Vali Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi

Vali Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
EKONOMİ 20.02.2024 10:20:05 0

Vali Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi

Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’nda ihracatçıları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, fuara katılan markaları tek tek tebrik ederken, “Dünya gıda sektörünün buluştuğu fuarda markalarımızla haklı bir gurur duydum” dedi.

Gıda sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarlarından biri Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı ile ilgili gözlemlerimin anlatan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Öncelikle fuar çok profesyonel bir anlayışla düzenlenmiş. Çok güzel bir şekilde organize edilmiş. Dünya gıda sektörünün bu fuarda buluştuğunu gördük. Bu fuarda yer almanın firmalarımız için önemli bir prestij olduğunu fuarı gezince anlıyorsunuz. Hem Türkiye, hem bölge ve hem de Gaziantep olarak fuara katılan markalarımızla gurur duyduk. Bu gurur haklı bir gurur. Bu gururu yerinde gördük. Dubai’de, gerek fuara olan katılım, gerekse de ürünlerimiz ve firmalarımız açısından son derece güzel bir tablo vardı” şeklinde konuştu.
“Markalarımızın başarısından çok etkilendim”
39’u Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Üyesi olmak üzere toplam 208 firmanın katıldığı Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarına katılan Türk markalarının gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Kemal Çeber, “Özellikle yabancı sektör temsilcilerinin ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin markalarına gösterdiği son derece mutluluk vericiydi. Markalarımız Dubai’de şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi başarı ile temsil ettiler. Bunların hepsini son derece iyi gördüm. Üst düzey gördüm. Çok etkilendim. Ben Gaziantep’e dışarıdan gelen konuklara her zaman böyle bir ilin valisi olmaktan gurur duyduğumu söylerdim. Üreten, çalışan, kazanan, istihdam oluşturan ve kazandıran bir il. Yurt dışında da aynı duyguları hissetmekten dolayı buradan ülkeme çok mutlu bir şekilde döneceğim” ifadelerini kullandı.
“Gaziantepli firmalar fuarın en önemli unsuru haline gelmiş”
Başarılı fuar organizasyonundan dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kemal Çeber, “Ben fuara katılan tüm işadamı kardeşlerimi, tüm yatırımcıları, ihracatçılarımızı tek tek tebrik ediyorum. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu’nun şahsında bütün yönetim kurulu üyelerine ve ihracatçılarımıza teşekkür ediyorum. Gaziantepli işadamlarımız bu fuarın en önemli unsurunu Türkiye haline getirmiş. Türkiye’nin içerisinde de Gaziantep’i en önemli unsur haline getirmişler. Herkesi tek tek tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ceyhan Belediyesi’nde başkanlık koltuğu yine Aydar ailesine geçti

Şanlıurfa’da tarla yangını: 100 dönüm buğday kül oldu

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 55 bin 493'e ulaştı

Kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Pakistanlı Dr. Şevket Javaz: Birlik olmadan Filistin’in kurtuluşu mümkün değil

Evde çıkan yangında mutfak küle döndü

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılan Elibüyük, Mısır'da yaşadıklarını anlattı

Emekli öğretmen hüsn-i hat sanatıyla hayatını baştan yazdı

Üç tır çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Aktan: Düğünlerde Kur'an ve sünnete uygun bir duruş sergilenmeli

Battalgazi Belediyesi'nden yeşil alan atağı

11’inci kattan düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi defnedildi

Endonezyalı Siyaset Bilimci Didik: Bir Müslüman’ın en büyük sınavı Filistin’e karşı tutumudur

Elazığ Ovası’nda 2025 yılı fiğ hasadı başladı

DSÖ: Gazze hastanelerinde 2 milyon kişi için sadece 1500 yatak kapasitesi kaldı

Elazığ'da, Gazze'ye giden aktivistler coşkuyla karşılandı

Sarayiçi İlkokulu öğrencileri 20 Gazzeli yetime sponsor oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Psikolojik Danışman Akgül: Tatil, sadece dinlenmeden ibaret olmamalı

Bingöl Kent Konseyi Başkanlığına Yunus Kuyuldar seçildi

Şeyh İkrime Sabri: Mescid-i Aksa'ya yönelik kapatma, işgalcilerin yeni bir fiili durum dayatmasıdır

Bingöl'de aranan şahıs yakalandı

Bingöl’de su krizi: Mahalle sakinleri yolu trafiğe kapattı

Bingöl’de ev yangını

DİKA yönetim kurulu toplandı: Bölgesel kalkınma hamlesi masaya yatırıldı

Nijeryalı Mühendis Bayero: Filistin'in yanında durmak, insanlığın yanında durmaktır

Altun'dan siyonist rejime tepki: Çıldırmışlık halinin son tezahürü

Gazze için başlatılan açlık grevi sona erdi: Tarihin doğru yerindeyiz

HAMAS: Gazze’deki yardım katliamları ABD gözetiminde gerçekleşiyor

Bursa merkezli 6 ilde dolandırıcılık operasyonu: 8 tutuklama

Yükleniyor