-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,00
-
EURO
51,33% 0,02
-
GRAM ALTIN
6650,33% 0,43
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Yeni Yüzyıl Partisi İzmir İl Başkanlığına Güner Atandı
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Yeni Yüzyıl Partisi İzmir İl Başkanlığına Ümit Güner Atandı
Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, İzmir gibi stratejik ve önemli bir şehirde, partinin çalışmalarını hızlandırmak ve vatandaşlarla daha güçlü bağlar kurmak amacıyla İzmir İl Başkanlığına Ümit Güner atandı.
Teşkilatlanmada İzmir’in Önemi
İzmir, Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri olmasının yanı sıra, tarihsel ve kültürel zenginlikleriyle de dikkat çekiyor. Bu bağlamda Yeni Yüzyıl Partisi, İzmir’deki yapılanmasına büyük önem veriyor. Partinin bölgedeki çalışmalarını koordine edecek olan Ümit Güner, İzmir’in hem yerel hem de ulusal düzeyde daha etkili bir siyaset sahnesine çıkması için yoğun mesai harcayacak.
Yeni Yüzyıl partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, “İzmir bizim için sadece bir şehir değil, aynı zamanda ülkenin kültürel ve ekonomik başkentlerinden biridir. İzmir’in sesi, Yeni Yüzyıl Partisi’nin sesiyle daha gür çıkacak. Ümit Güner’in liderliği ile İzmir’de partimizi daha ileriye taşıyacağız” dedi.
Ümit Güner’in Liderlik Vizyonu
Ümit Güner, uzun yıllar siyasetin içinde yer almış, tecrübesiyle bilinen bir isim. Hem yerel halkla güçlü ilişkileri hem de parti teşkilatında etkin görevler üstlenmiş olması, İzmir İl Başkanlığı için seçilmesinde önemli rol oynadı. Güner, İzmir’deki tüm partililerle ve gönüllülerle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, partinin bölgedeki etkisini artırmayı hedefliyor.
Ataması sonrasında yaptığı ilk açıklamada, Ümit Güner, “Bu önemli göreve layık görülmekten büyük bir onur duyuyorum. İzmir’in potansiyelini en iyi şekilde kullanarak, Yeni Yüzyıl Partisi’nin politikalarını ve vizyonunu burada en iyi şekilde temsil edeceğiz. İzmir’i, partimizin vizyonuyla buluşturacak ve büyük projelere imza atacağız” dedi.
Partinin Gelecek Hedefleri ve İzmir
Yeni Yüzyıl Partisi, sadece İzmir’de değil, Türkiye genelinde geniş bir teşkilatlanma sürecine girdi. Ülke genelinde yapılan atamalar ve çalışmalara hız veren parti, İzmir gibi önemli şehirlerde güçlü teşkilatlar kurarak, halkın sorunlarına daha hızlı ve etkin çözümler sunmayı hedefliyor. Ümit Güner’in bu süreçte önemli bir görev üstleneceği ve İzmir’in geleceği için büyük projelere imza atacağı düşünülüyor.
Mehmet Salih Seyhan Bayram Mesajı
İran'dan İngiltere'nin savaşa ilişkin olumsuz ve taraflı tutumuna sert eleştiri
Erbil'deki Amerikan El-Harir üssü vuruldu
Adıyaman'da baharın müjdecisi çiçekler renk cümbüşüne döndü
36 ilaç daha SGK geri ödeme listesine dahil edildi
İran'dan ABD'nin uçak gemisinin kaçışına ilişkin yorum: "Şeytanın planı zayıftır"
Şanlıurfa’da araması bulunan 2 suçlu yakalandı
Devrim Muhafızları: Sözcümüz Naini saldırıda şehit oldu
İşgal medyası: İran saldırılarında 21 kişi öldü
Mardin’de çöken ahıra düşen eşek itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Antalya'da yangın faciası: Anne ve 5 çocuğu vefat etti
Siyonistler, Mescid-i Aksa'ya gitmeye çalışan Filistinlilere saldırdı
Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş: Bu bayram, yeryüzünü ifsat edenlerin değil ıslah edenlerin bayramıdır
Dünya ekonomisine Hürmüz Boğazı'ndan benzin şoku
Gaziantep Peygamber Sevdalıları vatandaşlarla bayramlaştı
Gazze'de enkaz ve çadırların arasında bayram tekbirleri yankılandı
Duran: Bayramın sevincini yaşarken gönül coğrafyamızdaki acıları da yüreğimizde hissediyoruz
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyonist israil katlettiklerinin bedelini ödeyecek
Şanlıurfa’da bayram namazında Gazze için dua edildi
Gaziantep'te bayram namazı coşkusu: Camiler dolup taştı
Adana’da yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 19 yaralı
Kudüs Valiliği'nden Mescid-i Aksa uyarısı: "Eşi benzeri görülmemiş bir durum!"
Malatya'da bayram namazında camiler doldu taştı
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Bayramı buruk yaşıyoruz, siyonizm tüm insanlığın başına beladır
Mardin’de Ramazan Bayramı namazı tekbirlerle kılındı
Adana'da Müslümanlar bayram namazı için saf tuttu
Batman'da elektrik akımına kapılan çocuk ağır yaralandı
Bakan Çiftçi: Bayramda bizlere düşen yollarda dikkatli olmak birbirimizin hakkını gözetmektir
Bursalılar Bayram namazı için camilere akın etti
Yükleniyor







