• BIST 100

    16139,48%-2,69
  • DOLAR

    43,96% 0,05
  • EURO

    51,49% -0,88
  • GRAM ALTIN

    7590,72% 2,09
  • Ç. ALTIN

    12213,23% -2,50

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

06 Ekim 2024, Pazar 12:38
06 Ekim 2024, Pazar 14:22
Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplu katılım ve atama törenine geniş bir katılım sağlandı. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan liderliğinde düzenlenen törene, partinin üst düzey yöneticileri de katılarak partiye yeni katılan üyeleri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Törende konuşma yapan Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların partiye olan güvenini vurguladı. Arslan, “Partimize katılan her vatandaşımız, ülkemizin geleceğine katkıda bulunuyor. Attığımız bu adımlar, güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda önemli bir kilometre taşıdır” diyerek, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Arslan, partinin kuruluş amacını hatırlatarak, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. “Türkiye’nin her kesiminden gelen vatandaşlarımızın Yeni Yüzyıl Partisi’ne olan inancı, partimizi daha da güçlendirecek,” dedi.
 

Yeni Atamalar Açıklandı

Törende sadece toplu katılımlar değil, önemli atamalar da duyuruldu. Teşkilat Başkanı Bahattin Durmaz, birçok il ve ilçede yeni görevlendirmelerin yapıldığını ve partinin teşkilatlanma çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade etti. Atamaların ardından partinin yerel düzeyde daha etkin hale geleceğini belirten Durmaz, parti yapısının tamamlanmasıyla Yeni Yüzyıl Partisi’nin daha geniş bir kitleye hitap edeceğini söyledi.
 

Genel Başkan Vekili Zeki Uçar ise törende yaptığı konuşmada, partinin hem yerel hem de ulusal düzeyde etkin bir politika izlediğini ve topluma fayda sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Uçar, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.

 

Türkiye Genelinden Yoğun Katılım

Törene, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir katılım sağlandı. Ankara, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Diyarbakır ve Batman gibi büyük şehirlerden gelen katılımcılar, partinin ülke genelinde daha da güçleneceğine inandıklarını ifade ettiler. Tanıtım Medya Sorumlusu Mehmet Salih Seyhan ise bu katılımların parti için büyük bir güç olduğunu belirterek, medya ve halkla ilişkiler çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Geleceğe Güvenle Bakış

Yeni Yüzyıl Partisi, gerçekleştirdiği toplu katılım ve atama töreniyle hem kadrosunu genişletiyor hem de geleceğe yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Türk siyasetinde güçlü bir yer edinmeyi hedefleyen parti, Türkiye’nin her bölgesinde ses getiren projeleriyle dikkat çekiyor.

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

salihseyhan@seyhanlarajans.com

Açık öğretim kurumları yazılı sınavları için yedek salon başvuruları başladı

Öğretmenin öldürülmesine tepkiler sürüyor

İran'da şehit sayısı 787'ye yükseldi

Oruçluyken spor yapacaklara uzman uyarısı: Vücudu zorlamayın

Kuyumcular: Savaş uzarsa ekonomiye etkisi daha ağır olur

Dış Ticaret rakamları açıklandı: İhracat ve ithalat arttı

Avrupa Yetim Eli’nden Adana’da Ramazan yardımı

Apollo ve kurucularına “Epstein” darbesi: 12 milyar dolarlık değer kaybı sonrası toplu dava süreci

Dr. Öğretim Üyesi Kırmızıgül: Diş kaybı sonrası implant gecikirse tedavi zorlaşıyor

Konya’da mesleki eğitim ile istihdam artacak

Adana'da su yükseldi, oltalar peş peşe atıldı

Prof. Dr. Sönmez: Gazze'de yaşananlar Müslümanlar için bir uyanış vesilesi olmalı

İstanbul suç örgütüne operasyon: 5 şüpheli yakalandı

Siyonist rejim aralarında kadınların da olduğu 40 Filistinliyi esir aldı

Rusya, dondurulan varlıkları için AB’ye dava açtı

İDEV: Öğretmene şiddet kabul edilemez

Minik yürekler Ramazan ayında da Gazze için çarpıyor

İran'a yönelik saldırılarda en az 18 şehit

Malatya'da bağımlılıkla mücadelede yeni adım

Elazığ’da yüksek sesli egzoz ve gürültüye 81 araca müdahale edildi

BM Genel Sekreterliği için seçim süreci başladı: Adaylar ve takvim netleşiyor

İMSİAD Başkanı Demir: Yapı güvenliği ertelenemez bir zorunluluktur

İşgalci ABD, Kuveyt'teki büyükelçiliğini kapattı

Altyapı ve ulaşım sorunu yaşayan Batmanlılar, yetkililere seslendi

HÜDA PAR'dan Özbek Âlim Tursunov hakkında açıklama

Malatya'da yetimler iftar sofrası kuruldu

İşgalciler Lübnan'a kara saldırısı başlattı

Batman İl Müftülüğü personeli ve vatandaşlardan kan bağışı

Doğu’da kar nedeniyle 41 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Yetimler Vakfı, Gazze'de her gün sıcak yemek yardımlarına devam ediyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Açık öğretim kurumları yazılı sınavları için yedek salon başvuruları başladı

Öğretmenin öldürülmesine tepkiler sürüyor

İran'da şehit sayısı 787'ye yükseldi

Oruçluyken spor yapacaklara uzman uyarısı: Vücudu zorlamayın

Kuyumcular: Savaş uzarsa ekonomiye etkisi daha ağır olur

Dış Ticaret rakamları açıklandı: İhracat ve ithalat arttı

Avrupa Yetim Eli’nden Adana’da Ramazan yardımı