İHA saldırısı

Asya Pasifik’te Tayvan ile Çin arasında gerilim

Yükleniyor