• BIST 100

    16139,48%-2,69
  • DOLAR

    43,96% 0,05
  • EURO

    51,49% -0,88
  • GRAM ALTIN

    7590,72% 2,09
  • Ç. ALTIN

    12213,23% -2,50

Ünverdi, 'Bundan sonra öncelikli gündemimiz ekonomi olmalı'

01 Nisan 2024, Pazartesi 16:30
01 Nisan 2024, Pazartesi 16:30
Ünverdi,
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Ünverdi, 'Bundan sonra öncelikli gündemimiz ekonomi olmalı'

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin demokratik bir olgunlukla geçtiğini belirterek, “Seçim sonuçlarının ülkemize, şehrimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Artık öncelikli gündemimiz olan ekonomiye odaklanmalıyız” ifadelerini kullandı.
Belediye başkanı, belediye meclis üyeliği ve muhtarlıkların belirlendiği seçim sonuçlarına göre görev alacak kent yöneticilerini tebrik eden Ünverdi, hayırlı hizmetlerde bulunmalarını diledi.
Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik şartlara işaret eden ve önümüzde seçimlerin olmadığı 4 yıl gibi önemli bir zaman diliminin olduğunu dile getiren Ünverdi, “2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin ardından 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini de tamamlayan ülkemiz 4 yıllık bu süreci çok iyi değerlendirmelidir. Maalesef ekonomik olarak toplumun her kesimiyle ciddi bir türbülanstan geçiyoruz. Küresel sorunlar ve ülkemize özgü problemlerimizi göz önünde bulundurarak çözüme dayalı, her alanda hamle sağlayacak adımlar atılmalı ve yapısal reformları hayata geçirmeliyiz. Ekonomi yönetiminin uyguladığı orta vadeli program çerçevesinde mali disiplinden kopmadan düzlüğe çıkabiliriz. Tabi bu kolay bir süreç değil hepimiz için zorlukları var ancak bunu başardığımızda yüksek enflasyon, yüksek kur ve yüksek faiz gibi sorunlarımızın üstesinde gelebiliriz. Bu sayede en büyük beklentimiz olan istikrar, öngörülebilirlik ve güven ortamını tesisi noktasında mesafe kat edebiliriz. Depremi yaşamış, zorlukları ve sorumlulukları çok daha fazla olan sanayiciler olarak bizler de üretim, ihracat ve istihdamımızla bu sürece katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında yeni yüzyıl hedefleri doğrultusunda, yüksek motivasyonla kadın erkek, genç yaşlı, toplumun tüm kesimleriyle hızlı bir kalkınma ve büyüme rotasına girmek durumundayız” diyen Adnan Ünverdi, “Dünyanın yeni bir evreye geçtiği bir dönemde stratejik hamlelerle şehirlerimizi ve dolayısıyla ülkemizi teknoloji, bilim, eğitim, kültür gibi her alanda ileriye taşımalıyız. Hepimizin amacı ülkemize hizmet etmek ve daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa etmek. Görüşümüz ne olursa olsun artık seçimler bitti ve el ele verip ülkemiz için birlikte çalışmaya devam etmeliyiz. Dünyada artık şehirler birbiriyle yarışıyor. Bu yönüyle Gaziantep uyum, birlik ve beraberliğiyle örnek olan rol model bir şehirdir. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde öncü ve örnek olaya devam edeceğiz. Seçim sonuçlarına göre aziz milletimizin teveccühüne mazhar olmuş yöneticilerimizi tebrik ediyor, hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan uçuş iptalleri açıklaması

Çin ve İran Dışişleri Bakanları görüştü

Yoğun kar yağışı nedeniyle Ordu'nun bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara

Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem

Kıbrıs'ta Rum kesimindeki İngiliz üssü yine İHA'nın hedefi oldu

BOTAŞ'tan doğalgaz açıklaması

İran, füzelerde yeni tip patlayıcı savaş başlıkları kullandı

YKS başvurularında son gün bugün

Bedelli askerlikte zam oranı belli oldu

Panelvan ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

İspanya, ABD'ye üs izni vermedi

Güney Sudan'da silahlı saldırı: 169 ölü, 50 kişi yaralandı

HÜDA PAR Milletvekili Demir, Nusaybin’de teşkilatla buluştu

Bingöl’de İran’a yönelik saldırılara sert tepki: Orta Doğu’yu ateşe veren emperyal akıl bir kez daha devrede

Siyonist-ABD'nin İran'a saldırıları sürüyor

Gaziantep'te Nadir Hastalıklar Günü etkinliği düzenlendi

İzmir’de trafik denetimlerinde 29 bin 410 TL ceza

Gaziantep'te Kolay Kazanç ve Dijital Dolandırıcılık konferansı düzenlendi

İzmir'de freni boşalan vinç park halindeki araçları ezdi

QatarEnergy, LNG üretimini askıya aldı

İran'ın operasyonlarında 4 ABD askeri öldü

Öğrenciler Ramazanın maneviyatını okullarda yaşıyor

Uçak seferlerindeki iptaller 6 Mart’a kadar sürecek

Mersin’de hapis cezası bulunan 193 hükümlü yakalandı

Covid-19 pandemisinden bu yana havacılık sektöründe görülen en ağır şok

Diyarbakır’da kaçak silah operasyonu

Malatya'da kırsal mahallelerde yol çalışmaları sürüyor

İstanbul'da lisede bıçaklı saldırı: 2 öğretmen ve 1 öğrenci yaralandı

Diyarbakır’da 127 aranan şahıs yakalandı

YKS başvuruları için son gün

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan uçuş iptalleri açıklaması

Çin ve İran Dışişleri Bakanları görüştü

Yoğun kar yağışı nedeniyle Ordu'nun bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara

Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem

Kıbrıs'ta Rum kesimindeki İngiliz üssü yine İHA'nın hedefi oldu

BOTAŞ'tan doğalgaz açıklaması

İran, füzelerde yeni tip patlayıcı savaş başlıkları kullandı