• BIST 100

    16799,77%0,62
  • DOLAR

    43,51% 0,06
  • EURO

    51,45% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7042,80% 1,95
  • Ç. ALTIN

    12002,65% 1,83

Yılmaz, Sülüklü Mahallesi’nde halkla buluştu

05 Eylül 2024, Perşembe 12:28
05 Eylül 2024, Perşembe 12:28
Yılmaz, Sülüklü Mahallesi’nde halkla buluştu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yılmaz, Sülüklü Mahallesi’nde halkla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçenin kırsal bölgesinde yer alan Sülüklü Mahallesi’ni ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Halkın her kesiminin sorunlarına çözüm üretmek için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Yılmaz, hiçbir siyasi ayrım gözetmediklerini ve tüm vatandaşların sorunlarını kendi sorunu olarak gördüklerini ifade etti.
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Halkın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyarette Başkan Yılmaz, belediyenin yoğun bir çalışma yürüteceğinin sözünü verdi. Ziyaret esnasında Başkan Umut Yılmaz, belediyenin mahalleye yönelik hizmetlerinin devam edeceğini ve tüm sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için çaba göstereceklerini ifade etti.
“Bizim için parti ayrımı yok”
Ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Yılmaz, parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşların hizmetinde olduklarını vurguladı. Parti ayrımı yapmadan hareket ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Biz bir yere gittiğimiz zaman CHP, AKP ayrımı, kavgası, tartışması asla yapmıyoruz. Buraya gelen AKP milletvekilleri, AKP’li belediye başkanlarına lütfen söyleyin; bu memleketten Suriyeliler gitmediği sürece bu memlekette ne pahalılık biter, ne işsizlik azalır hemşehrim” ifadelerini kullandı.
“Adam yaptıramamış bugüne kadar”
Özellikle kırsal bölgelerdeki tarım arazilerinin işlenmesi adına yoğun bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Yılmaz, bugüne kadar bin kilometrelik yol açtıklarını bildirdi. Mahalleye yönelik hizmetlerin planlı ve programlı bir şekilde devam edeceğini kaydeden Yılmaz, “Adamın tarlası var, bağı var ama gidemiyor. Adam yaptıramamış bugüne kadar. Bütün yolları biz açıyoruz ve bu hizmetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
“Yardımlar geçici çözümler, amacımız kalıcı refah”
Başkan Yılmaz, son dönemde yapılan erzak yardımlarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Belediye olarak son 15 gün içinde 20 tona yakın erzak dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Yılmaz, “Dağıttığımız erzak miktarı 150 ton oldu. Ancak bunlar güzel şeyler değil, neden vatandaş senin dağıttığın erzaka muhtaç kalsın” diyerek yardımların geçici bir çözüm olduğunu ve asıl amaçlarının halkın kendi ayakları üzerinde durabileceği bir refah seviyesine ulaşmak olduğunu aktardı.
Sülüklü Mahallesi ziyareti; Başkan Yılmaz’ın halka dokunan, halkın sorunlarını yerinde dinleyen ve çözüm üretmeye odaklı yönetim anlayışının bir yansıması olarak kayıtlara geçti. Mahalle sakinleri, Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden ve sorunlara duyarlı yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Yılmaz da tüm Şehitkamil halkının her zaman yanında olacaklarının sözünü yineledi.

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Ameliyat sırasında depreme yakalandılar, hastaneyi terk etmeyip hastayı korudular

Şanlıurfa’da kuyumcu soygununda 6 şüpheli yakalandı

Umre yolcuları Ağrı’dan kutsal topraklara uğurlandı

Şanlıurfa’da SSK Caddesi 5 gün trafiğe kapanacak

Uluslararası İlişkiler Uzmanı Özyaramış: Epstein dosyaları küresel elitlere verilen bir mesajdır

Malatya'da Kanalboyu ve Orduzu’da temizlik çalışması

Doç. Dr. Ocak: Kanser kader değildir, temel alışkanlık riski azaltıyor

Siyonist rejimin son saldırılarında 21 Filistinli şehit oldu: Şehit sayısı 71 bin 824’e yükseldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er: "En büyük başarı çalışmak ve işini iyi yapmaktır"

Batı taklitçilerinin idama götürdüğü şehid: İskilipli Atıf Hoca

Vatandaş selden etkilenen mezarları kendisi onarıyor

İskilipli Atıf Hoca şehadetinin 100. yıldönümünde anıldı

Mersin genelinde denetim: 502 aranan şahıs yakalandı

Batman'da Kuyumcu Kent projesi hayata geçiyor

Öğrenci yurtlarında kitap okuma etkinlikleri sürüyor

Batman'da sağlık hizmetleri sivil toplumla görüşüldü

Kanserle Savaş Derneği Başkanı Ecemiş: Günlük alışkanlıklar kanser riskini yüzde 30-40 artırıyor

Batman'da kapalı alanlarda sigara denetimleri sürüyor

Batman'ın ilçelerinde bağımlılıkla mücadele eğitimleri tamamlandı

Uzmandan sosyal medya uyarısı: 15 yaş sınırı önemli ama denetim şart

Şanlıurfa’da Ramazan öncesi gıda denetimi

Şanlıurfa’da sokak ortasında silahlı kavga: Bir yaralı

Şanlıurfa’da dolu yağışı kazaya neden oldu: 2 yaralı

Şanlıurfa’da 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Gaziantep'te deprem sonrası 131 okul hizmete açıldı

Şanlıurfa’da sahipsiz köpek saldırısında 6 yaşındaki çocuk yaralandı

HAKSİAD, genişletilmiş yönetim toplantısını Yassıada’da gerçekleştirdi

Şanlıurfa’da yağış sonrası kaza: 2 yaralı

Şanlıurfa’da 5 Şubat’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak

Adana’da uyuşturucu operasyonu: 5 bin sentetik hap ele geçirildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ameliyat sırasında depreme yakalandılar, hastaneyi terk etmeyip hastayı korudular

Şanlıurfa’da kuyumcu soygununda 6 şüpheli yakalandı

Umre yolcuları Ağrı’dan kutsal topraklara uğurlandı

Şanlıurfa’da SSK Caddesi 5 gün trafiğe kapanacak

Uluslararası İlişkiler Uzmanı Özyaramış: Epstein dosyaları küresel elitlere verilen bir mesajdır

Malatya'da Kanalboyu ve Orduzu’da temizlik çalışması

Doç. Dr. Ocak: Kanser kader değildir, temel alışkanlık riski azaltıyor