• BIST 100

    10843,38%0,90
  • DOLAR

    40,68% 0,07
  • EURO

    47,12% -0,07
  • GRAM ALTIN

    4397,99% 0,07
  • Ç. ALTIN

    7034,20% -0,05

Yedi Başak Derneği’nden 'Toplumda Kadın Olmak' konulu seminer

22 Kasım 2023, Çarşamba 05:00
22 Kasım 2023, Çarşamba 05:00
Yedi Başak Derneği’nden
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yedi Başak Derneği’nden 'Toplumda Kadın Olmak' konulu seminer

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları, 'Toplumda Kadın Olmak' konulu seminer düzenledi.
Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları, 'Toplumda Kadın Olmak' konulu seminer düzenleyerek, Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Hatice Karlı Yüksel’in katılımıyla kadınların güçlenmesine odaklandı. Dernek yetkilileri, etkinliğin amacının bilgi aktarmak yanında kadınları bir araya getirerek dayanışma ağı oluşturmak olduğunu vurguladı. Program sonunda katılımcıların etkileşimli bir ortamda destek bulduğu belirtilirken, gelecekte benzer etkinliklerle kadınların toplumsal rolde daha aktif olmalarına katkı sağlamayı hedeflediklerini açıkladı. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Kadın Kolları Tarafından Kadınların Güçlenmesine Yönelik Seminer Gerçekleştirildi.
Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları, 'Toplumda Kadın Olmak' konulu bir seminer düzenledi. Seminer, Türkiye’nin önde gelen yazarlarından, aynı zamanda psikolog ve aile danışmanı olan Hatice Karlı Yüksel’in katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, kadınların bireysel gelişimine odaklanarak, toplum içindeki rollerini daha güçlü bir şekilde üstlenmelerine katkı sağlamayı amaçladı. Seminerde, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, kadın katılımcılara özgüvenlerini artırmak, potansiyellerini keşfetmek ve toplumsal rollerini daha etkin bir şekilde yerine getirmek adına pratik bilgiler ve iç duygularda güçlenme stratejileri sunma hedefini taşıdı. Hatice Karlı Yüksel’in deneyimleri ve uzmanlığı, katılımcıları motivasyonla doldurarak, kişisel başarılarını ve toplumsal etkileşimlerini güçlendirmelerine ilham verdi.
Dernek yetkilileri, seminerin amacının sadece bilgi aktarmak değil, aynı zamanda kadınları bir araya getirerek bir dayanışma ağı oluşturmak olduğunu belirttiler. Programın sonunda yapılan değerlendirmede, katılımcıların etkileşimli bir ortamda birbirlerinden öğrenme ve destek alma fırsatı buldukları vurgulandı.
Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Sevgi Bozgeyik, 'Bu tür etkinlikler, kadınlar arasında güçlü bağlar kurmamıza ve birbirimize destek olmamıza imkan tanıyor. Kadınlar olarak bir arada olduğumuzda hem bireysel hem de toplumsal düzeyde daha fazla başarı elde edebiliriz' dedi.
Gelecekte de benzer etkinlikleri düzenlemeyi planlayan dernek, kadınların toplumsal yaşamda daha aktif bir rol oynamalarına katkıda bulunmayı ve onları desteklemeyi sürdüreceğini açıkladı. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nin bu tarz etkinlikleri, kadınların güçlenmeleri ve toplum içinde daha fazla etki oluşturmaları için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sakarya'da 1 kilogram kokain ele geçirildi: 1 tutuklama

ABD'den Hindistan'a Rusya suçlaması

Rusya'dan nükleer silah açıklaması

Sanal kumarın karanlık yüzü: İntihar riski ve aile yıkımları!

Güney Kore'de yağışlar sele yol açtı: 1 ölü

Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Yiğit: Bu yıl kuraklıkla birlikte zirai don çiftçiyi çok zor durumda bıraktı

Gaziantep'te asayiş denetimi: 16 bin kişi sorgulandı

MASAK'tan Havale ve EFT'lerde beyan zorunluluğu taslağı

"Yatağa bağlı kalmış 4 çocuk babası" yardım haberi, Kızıltepe Kaymakamlığını harekete geçirdi

Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Temmuz ayına ilişkin asayiş ve güvenlik verilerini paylaştı

Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan çocuklara özel namaz eğitimi seferberliği

Nijerya'da silahlı saldırılarda 5 kişi öldü, 50 kişi kaçırıldı

HÜDA PAR İl Başkanı Beyazçiçek: Aile yapısındaki çözülmenin temelinde maneviyatsızlık yatıyor.

Gana'da M çiçeği virüsü vaka sayısında artış

Vali Akkoyun: Mardin'de bağımlılıkla mücadelede 22 şahıstan 12’si tutuklandı

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ve medikal ürün desteği

Batman'da Kuzeybatı Çevre Yolu'na "Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı" ismi verildi

Kırklareli’de yangın: Otoyolda trafik durduruldu

Kalpten gelen bir seçim: Natalia, İslam'ı seçerek Meryem oldu

Batman'da akrep yoğunluğuna karşı ilaçlama

Dr. Öğr. Üyesi Batmaz: Gebelik döneminde düzenli kontrol yapılmazsa anne ve bebek ölümleri yaşanabilir

Bingöl'de kırsal alanda yangın çıktı

Batman'da kaçak yapı krizi büyüyor: TEBD Başkanı, milyarlık villaların yıkımını durdurmak için çözüm sundu

Adana’da asayiş operasyonu: 435 şahıs yakalandı

Güneykent Mahallesi'nde “Kardeşlik Turnuvası” başladı: Spor ve değerler bir arada

Siirt’te Temmuz ayı asayiş ve güvenlik raporu açıklandı

Litvanya hükümeti istifa etti

Senegal, Mali sınırında güvenlik önlemlerini artırıyor

Ruhun vitamini, gerçek arkadaşlık!

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Sakarya'da 1 kilogram kokain ele geçirildi: 1 tutuklama

ABD'den Hindistan'a Rusya suçlaması

Rusya'dan nükleer silah açıklaması

Sanal kumarın karanlık yüzü: İntihar riski ve aile yıkımları!

Güney Kore'de yağışlar sele yol açtı: 1 ölü

Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Yiğit: Bu yıl kuraklıkla birlikte zirai don çiftçiyi çok zor durumda bıraktı

Gaziantep'te asayiş denetimi: 16 bin kişi sorgulandı