Yılbaşı gecesinde sürücüleri sıcak çorba

Tarih: 31.12.2022 22:30
Yılbaşı gecesinde sürücüleri sıcak çorba
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yılbaşı gecesinde sürücüleri sıcak çorba

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, soğuk havanın hakim olduğu yılbaşı gecesinde sürücülere sıcak çorba ikramında bulundu.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı ve Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ile birlikte polis ve jandarma uygulama noktalarını ve polis merkezlerini ziyaret etti. Vali Çuhadar, yılbaşı gecesinde görevlerinin başında olan jandarma ve polis ekiplerinin yeni yılını kutlayarak sıcak çorba ikramında bulundu. Vali Çuhadar, Gölbaşı-Adıyaman Polis Uygulama noktasında durdurulan araçlarda bulunan kişilere çorba ikramında bulundu. Araçta bulunan kişilerle sohbet eden Vali Çuhadar, soğuk kış gününde sıcak çorba ikramıyla vatandaşların içini ısıttı.

Adıyaman-Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Jandarma Uygulama noktasında jandarma ekiplerine hitap eden Vali Çuhadar, “Ayaklarınıza taş değmesin inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun. 2023 yılının huzurlu, mutlu, güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi. Polis Merkezindeki hitabında ise Vali Çuhadar, “2023 yine bizim tarihimizde Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız yıl olacak. Artık yüz yıllık bir çınarımız var. Bu çınar kökleştikçe kökleşecek, ikinci yüzyılda atık dünyanın sayılı ülkeleri sayılı devletleri arasına girecek. Bizim çocuklarımız bizden daha müreffeh bir ülkede yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyet daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti. Burada personel ile konuşan Vali Çuhadar, 2022 yılı istatistiklerini paylaştı. Çuhadar, “Acil Çağrı Merkezimize 1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 arasında 659 bin 250 çağrı gelmiş, bu çağrıların 220 bin 112 adedi vakaya dönüşmüştür. Vakaya dönüşen çağrı oranı yüzde 33,52’dir. Vakaya dönüşmeyen çağrı 439 bin 138’dir. Bu vakaya dönüşmeyen çağrı oranı da yüzde 66,48’dir. 2022 yılında gelen 220 bin 112 çağrı ile 170 bin 398 vakaya 6 kurum tarafından acil yardım hizmeti sunulmuştur. 2021 yılında vakaya dönüşmeyen çağrı oranı yüzde 74,88 iken, 2022 yılı sonunda bu rakam yüzde 66,48’e gerilemiş, yani asılsız çağrılarımız yavaş yavaş düşmeye başlamıştır” şeklinde konuştu.
[gallery ids=',74603,74604,74605,74606,74607,74608']

İran'daki uçuş yasağı uzatıldı

100 milyon TL'lik Kaçak çanta ve saat ele geçirildi

İran'da siyonizm yanlısı içerikler paylaşan bir kişi yakalandı

Batman'da uyuşturucu operasyonu: 10 kilo skunk ele geçirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırılar konusunda teyakküz halindeyiz, her türlü senaryoya hazırız

Faiz kararı yarın açıklanacak: Ekonomistler sabit kalmasını bekliyor

Adana'da park halindeki minibüs yandı

Guterres: Açlık içindeki Filistinlilerin öldürülmesi kabul edilemez

İran füzeleri, hahamların hurafelerini alay konusu yaptı!

İran'dan siyonist rejime 400 balistik füze: En az 24 ölü, 840 yaralı

Siyonist rejim Batı Şeria'da 60 Filistinliyi esir aldı

Gaziantep'te yağma suçundan aranan 2 kişi yakalandı

Vali Şıldak: Uyuşturucu ile mücadelede din adamlarına büyük görevler düşüyor

Gökhan: İslami düğünler kadın ve erkeğin mahremiyetini koruyor

Sanayi sitesindeki iş yerinde patlama: 3 işçi yaralandı

Adana'da zincirleme trafik kazası

Endonezya'da yanardağ patladı

Gaziantep'te 22 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

İran'dan nükleer tesislerin durumuna ilişkin açıklama

Yarım asırdan fazladır marangozluk mesleğini devam ettiriyor

Rusya'dan Kiev'e saldırı: 24 ölü

İçme suyu sıkıntısı yaşayan mahallenin sorunu çözüldü

Almanya'da 2024'te 3 binden fazla İslam düşmanlığı vakası yaşandı

İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Yalçın: Bu direniş burada durmayacak

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Mısır Dışişleri Bakanı İranlı Mevkidaşı ve ABD temsilcisi ile görüştü

Adana’da sokak kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Siyonist rejim Batı Şeria'yı 6. günde de ablukada tuttu: 40 Filistinli esir alındı

Hanzala hacker grubundan siyonist rejime uyarı: Bu bir tehdit değil, bu bir vaat

Yükleniyor