• BIST 100

    14200,54%-0,68
  • DOLAR

    42,69% 0,01
  • EURO

    50,16% 0,04
  • GRAM ALTIN

    5922,12% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9522,21% 0,00

Yetimler Vakfı Malatya Temsilciliği yetim aileleri iftar programında ağırladı

23 Mart 2025, Pazar 01:17
23 Mart 2025, Pazar 01:17
Yetimler Vakfı Malatya Temsilciliği yetim aileleri iftar programında ağırladı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yetimler Vakfı Malatya Temsilciliği, yetim aileler için düzenlediği iftar programında, Akçadağ Belediyesi tarafından çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi.

Yetimler Vakfı Malatya Temsilciliği, Akçadağ Mezra Mahallesi Muhtarı Kenan Coşkun'un katkıları ve Akçadağ Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Belediye'nin Sultan Suyu Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftar programında kentteki yetim aileleri ağırladı.

İftar öncesinde yetim çocuklar ata bindirilerek keyifli vakit geçirmeleri sağlanırken, iftar sonrasında ise Akçadağ Belediyesi tarafından çocuklar için Hacivat Karagöz oyunu sergilendi. Yapılan program ve etkinlerle çocuklar, doyasıyla eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı.

"Yıl boyunca düzenli olarak her ay 35 aileye yardım ulaştırıyoruz"

Programın açılış konuşması yapan Yetimler Vakfı Malatya Temsilcisi Harun Şahin, vakfın 5 yıldır Malatya'daki yetim ailelere sahip çıktığını belirterek, "Temsilciliğimizde kayıtlı bulunan yetim ailelere mübarek Ramazan ayı boyunca nakdi yardım, gıda, kırmızı et, giyim ve alışveriş çeki gibi desteklerde bulunuyoruz. Hayırseverlerimizin bağışlarını ailelerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca yıl boyunca düzenli olarak her ay 35 aileye yardım ulaştırıyoruz. Programımıza katılım sağlayan HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili, Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Mezra Mahallesi Muhtarı Kenan Coşkun ve tüm ailelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

"Yüce Rabbimiz insanları farklı vesilelerle imtihan etmektedir"

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili ise Yetimler Vakfı'na teşekkür ederek, "Yüce Rabbimiz kimisini babasıyla, kimisini evladıyla, kimisini malıyla, kimisine de makamıyla yani her birini farklı vesilelerle imtihan etmektedir. Yetimler Vakfı'nın düzenlediği bu programa katıldık, kendilerine teşekkür ediyoruz. Yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan dolayı Rabbim kendilerinden razı olsun. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen Akçadağ Belediye Başkanımız Hasan Ulutaş'a da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Amacımız insan odaklı hizmet anlayışıyla devam etmektir"

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, "Seçildiğimiz günden beri sosyal belediyecilik yapmayı hedefledik. Bu program da bunun bir parçası. Ailelerimizin programa katılabilmeleri için ulaşım ve diğer ihtiyaçlar konusunda destek olduk. Sosyal belediyecilik her zaman olması gereken bir anlayıştır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, en ücra köşedeki garibanlara ulaşamıyorsanız bir yönetici değilsiniz. Biz, siyasi görüşe bakmaksızın 77 mahallemize bu düsturla hizmet ediyoruz. Amacımız insan odaklı hizmet anlayışıyla devam etmektir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi. (İLKHA)

Ülke genelinde bugün yağış beklenmiyor

MIT'te görevli nükleer bilim insanı öldürüldü

Meşişi: Tunus tek adam yönetimiyle çöküşe sürüklendi

Trump, Maduro yönetimini "yabancı terör örgütü" ilan etti

Yüzyılın Konut Projesi başvurularında son günler

Bitlis'te eğitime kar engeli

Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem

Kocaeli’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Yem ve gıda işletmelerine yönelik denetimler sürüyor

ABD'den Japonya'ya askeri ekipman satışı

Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem

İşgal zindanlarında Filistinli esir sayısı artıyor

Mersin'de aylardır devam eden yol ve köprü çalışmalarının tamamlanamaması tepkilere yol açıyor

DMM’den “Türkiye’ye BioNTech aşıları gelmedi” iddialarına yalanlama

Bakan Göktaş: Bir çocuğun hayatına umut olan binlerce hayırseverimiz var

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu, İçmeler Mahallesi sakinleriyle buluştu

Girit Adası açıklarında göçmen botu battı: 14 ölü

Rusya, Harkov'da bir bölgeyi daha ele geçirdi

Kastamonu’da ruhsatsız silah ele geçirildi, aranan 32 kişi yakalandı

Rusya: Ukrayna'ya NATO askerlerinin konuşlandırılmasına asla onay vermeyiz

Nijerya'da düzenlenen saldırıda 5 asker hayatını kaybetti

Bolivya'da sel felaketi: 20 ölü, 24 kayıp

Avrupa Birliği benzinli ve dizel otomobil yasağını hafifletmeye hazırlanıyor

Tayland-Kamboçya çatışmasında 700 binden fazla kişi tahliye edildi

Antalya’da trafik denetimlerinde 11 bin 553 sürücüye ceza kesildi

HAMAS: Netanyahu'nun Mescid-i Aksa'da Burak Duvarı'nda Yahudi ritüelleri yapması kabul edilemez

Başkan Er: Kent merkezindeki iş yerleri şehrin dışına çıkarılacak ve şehir daha yaşanabilir bir hale gelecek

Iğdır’da uyuşturucu operasyonu: 15 gözaltı

Filistin Âlimler Birliği Başkanı Tekruri'den İTTİHADUL ULEMA İstanbul temsilciliğine ziyaret

Antalya'da 3,8 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ülke genelinde bugün yağış beklenmiyor

MIT'te görevli nükleer bilim insanı öldürüldü

Meşişi: Tunus tek adam yönetimiyle çöküşe sürüklendi

Trump, Maduro yönetimini "yabancı terör örgütü" ilan etti

Yüzyılın Konut Projesi başvurularında son günler

Bitlis'te eğitime kar engeli

Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem