• BIST 100

    10935,30%-0,09
  • DOLAR

    42,50% 0,17
  • EURO

    49,27% -0,08
  • GRAM ALTIN

    5720,38% 0,80
  • Ç. ALTIN

    9240,28% 0,00

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

06 Ekim 2024, Pazar 12:38
06 Ekim 2024, Pazar 14:22
Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplu katılım ve atama törenine geniş bir katılım sağlandı. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan liderliğinde düzenlenen törene, partinin üst düzey yöneticileri de katılarak partiye yeni katılan üyeleri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Törende konuşma yapan Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların partiye olan güvenini vurguladı. Arslan, “Partimize katılan her vatandaşımız, ülkemizin geleceğine katkıda bulunuyor. Attığımız bu adımlar, güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda önemli bir kilometre taşıdır” diyerek, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Arslan, partinin kuruluş amacını hatırlatarak, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. “Türkiye’nin her kesiminden gelen vatandaşlarımızın Yeni Yüzyıl Partisi’ne olan inancı, partimizi daha da güçlendirecek,” dedi.
 

Yeni Atamalar Açıklandı

Törende sadece toplu katılımlar değil, önemli atamalar da duyuruldu. Teşkilat Başkanı Bahattin Durmaz, birçok il ve ilçede yeni görevlendirmelerin yapıldığını ve partinin teşkilatlanma çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade etti. Atamaların ardından partinin yerel düzeyde daha etkin hale geleceğini belirten Durmaz, parti yapısının tamamlanmasıyla Yeni Yüzyıl Partisi’nin daha geniş bir kitleye hitap edeceğini söyledi.
 

Genel Başkan Vekili Zeki Uçar ise törende yaptığı konuşmada, partinin hem yerel hem de ulusal düzeyde etkin bir politika izlediğini ve topluma fayda sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Uçar, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.

 

Türkiye Genelinden Yoğun Katılım

Törene, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir katılım sağlandı. Ankara, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Diyarbakır ve Batman gibi büyük şehirlerden gelen katılımcılar, partinin ülke genelinde daha da güçleneceğine inandıklarını ifade ettiler. Tanıtım Medya Sorumlusu Mehmet Salih Seyhan ise bu katılımların parti için büyük bir güç olduğunu belirterek, medya ve halkla ilişkiler çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Geleceğe Güvenle Bakış

Yeni Yüzyıl Partisi, gerçekleştirdiği toplu katılım ve atama töreniyle hem kadrosunu genişletiyor hem de geleceğe yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Türk siyasetinde güçlü bir yer edinmeyi hedefleyen parti, Türkiye’nin her bölgesinde ses getiren projeleriyle dikkat çekiyor.

Malatya'da tefecilik ve kumardan 15 tutuklama

Ukrayna, Rusya'ya ait petrol rafinerisi ve İHA deposuna saldırdı

Hakkari’de 87 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Muğla’da FETÖ hükümlüsü yakalandı

Rus ordusu Rus ordusu ilerleyişini sürdürüyor

Malatya'da tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi

Adana'da restoranda yemek yiyen 4 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Otomobil ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum’da çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Tacikistan sınırında İHA saldırısı: 3 ölü, 1 yaralı

Kuzey Kore’den ABD–Güney Kore tatbikatlarına sert tepki

"Bahçelievler 4. Ulusal Kitap Fuarı" Filistin temasıyla açıldı

BM’: israil’in Suriye’deki saldırıları kabul edilemez

İspanya: Filistin’de iki devletli çözümü savunuyoruz

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Karadeniz'de Rusya'ya giden tankerde patlama

Zelenski'nin üst düzey yardımcısı istifa etti

ECOWAS Gine Bissau'daki darbeyi kınadı

İstanbul’da suç çetelerine operasyon: 8 tutuklama

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Türkiye ile Ermenistan "Kars-Gümrü Demiryolu"nu görüştü

Romanya Savunma Bakanı istifa etti

Karla mücadeleye 2,2 milyar liralık araç desteği

Lübnan işgal rejimini BMGK'ye şikâyet etti

Dışişleri Bakanlığından işgalci rejimin Suriye saldırılarına tepki

Türkmenistan kripto para madenciliğini yasallaştırdı

İspanya'da grip vakaları salgın seviyesine ulaştı

Camiler ve Cami Eksenli Din Hizmetleri Fotoğraf Sergisi, Ankara’da açıldı

Zonguldak’ta tefecilik operasyonu: 3 şüpheli gözaltına alındı

Bakan Göktaş: Bireyselleşme, sosyal izolasyon ve yalnızlık giderek artıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Malatya'da tefecilik ve kumardan 15 tutuklama

Ukrayna, Rusya'ya ait petrol rafinerisi ve İHA deposuna saldırdı

Hakkari’de 87 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Muğla’da FETÖ hükümlüsü yakalandı

Rus ordusu Rus ordusu ilerleyişini sürdürüyor

Malatya'da tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi

Adana'da restoranda yemek yiyen 4 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı