Vali Cevdet Atay ve Başkan Mehmet Yarka oylarını kullandı

Tarih: 31.03.2024 13:50
Vali Cevdet Atay ve Başkan Mehmet Yarka oylarını kullandı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Vali Cevdet Atay ve Başkan Mehmet Yarka oylarını kullandı

Şırnak Valisi Cevdet Atay, eşi Elçin Atay ile birlikte Şırnak Lisesi’nde bulunan 1004 nolu sandıkta oylarını kullandı. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, eşi Fatma Yarka ve torunları ile birlikte Şükrü Geliş İmam Hatip Ortaokulunda oylarını kullandı.
Şırnak Valisi Cevdet Atay, eşi Elçin Atay ile birlikte Şırnak Lisesi’ne gelerek yerel seçimler için oyunu kullandı. Vali Atay, okul bahçesinde bulunan vatandaşları selamladıktan sonra, oyunu kullanmak üzere 1004 nolu sandığa geçti. Vali Atay eşi ile birlikte sandık görevlilerine nüfus cüzdanlarını verdikten sonra oylarını kullanarak seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, eşi Fatma Yarka ve torunları ile birlikte Şükrü Geliş İmam Hatip Ortaokulu’na gelerek oyunu kullandı. Başkan Yarka, okulda bulunan tüm sandıkları dolaşıp, seçimde herhangi bir aksaklık olup olmadığını sandık görevlilerine sordu. Ardından Başkan Yarka, 1085 nolu sandığa giderek, eşi Fatma Yarka ile birlikte oylarını kullandı. Oy pusulasının bulunduğu zarfı torunları ile birlikte sandığa atan Başkan Yarka seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Oy verme işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Yarka, Şırnak seçimlerinin saat 19.00 gibi belli olmasını beklediğini ifade ederek, “31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için bugün oyumuzu kullandık. Şırnak’a, vatana ve millete hayırlı olsun. Sabahtan beri sandıkları geziyoruz. Çok güzel bir seçim. Huzurlu bir seçim, sıkıntısız bir seçim geçiriyoruz. Millet takdirini kullanacak, gördüğüm kadarıyla millet takdirini hizmetten yana kullanacak. Dün sanat sokağındaki mitingimize katılan vatandaşlarımız orada kararını vermişti. Şuanda Allah nasip ederse bugün resmi olarak sonuçlar belli olacak. Ve güzel bir oy almayı düşünüyoruz, hedefliyoruz. Allah razı olsun milletimizden. Tüm ülkemizde kazasız ve belasız bir seçim olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz Türkiye’de tekrar AK belediyeciliğin, Ak Parti’nin hizmet belediyeciliğinin kazanmasıdır” dedi.

İstanbul'da kayan vinç 23 araca çarptı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, orman yangınlarının sönmesi için dua etti

Bursa'daki orman yangınında 20 dönüm zarar gördü

Konya'da zincirleme kaza: 7 yaralandı

Doğu bölgelerde kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor

Sapanca Gölü'nde mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı

İletişim Başkanlığından orman yangınlarıyla mücadeleye ilişkin açıklama

“Ümmetin Kerbelası Gazze” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti

Elon Musk, Amerikan Partisi'ni kurduğunu duyurdu

İş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da “Çağın Kerbelası: Gazze” temalı program gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Ayetullah Hamanei, 'Aşura Gecesi' merasimine katıldı

Siyonist işgalciler Han Yunus'ta çadırları hedef aldı: 4 çocuk şehit

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı

ABD'de sel felaketi: 27 ölü, 27 kayıp

İngiltere Dışişleri Bakan Lammy Şam'da

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

HÜDA PAR'dan yangında zarar gören esnafa ziyaret

Şırnak'ta Hz. Nuh'u anma programı binlerce kişinin katılımı ile Cudi Dağı'nda gerçekleştirildi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Başbağlar şehitleri ümmetin onurudur, izzetidir

Teşhirciliğin son bulması için Saraçhane'de toplandılar

HAMAS: israil, ateşkes süreci devam etmesine rağmen Gazze'de soykırıma devam ediyor

Bakan Göktaş: Aileyi güçlendirmek için önemli adımlar attık

Fransız polisinden göçmen botuna insanlık dışı müdahale

Balıkesir'de feci kaza: 6 yaralı

Suriye Lazkiye'de orman yangını

Çanakkale Bozcaada'da 3.9 büyüklüğünde deprem

Mardin’de akaryakıt yüklü tankerin dorsesi düştü

Rusya'da askeri havaalanına saldırı düzenlendi

Yükleniyor