Yılmaz, sosyal yaşam kalitesini artıracak projeleri yerinde inceledi

Tarih: 11.08.2024 14:04 Güncelleme: 11.08.2024 14:04
Yılmaz, sosyal yaşam kalitesini artıracak projeleri yerinde inceledi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Yılmaz, sosyal yaşam kalitesini artıracak projeleri yerinde inceledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşların sosyal yaşam kalitesini artırmaya yönelik yapılan park yenileme ve inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyesi tarafından kapsamlı bir şekilde revize edilerek yeniden düzenlenen Fatih Parkı’nı ziyaret eden Başkan Yılmaz, daha sonra Kuzeyşehir’de yapımı devam eden parkı inceledi.
Şehitkamil’de park yenileme ve inşa çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Başkan Umut Yılmaz’ın yerinde yaptığı incelemeler, belediyenin vatandaş odaklı hizmet anlayışını güçlendiriyor. Yenilenen ve yeni inşa edilen parklar, Şehitkamil’de yaşayanların günlük hayatında önemli bir yer tutacak.
Fatih Parkı’nın yenilenen haliyle bölgeye kazandırdığı değeri vurgulayan Başkan Yılmaz, parkta bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilendi, samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşların parkla ilgili görüşlerini dinleyen Başkan Yılmaz, onların memnuniyetini ölçerek gelecek projelerde dikkate alınacak geri bildirimler aldı.
İncelemelerine devam eden Başkan Yılmaz, Fatih Parkı’ndan sonra Kuzeyşehir’de yapımı devam eden yeni park alanına geçti. Başkan Yılmaz, burada yetkililerle görüşerek projenin son durumu hakkında detaylı bilgi aldı.
Başkan Umut Yılmaz, Kuzeyşehir’deki parkın, tamamlandığında bölgedeki vatandaşların sosyal ve fiziksel aktiviteleri için ideal bir alan olacağını söyledi. Yeni parkın Şehitkamil’in yeşil alan kapasitesini artırarak, ilçedeki yaşam kalitesini yukarı çekeceğini ifade etti.

“Var gücümüzle çalışıyoruz”
Şehitkamil’deki yaşam standardını yükseltmek amacıyla çalıştıklarını belirten Başkan Umut Yılmaz, “İlçemizin her köşesine özenle dokunarak, vatandaşlarımızın daha huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda, yeşil alanların artırılması ve halkımızın nefes alabileceği sosyal alanların oluşturulması bizim en büyük önceliklerimiz arasında yer alıyor. Fatih Parkı’nın yenilenmesi ve Kuzeyşehir’deki yeni parkın hayata geçirilmesi, bu anlayışımızın somut örneklerindendir. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebileceği, doğa ile iç içe olabileceği bu projelerle ilçemizin yaşam standardını her geçen gün daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Çevre düzenlemeleri, sosyal donatılar ve yeşil alanlarla donatılmış bu parklar, sadece bugün değil, gelecek nesiller için de kalıcı bir miras olarak ilçemizin gelişimine katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Savaşın 7'nci günü: Siyonistlerin saldırıları, İran'ın misillemeleri sürüyor

Müslüman Kardeşler'den İran İslam Cumhuriyeti Rehberine destek mektubu

Merkez Bsı, Haziran ayı faiz kararını açıklayacak

UNRWA: Gazze'de sağlık sistemi kritik seviyede, hayati öneme sahip ilaçlar tükendi

Siyonistlerin işgali altındaki Mescid-i Aksa 6 gündür kapalı

Çanakkale açıklarında 37 düzensiz göçmen yakalandı

Madagaskar'da gıda zehirlenmesi: 17 ölü

Wutip Tayfunu Vietnam'ı vurdu

Çin': israil uluslararası hukuku ihlal ediyor

ABD basını: israil Büyükelçiliği'nde tahliyeler başladı

ANFİDAP: Gazze'deki soykırıma katılan çifte vatandaşlar yargılanmalı

Guterres: israil ve İran arasındaki askeri tırmanıştan derin endişeliyim

Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 3 yaralı

ABD Merkez Bsı politika faizini sabit tuttu

ABD 3. uçak gemisini Orta Doğu'ya gönderiyor

Malatya’da husumetliler arasında silahlı kavga: 1 yaralı

İran siyonistleri ilk defa Hürremşehr füzeleri ile vurdu

Ermenistan Başbakanı Paşinyan Türkiye'ye gelecek

İran'dan siyonist işgalcilere yeni füze dalgası

ABD'li albay "israil karşıtı" açıklamaları gerekçesiyle görevden alındı

Dışişleri Bakanlığından siyonist rejime tepki

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Iraklı mevkidaşı Hüseyin ile görüştü

Trabzon'da çay yüklü kamyonet devrildi: 9 yaralı

HÜDA PAR: Türkiye, İran ve Pakistan arasında stratejik bir pakt ve güç birliği kurulmalı

Freni patlayan kamyonet araca çarptıktan sonra evin bahçesine girdi: 4 yaralı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Mısır dönüşü konuştu: Kudüs için malımız da kanımız da feda olsun!

Finans ve ekonomide yapay zekâ İstanbul'da tartışıldı

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı: Nükleer tesislerin durumu iyi

İşgalciler, Bureyc kampını bombaladı: 10 şehit

Kütahya'da 3.6 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor