• BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,18% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5943,69% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9579,44% -0,27

Vatandaşlar: siyonistlere katkı sunan hiçbir ürünü almamamız gerekiyor

02 Nisan 2025, Çarşamba 12:53
02 Nisan 2025, Çarşamba 12:53
Vatandaşlar: siyonistlere katkı sunan hiçbir ürünü almamamız gerekiyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

siyonist işgal rejimine karşı boykot, Müslümanların elindeki en büyük silah olarak dikkat çektiğini belirten Batmanlılar, boykot, siyonistlerin Gazze’deki saldırılarının gücünü zayıflatmak için güçlü bir strateji olduğunu belirttiler.

Filistin'de; Gazze’deki zulmün, katliam, soykırım ve işgalin sürdüğü bu dönemde, siyonist işgal rejimini destekleyen firmaların ürünlerine yönelik boykot, etkili bir mücadele aracı olarak öne çıkıyor.

İşgalcilerin Gazze'ye yönelik saldırıları, 7 Ekim 2023'te başlamıştı ve bu saldırılar sonucunda çoğunluğu kadın ve çocuk 50 binin üzerinde kişi şehid olurken,  114 bin 583 kişi ise yaralandı. 

siyonist işgal rejimi, başta ABD ve İngiltere olmak üzere, bir birçok ülkenin desteğini alarak Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdürmesinin ardından boykot, işgalcilerin maddi desteğini kırmak adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Boykot, yerli ürünlere olan ilgiyi artırırken, aynı zamanda siyonistlerin savaş gücünü zayıflatmayı amaçlıyor. Batman’da, boykotun önemini vurgulayan vatandaşlar, İLKHA mikrofonuna konuşarak, bu mücadeleyi tüm Türkiye’ye yayma çağrısında bulundular.

"Şimdilik üzerimizde farz olan cihad, boykottur"

Özellikle bu devirde boykotun çok önemli olduğunu vurgulayan Musa Güneş, "Yahudilerin en korktukları şey maddiyattır ve bizim de o maddi desteği kırmamız için bütün Yahudi mallarını boykot etmemiz gerekmektedir. Şimdilik üzerimizde farz olan cihad, boykottur. Bari o boykotu da yapalım. Bundan dolayı israili destekleyen tüm ürünleri almayalım ve boykot edelim." dedi.

"Elimizden savaşmak gelmiyor ama boykot edebiliriz"

Müslümanlar için boykotun önemi çok büyük olduğuna dikkat çeken Sait Çelik, "Her ürüne yapılan boykot, Gazze'ye yağan mermileri ve bombaları azaltmaktadır. Ne kadar çok boykot yaparsak, onların orada güçleri azalır. Bundan dolayı israil var oluncaya kadar bütün ürünlerine boykot yapılması gerekmektedir. Çünkü elimizden savaşmak gelmiyor ama elimizde olan en büyük silah boykottur ve onların ürünlerini almamaktır. Düzenli yapılan boykot çok etkili olmaktadır. Bununla beraber esnafların da boykot ürünlerini iş yerlerine koymamaları gerekir." şeklinde konuştu.

"siyonistlere katkı sunan hiçbir ürünü almamamız gerekiyor"

siyonistleri destekleyen ürünleri almayarak boykot etmek, az da olsa çok önemli olduğunu belirten Nurettin Çetin ise, "Boykotun yeterli olması için sadece ürünlerde değil, fikirde de boykot edilmesi gerekmektedir. Daha önce boykot ürünlerine çok dikkat etmiyorduk ama şu anda çok dikkat ediyoruz ve aldığımız her ürünün alternatifi vardır. Boykot etmek çok önemlidir ve etkilidir. Çünkü şu anda birçok firma kapanmak üzere ve kapananlar da oluyor. Bunun için bir sakız ya da bir su bile olsa, boykot ürünlerini almamak gerekir. Gerekirse akşama kadar susuz kalırım ama bir su bile almam. Bu şekilde siyonistlere katkı sunan hiçbir ürünü almamamız gerekiyor. Onlar bile bizim yerimize mallarımızı almamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bize destek vermeyen, bize düşmanlık yapan, bizi açlıktan öldüren kişileri niye doyuralım? Niye silahlandıralım? Bundan dolayı artık keyfimizden taviz vermemiz gerekir." diye konuştu.

