• BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

06 Ekim 2024, Pazar 12:38
06 Ekim 2024, Pazar 14:22
Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplu katılım ve atama törenine geniş bir katılım sağlandı. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan liderliğinde düzenlenen törene, partinin üst düzey yöneticileri de katılarak partiye yeni katılan üyeleri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Törende konuşma yapan Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların partiye olan güvenini vurguladı. Arslan, “Partimize katılan her vatandaşımız, ülkemizin geleceğine katkıda bulunuyor. Attığımız bu adımlar, güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda önemli bir kilometre taşıdır” diyerek, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Arslan, partinin kuruluş amacını hatırlatarak, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. “Türkiye’nin her kesiminden gelen vatandaşlarımızın Yeni Yüzyıl Partisi’ne olan inancı, partimizi daha da güçlendirecek,” dedi.
 

Yeni Atamalar Açıklandı

Törende sadece toplu katılımlar değil, önemli atamalar da duyuruldu. Teşkilat Başkanı Bahattin Durmaz, birçok il ve ilçede yeni görevlendirmelerin yapıldığını ve partinin teşkilatlanma çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade etti. Atamaların ardından partinin yerel düzeyde daha etkin hale geleceğini belirten Durmaz, parti yapısının tamamlanmasıyla Yeni Yüzyıl Partisi’nin daha geniş bir kitleye hitap edeceğini söyledi.
 

Genel Başkan Vekili Zeki Uçar ise törende yaptığı konuşmada, partinin hem yerel hem de ulusal düzeyde etkin bir politika izlediğini ve topluma fayda sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Uçar, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.

 

Türkiye Genelinden Yoğun Katılım

Törene, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir katılım sağlandı. Ankara, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Diyarbakır ve Batman gibi büyük şehirlerden gelen katılımcılar, partinin ülke genelinde daha da güçleneceğine inandıklarını ifade ettiler. Tanıtım Medya Sorumlusu Mehmet Salih Seyhan ise bu katılımların parti için büyük bir güç olduğunu belirterek, medya ve halkla ilişkiler çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Geleceğe Güvenle Bakış

Yeni Yüzyıl Partisi, gerçekleştirdiği toplu katılım ve atama töreniyle hem kadrosunu genişletiyor hem de geleceğe yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Türk siyasetinde güçlü bir yer edinmeyi hedefleyen parti, Türkiye’nin her bölgesinde ses getiren projeleriyle dikkat çekiyor.

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

salihseyhan@seyhanlarajans.com

Malatya'da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Nijerya'da silahlı saldırı: 50 kişi öldürüldü, çok sayıda kişi kaçırıldı

Uşak'ta işçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

Mardin’de zorla alıkoyma vakası: 1 tutuklama

İran, NOTAM yayımladı

Ukrayna'dan Rusya'ya saldırı: Balistik füze tesisi vuruldu

Karpovka'nın kontrolü Rusya'ya geçti

İran, AB ülkelerinin hava ve deniz kuvvetlerine terörist ilan etti

Zelenskiy, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü

Fico: Ukrayna petrol sevkiyatını başlatmazsa, elektrik tedarikini durdururuz

Umut Kervanı Elazığ'da ihtiyaç sahiplerine nakdi yardımda bulundu

Eskişehir-Ankara yolunda zincirleme kaza: 3 yaralı

Trump duyurdu: Yüzde 10'luk küresel tarife oranı yüzde 15'e çıkarılacak

Siyonist işgalciler Ramazanda da saldırılarını sürdürüyor: Şehit sayısı 72 bin 70'e yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan': Küçükbaş hayvancılığını desteklemek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz

Karaarslan: İlmi ve gençlik faaliyetleri ‘lokal’ gerekçesiyle engellenemez

Arnavutluk'ta protestocular Rama hükümetinin istifasını istedi

Nevşehir'de uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Litvanya’da gündem sanal medya için 16 yaş sınırı

DMM'den 'platin' iddialarına açıklama

Pamukluk Barajı Sulama Projesi’nde çalışmalar yüzde 60’ı aştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosunun "kutlu nağmeler" konseri

Elbistan’da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı

28 Şubat zihniyeti pusuda: Kocaeli'de başörtülü öğrenci derse alınmadı

Eğitime Destek Platformu'ndan Ramazan etkinliklerine destek

Bursa’da TOKİ sosyal konut kurası başladı

Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı

Deprem riskine karşı zemin güçlendirici formül: Bor katkılı zemin enjeksiyonu

Bingöl'de zorlu kış şartlarında ambulans helikopterli sağlık müdahalesi

Bingöl’de Ramazan ayı gıda denetimleri sürüyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Malatya'da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Nijerya'da silahlı saldırı: 50 kişi öldürüldü, çok sayıda kişi kaçırıldı

Uşak'ta işçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

Mardin’de zorla alıkoyma vakası: 1 tutuklama

İran, NOTAM yayımladı

Ukrayna'dan Rusya'ya saldırı: Balistik füze tesisi vuruldu

Karpovka'nın kontrolü Rusya'ya geçti