• BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,49% 0,04
  • EURO

    51,55% -0,04
  • GRAM ALTIN

    6269,85% -7,57
  • Ç. ALTIN

    11627,67% 0,00

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: fabrikalarımız ekonominin belkemiğidir

20 Aralık 2024, Cuma 14:42
20 Aralık 2024, Cuma 14:42
Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: fabrikalarımız ekonominin belkemiğidir
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Organize Sanayi Bölgelerinde üretime ve istihdama katkı sunan fabrikaları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, "Organize sanayi bölgelerimizde üretiminin artarak devam etmesi şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek fabrikaların işleyişi hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Dünya markası olarak bilinen birçok marka kotların ve elbiselerin üretildiği fabrikalarda üretim süreçlerini yakından inceleyen Başkan Geçit, öğlen yemeğinde personellere eşlik etti. 

"Gayretinizi, çabanızı ve emeğinizi takdirle karşılıyoruz"

Çalışanlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Geçit, "Gayretiniz, çabanız, emeğiniz ve alın teriniz her türlü takdirin üzerindedir, bizler de sizlere layık olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sofranızı ve ekmeğinizi paylaştınız bizlerle, çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öğle yemeğinin ardından fabrika yetkilileri ile birlikte üretim alanlarını dolaşarak bilgi alan Geçit, organize sanayi bölgelerinin şehirlerin en önemli ticaret merkezleri olduğunu söyledi.

Malatya’da ticaretin ve sanayinin her geçen gün daha fazla hareketlendiğini, bu tablonun da memnuniyet verici olduğunu ifade eden Geçit, siyasetçisiyle, sanayicisiyle, esnafıyla, sporcusuyla, sanatçısıyla ve tüm vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, daha fazla çalışarak, daha fazla üreterek yaşadıkları zor günleri el birliğiyle atlatacaklarını ifade etti.

"Birlik, beraberlik ve dayanışmanın olduğu yerde bereket vardır"

Barışın, huzurun ve istikrarın olduğu yerde ekonomik büyüme parametrelerinin daha istikrarlı bir şekilde şehir hayatına yansıyacağını sözlerine ekleyen Geçit, "Binlerce hemşehrimizin istihdam edildiği, Malatya ve ülke ekonomisine değer katan hizmetlerin üretildiği fabrikalarımızı ziyaret ederek, üretim süreçleri ve faaliyetler hakkında bilgiler aldık. Ziyaretimiz sırasında samimiyetle ve muhabbetle bizlere vakit ayıran fabrika sahiplerine ve kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Üretime ve istihdama yönelik katkılarını her geçen gün artıran tüm fabrikalarımızın değerli emekleri her türlü takdirin üzerindedir. Malatya sanayisinin gelişimi için Yeşilyurt Belediyesi olarak her türlü hizmete hazırız, üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olacağız. Hiç şüphesiz; barışın, huzurun ve istikrarın olduğu bir yerde ekonomik gelişmeler artarak devam eder. Bizler toplumun tüm kesimleriyle hep birlikte kenetlendik, güzel şehrimizi ve ilçemizi her alanda ayağa kaldıracağız. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın olduğu yerde bereket vardır. Fabrikalarımızda ki bu artan üretim tablosu gelecek adına bizlere umut aşılıyor. Biz birbirimize sahip çıktığımız müddetçe kalkınır ve büyürüz. Daha girişimci ve daha inovatif çalışmalara yönelen, geleceğe dönük stratejiler üretme yönünde çaba sarf eden fabrika sahiplerimizin bu samimi gayretleri, çalışanlarımızın ise özverisi ve emeğini takdirle karşılıyoruz." dedi.

Fabrika sahipleri ve çalışanlar ise, Geçit'e teşekkürlerini sunup, ziyaretin kendileri için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Uzmanlardan Uyarı: Soğuk Havalarda Hastalık Riski Artıyor

Pakistan'da sivillere yönelik saldırı sonrası düzenlenen operasyonlarda 145 militan öldürüldü

BATSO Başkanı Demir’den Berat Kandili Mesajı

Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan Berat Kandili mesajı

Axios: Tahran- Washington görüşmeleri Ankara'da gerçekleşebilir

Altın fiyatlarındaki sert dalgalanmanın nedeni ne?

Arpaguş'tan Berat Gecesi mesajı: İman ve istikamet üzere bir hayat yaşama azmimizi güçlendirmeliyiz

Çocuklarda lenf bezi büyümesinin işaretlerine dikkat!

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Yarıyıl tatilinin ardından İstanbul'da trafik yoğunluğu yeniden başladı

Altın fiyatlarında büyük çöküş

18 milyon öğrenci için ders zili yeniden çaldı

Şanlıurfa’da tefecilik operasyonu: 23 tutuklama

Meteoroloji uyardı: Ülke genelinde kuvvetli yağış, fırtına ve çığ riski

Haseke ve Kamışlı'da sokağa çıkma yasağı: Şam-PKK/SDG anlaşması uygulamaya giriyor

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Zehir tacirleri terör örgütleri kadar tehlikelidir

İlaçla değil inançla: Bağımlılıktan kurtuluşun hikâyesi

Psikolog Avşar: Aile ve maneviyat olmadan madde bağımlılığıyla mücadele edilemez

Gazze'de son 48 saatte 32 şehit, onlarca yaralı

Dr. Yıldırım: Madde bağımlılığı yalnızca bireyi değil tüm aileyi etkileyen kronik bir hastalıktır

İzmir açıklarında 43 düzensiz göçmen yakalandı

Prof. Dr. Agitoğlu: Dil olmazsa toplumun ve ailenin fonksiyonu bozulur

Kırklareli'nde eğitime kar tatili

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Kürt halkı ana dilde eğitimini alırsa kardeşliğimiz daha da sağlamlaşır

Berat Kandili bugün idrak edilecek

Muğla’da 1814 sentetik ecza hap ele geçirildi: 3 tutuklama

Rusya'dan yoğun hava saldırısı: Ukrayna hava savunma sistemleri talep etti

Kar kütlesinin ağırlığı Ağrı'da bir işyeri ve bazı araçlara zarar verdi

Habur Gümrük Kapısı’nda ayakkabı içerisine gizlenmiş 41 kilogram altın ele geçirildi

Libya’da kum fırtınası alarmı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Uzmanlardan Uyarı: Soğuk Havalarda Hastalık Riski Artıyor

Pakistan'da sivillere yönelik saldırı sonrası düzenlenen operasyonlarda 145 militan öldürüldü

BATSO Başkanı Demir’den Berat Kandili Mesajı

Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan Berat Kandili mesajı

Axios: Tahran- Washington görüşmeleri Ankara'da gerçekleşebilir

Altın fiyatlarındaki sert dalgalanmanın nedeni ne?

Arpaguş'tan Berat Gecesi mesajı: İman ve istikamet üzere bir hayat yaşama azmimizi güçlendirmeliyiz