• BIST 100

    11001,07%0,94
  • DOLAR

    42,49% -0,02
  • EURO

    49,36% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5806,01% 0,75
  • Ç. ALTIN

    9327,36% 0,00

Yeşilyurt Belediyesinden “önem” projesine renkli ve coşkulu şenlik desteği!

01 Aralık 2025, Pazartesi 15:09
01 Aralık 2025, Pazartesi 15:09
Yeşilyurt Belediyesinden “önem” projesine renkli ve coşkulu şenlik desteği!
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Valiliği tarafından hayata geçirilen “Önem” Projesine anlamlı bir katkı sunarak, yüzlerce çocuğu bir araya getiren ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ ile unutulmaz bir organizasyona imza attı.

Malatya’nın farklı ilçelerindeki okullardan katılan öğrenciler, renkli ve keyif dolu anların yaşandığı gösterilerle hem eğlendi hem de keyifli zaman geçirdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatıyla, Yeşilyurt Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen şenliği; Yeşilyurt Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda çocuk takip etti.

Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda düzenlenen şenlik, çocukların neşe dolu kahkahalarıyla renklenirken, program boyunca animasyon gösterileri, sihirbazlık şovları, tiyatro performansları ve interaktif sahne etkinlikleri büyük beğeni topladı. Özellikle Nasrettin Hoca ile Hacivat–Karagöz gösterileri minik izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Gönüllerince eğlenip güzel anları hep birlikte soluyan çocuklar, hem eğlenmenin hem de birlikte güzel vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Güzel anların yaşandığı etkinliği çocuklarla birlikte takip eden Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada; “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepinizin gözlerindeki neşe, enerjiniz ve coşkunuz, bu güzel şenliğin en anlamlı tarafını oluşturuyor. Sizler bizim geleceğimiz, umudumuz ve en kıymetli emanetimizsiniz. Her birinizin yüzündeki tebessüm, yarınlara olan inancımızı güçlendiriyor. Kendinize güvenin, hayal kurmaktan vazgeçmeyin ve öğrenmeye her zaman açık olun. Bu güzel organizasyona katkı sunan Yeşilyurt Belediyemize, öğretmenlerimize ve sizleri buraya getiren tüm ailelere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli ise, Malatya Valiliği tarafından hayata geçirilen “Önem” Projesine “Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ ile katkı sunduklarını ifade ederken, şenliğin amacının çocukların yalnızca eğlenmesi değil, aynı zamanda sosyalleşmelerini, yeni beceriler edinmelerini ve özgüvenlerini geliştirmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyecek projelere belediye olarak he türlü desteği verdiklerini hatırlatan Başkan Yardımcısı Dikenli, “Çocuklarımızın hem akademik hem sosyal gelişimine katkı sunmak, onların kendilerini keşfetmesine imkân tanımak adına önemli çalışmalar yürütüyoruz. Valiliğimiz tarafından başlatılan “Önem’ Projesine bizlerde muhteşem bir organizasyonla destek verdik. Etkinliğimize yoğun ilgi gören tüm çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler, çocuklarımızın mutluluğunu, güvenliğini ve huzurlu bir geleceğe hazırlanmasını en kıymetli görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki; bir toplumun yarınları bugünün çocuklarının ellerinde şekilleniyor. Onların gelişimini desteklemek, sosyal ve kültürel alanda kendilerini ifade edebilecekleri ortamlar oluşturmak bizim için sadece bir görev değil, aynı zamanda büyük bir gururdur. Bugün burada yüzlerce çocuğumuzun mutlu olduğunu görmek, bizleri de son derece mutlu ediyor. Onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak, unutamayacakları bir gün yaşatmak bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Yeşilyurt Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Etkinlik boyunca sahne gösterileri büyük beğeni toplarken, salonu tıklım tıklım dolduran çocuklar müzik ve eğlence eşliğinde keyifli ve coşkulu anlar yaşadılar.(İLKHA)

 

Gaziantep'te araması bulunan cinayet zanlısı yakalandı

İlahiyatçı- Yazar Tutak: Mus'ab bin Umeyr Mekke'nin göz bebeğiydi

Mardin’de iki tır çarpıştı: Bir tır alevlere teslim oldu

İşgalciler, Cenin'de Filistinlilere ait 700 evi yıktı

Seyhan’da bir ayda 679 aranan şahıs yakalandı

Malatya’da “Uzaktan Sevmek Kudüs” programına yoğun ilgi

Bingöl’de “Yeni Nesil Akıllı Meyvecilik” dönemi başladı

Yeşilyurt Belediyesinden “önem” projesine renkli ve coşkulu şenlik desteği!

Mervan el-Bergusi için uluslararası kampanya

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde artrografi uygulaması başarıyla gerçekleştirildi

Venezuela’dan OPEC+’a çağrı: ABD’nin saldırıları enerji istikrarını tehdit ediyor

Çalıntı araçla geldikleri Malatya’da yakayı ele verdiler

Trump'ın İhvan kararı Mısır'da toplu yargılamaları nasıl etkileyecek?

Vergi denetimlerinde 201 işletme mercek altında

Batman'da çocuk hastalara fonksiyonel hasta yatağı desteği başladı

Batman'da görme engelliler için Braille Kur'an'ı Kerim kursu başladı

Konya’da “Şehir ve Aile Şûrası” tamamlandı

ABD, siyonist rejimin Beyrut'a attığı ancak patlamayan "GBU-39" bombasını geri istedi

Adliye–Şehir Hastanesi raylı sistem bağlantısında sona yaklaşıldı

Antalya’da “Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar” programı düzenlendi

Okuma yazma kurslarına yoğun ilgi

Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı

Siirt–Şırnak sınır hattında yaban hayatının zenginliği bir kez daha gözler önüne serildi

Suriye güvenlik güçleri, eski "Ulusal Savunma Milisi" komutanını gözaltına aldı

Yetimler Vakfı, Gazze'de sıcak yemek seferberliğini sürdürüyor

Şanlıurfa’da huzur operasyonu

Şanlıurfa’da zabıtadan zincir marketlere denetim

Bingöl Üniversitesi’nde yeni doğan buzağılar kampüse neşe kattı

G20 polemiği büyüyor: Güney Afrika, ABD'ye kapıyı kapattı

Siirt İl Sağlık Müdürlüğünden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyarı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gaziantep'te araması bulunan cinayet zanlısı yakalandı

İlahiyatçı- Yazar Tutak: Mus'ab bin Umeyr Mekke'nin göz bebeğiydi

Mardin’de iki tır çarpıştı: Bir tır alevlere teslim oldu

İşgalciler, Cenin'de Filistinlilere ait 700 evi yıktı

Seyhan’da bir ayda 679 aranan şahıs yakalandı

Malatya’da “Uzaktan Sevmek Kudüs” programına yoğun ilgi

Bingöl’de “Yeni Nesil Akıllı Meyvecilik” dönemi başladı