-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,03
-
EURO
51,10% 0,23
-
GRAM ALTIN
7338,24% 0,03
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Umut Kervanı, Van’da kışlık giyim yardımı yaptı
-
A+Buyut
-
A-Kucult
“Minik kardeşlerimiz üşümesin” projesi kapsamında kışlık yardımlarını sürdüren Umut Kervanı, Van'da hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen kışlık bot ve montları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
Umut Kervanı, Van'da yaşayan onlarca ihtiyaç sahibi çocuğa bot ve mont dağıtarak, çocukların kış aylarını daha sıcak ve güvenli geçirmesine katkıda bulundu.
Kış aylarının zorlu geçtiği Van’da yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar ve aileleri mağazaya götürülerek bot ve mont hediye edildi.
Onlarca çocuğa bot ve mont yardımı yapan Umut Kervanı gönüllüleri mağazaya gelemeyen çocuklara ise evlerine giderek hediyelerini teslim etti.
Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Umut Kervanı Van Sekreteri Cüneyt Adar, “Umut Kervanı olarak kışın tüm soğuklarına rağmen Van’daki minik yürekleri ısıtmaya devam ediyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz kışlık yardım kampanyası kapsamında şehir merkezimizdeki bir mağazamızda onlarca çocuğumuza bot ve mont hediye ettik. Mağazaya gelen minikler, gönüllerine göre bot ve montlarını seçtiler. Gözlerindeki pırıltı ve yüzlerindeki tebessümler yaptığımız işin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Çocuklarımızın sevinci bizlere de büyük bir mutluluk yaşattı. Van’ın sert kış şartlarında çocuklarımızın üşümemesi için bu tür yardımların önemi büyük. Hayırseverlerimizin destekleri sayesinde yüzlerce çocuğumuza ulaşabiliyoruz.” dedi.
Kış boyunca ihtiyaç sahibi ailelere odun, kömür ve temizlik malzemesi gibi temel ihtiyaçları da ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Adar, “Umut Kervanı olarak sadece bu yardımlarla sınırlı kalmıyoruz. Yılın her döneminde ihtiyaç sahibi ailelere gıda, kıyafet, yakacak gibi birçok alanda destek oluyoruz. Amacımız hiçbir çocuğun temel ihtiyaçlardan mahrum kalmamasını sağlamak. Siz de Umut Kervanı ailesine katılarak ihtiyaç sahibi çocuklara umut olabilirsiniz. Bağışlarınızla birçok çocuğun hayatına dokunabilir, yüzünü güldürebilirsiniz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)
İranlı Tümgeneral Rızaî: Uzun bir savaşa hazırız ancak düşman buna hazır değil
Bakan Bayraktar: Kozlu'da en kısa sürede normal üretim süreçlerine döneceğiz
Büyükşehir Belediye Meclisi mart ayı toplantısını yaptı
Manisa Akhisar'da meydana gelen bıçaklı kavgada vefat eden Ağrılılar defnedildi
Bitlis’te yolcu otobüsünde 4 kilo skunk ele geçirildi
İran'dan ABD'ye "liman" uyarısı
Batman'da toplumun farklı kesimleri iftarda buluştu
Endonezya genelinde birçok volkanın aktivitesinde artış gözlemleniyor.
Malatya Meslek Lisesinin yeniden inşası için imzalar atıldı
Ağrı'da 29 milyon TL'lik para trafiğine operasyon çok sayıda gözaltı
Etiyopya'da heyelan: 30 ölü
Şehitler Hayrına Yoldaki Vatandaşlara İftar İkramı
Yeşiltepe’deki Haliliye Camii Yardım Bekliyor
Malatya'da çatı yangını
Bingöl Valisi Çelik, UMKE’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı
Bingöl Üniversitesinde “Yeni Nesil Üniversite Vizyonu” toplantısı gerçekleştirildi
Malatya'da Ramazan şenliğinde cami çocukların neşesiyle doldu
Malatyada Kutsal Emanetler ve Vakıf Eserleri Sergisi'ne yoğun ilgi
Gazprom: Türkiye'ye giden doğalgaz boru hattı altyapısına yönelik saldırılar püskürtüldü
Batman’da Birlik Sofrası: Şah-Mar İftarına Yoğun İlgi
İzmir'de yaban domuzları ilçe merkezine indi
İzmir'de HÜDA PAR Gençlik Kolları, trafikte iftariye dağıttı
Diyarbakır'da otomobil takla attı: Bir yaralı
İzmir’de çöpe atılan APP plakalar dikkat çekti
İngiltere, Epstein'ın arkadaşının ABD elçisi olarak atanmasına ilişkin belgeleri yayınladı
Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Siirt'te fitrelik buğday geleneği sürüyor
Trump, İran'a saldırıların yakında bitebileceğini iddia etti
İran, savaş sürecinde rekor petrol ihracatı yaptı
Çin Savunma Bakanlığı, İran'a yönelik saldırılarının durdurulması çağrısında bulundu
Yükleniyor