"Boykot ürünlerinin geliri kardeşlerimize bomba ve kurşun olarak yağmakta"

Türkiye genelinde herkese seslenmek istediğini söyleyen Ramazan Nart ise, bir Yahudi, başka bir Yahudi varken, asla bir Müslümandan alışveriş yapmadığına dikkat çekti.

Nart, şunları kaydetti:

"Bugün bazı kardeşlerimizi görüyoruz ki hâlâ bu boykotu tam anlamamışlar. Marketlerde içecek ya da şekerlemelerden alıp evlerine götürüyorlar. Filistin'de, Gazze'de, çocuk, kadın ve yaşlılarımız, lanetli israilin bombaları altında paramparça oluyorlar. Gazze'ye maddi destek gönderemiyorsak da kardeşlerimiz en azından siyonistlere destek verdiklerini alenen açıklayan ürünleri boykot edebilirler. Bugün her yerde boykot için afişler asılıyor ve sosyal medyada paylaşılıyor. Unutmayalım ki, sizin aldığınız ürünlerden dolayı vücutları parçalanmış çocuklar, ahirette karşınıza çıkıp hesap soracak. Buna nasıl cevap vereceksiniz? Allah rızası için bunu biraz tefekkür edelim." (İLKHA)

ABD’de özel bir jet piste çakıldı: 5 ölü

Rusya: Sözde barış güçleri, Rusya Silahlı Kuvvetleri için meşru hedef haline gelecek

Kurtulmuş’tan Güney Kore’ye Filistin çağrısı: Tarihin doğru tarafında yer alın

Konya-İstanbul YHT Hattı 11 yılda 13 milyon yolcuya hizmet verdi

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir Gaziantep'te basınla bir araya geldi

Peskov, Türkiye'nin Rusya'ya S-400 sistemlerini iade edeceği iddialarını yalanladı

OGM ülke genelinde orman denetimlerini sürdürüyor

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir Gaziantep'te çeşitli ziyaretlerde bulundu

Bakan Fidan, Gazze konulu toplantıya katılmak üzere ABD'ye gidiyor

Gaziantep'te haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da su kuyusu açtı, ekmek ve sıcak yemek dağıttı

Adıyaman'da aranan 3 şahıs yakalandı

Gaziantep'te kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Almanya: Ukrayna'ya destek için dondurulan Rus varlıkları kullanılmalı

ABD'den İran'a yönelik yeni yaptırım kararı

YSK yeni 6 yeni üye ve başkanını seçecek

Malatya'da depremzedelere köy evleri teslim edildi

Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

MOTAŞ'A yeni şoför alımı yapıldı

HÜDA PAR: Sosyal medyaya yaş sınırı getirilsin

Bitlis’te 4 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Fidan'dan SDG'ye uyarı: Mutabakata uyulmalı, sabrımız tükeniyor

Kamu personeline 30 bin TL seyyanen zam geri çekildi

Battalgazi Belediyesi'nden ailelere destek

Fransa'da süper grip alarmı

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Filistin’i Güney Kore'nin tanınmasıyla çok güçlü bir destek verilmiş olur

MEB’den 811 öğrenciye 45 ülkede burs sağlanacak

Brüksel'de polis ve çiftçiler arasında çatışma

Ömer Çelik: Özel'in yabancılardan yardım istemesi vahim bir durum

Yeşilay'dan uyuşturucu haberlerinde normalleştirme ve özendiricilik riskine karşı uyarı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


ABD’de özel bir jet piste çakıldı: 5 ölü

Rusya: Sözde barış güçleri, Rusya Silahlı Kuvvetleri için meşru hedef haline gelecek

Kurtulmuş’tan Güney Kore’ye Filistin çağrısı: Tarihin doğru tarafında yer alın

Konya-İstanbul YHT Hattı 11 yılda 13 milyon yolcuya hizmet verdi

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir Gaziantep'te basınla bir araya geldi

Peskov, Türkiye'nin Rusya'ya S-400 sistemlerini iade edeceği iddialarını yalanladı

OGM ülke genelinde orman denetimlerini sürdürüyor