• BIST 100

    15750,07%-2,31
  • DOLAR

    43,95% 0,01
  • EURO

    51,10% -0,01
  • GRAM ALTIN

    7198,20% -0,07
  • Ç. ALTIN

    11848,56% 0,00

Yılmaz, Sülüklü Mahallesi’nde halkla buluştu

05 Eylül 2024, Perşembe 12:28
05 Eylül 2024, Perşembe 12:28
Yılmaz, Sülüklü Mahallesi’nde halkla buluştu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yılmaz, Sülüklü Mahallesi’nde halkla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçenin kırsal bölgesinde yer alan Sülüklü Mahallesi’ni ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Halkın her kesiminin sorunlarına çözüm üretmek için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Yılmaz, hiçbir siyasi ayrım gözetmediklerini ve tüm vatandaşların sorunlarını kendi sorunu olarak gördüklerini ifade etti.
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Halkın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyarette Başkan Yılmaz, belediyenin yoğun bir çalışma yürüteceğinin sözünü verdi. Ziyaret esnasında Başkan Umut Yılmaz, belediyenin mahalleye yönelik hizmetlerinin devam edeceğini ve tüm sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için çaba göstereceklerini ifade etti.
“Bizim için parti ayrımı yok”
Ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Yılmaz, parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşların hizmetinde olduklarını vurguladı. Parti ayrımı yapmadan hareket ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Biz bir yere gittiğimiz zaman CHP, AKP ayrımı, kavgası, tartışması asla yapmıyoruz. Buraya gelen AKP milletvekilleri, AKP’li belediye başkanlarına lütfen söyleyin; bu memleketten Suriyeliler gitmediği sürece bu memlekette ne pahalılık biter, ne işsizlik azalır hemşehrim” ifadelerini kullandı.
“Adam yaptıramamış bugüne kadar”
Özellikle kırsal bölgelerdeki tarım arazilerinin işlenmesi adına yoğun bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Yılmaz, bugüne kadar bin kilometrelik yol açtıklarını bildirdi. Mahalleye yönelik hizmetlerin planlı ve programlı bir şekilde devam edeceğini kaydeden Yılmaz, “Adamın tarlası var, bağı var ama gidemiyor. Adam yaptıramamış bugüne kadar. Bütün yolları biz açıyoruz ve bu hizmetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
“Yardımlar geçici çözümler, amacımız kalıcı refah”
Başkan Yılmaz, son dönemde yapılan erzak yardımlarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Belediye olarak son 15 gün içinde 20 tona yakın erzak dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Yılmaz, “Dağıttığımız erzak miktarı 150 ton oldu. Ancak bunlar güzel şeyler değil, neden vatandaş senin dağıttığın erzaka muhtaç kalsın” diyerek yardımların geçici bir çözüm olduğunu ve asıl amaçlarının halkın kendi ayakları üzerinde durabileceği bir refah seviyesine ulaşmak olduğunu aktardı.
Sülüklü Mahallesi ziyareti; Başkan Yılmaz’ın halka dokunan, halkın sorunlarını yerinde dinleyen ve çözüm üretmeye odaklı yönetim anlayışının bir yansıması olarak kayıtlara geçti. Mahalle sakinleri, Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden ve sorunlara duyarlı yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Yılmaz da tüm Şehitkamil halkının her zaman yanında olacaklarının sözünü yineledi.

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Rize’de ilkbahar şap aşılama programı başladı

Kütahya’da 41 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 59 gözaltı

1 milyondan fazla çocuğa işitme taraması yapıldı

5 ilde 235 milyon TL’lik dolandırıcılık operasyonu: 12 tutuklama

Motorine yapılması planlanan zam iptal edildi

Bakan Gürlek: Belirli miktarı geçen işlemlerde tapuda avukat sorumluluğu getireceğiz

DMM, "Trump Türkiye'ye İran'a saldırı talimatı verdi" iddialarını yalanladı

İstanbul'da 1 askerin yaralandığı operasyonda 5 şüpheli tutuklandı

İngiliz F-35 jetleri Ürdün, Irak ve Katar üzerinde insansız hava araçlarını düşürdü

Malatya'da korkutan konteyner yangını

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Komşularımızın huzurunu bozan hadiselerde tarafsız değiliz

BM: Orta Doğu'da yeni cephelerin açılmasından endişe duyuyoruz

Finlandiya'da Somalili ailenin evi kundaklandı: 5 kişi yanarak can verdi

Rusya ve İran dışişleri bakanları Orta Doğu’daki durumu görüştü

Trump, İspanya ile ticareti kesmekle tehdit etti

Park halindeki tır, sürücüsünün el frenini çekmeyi unutması sonucu kaza yaptı

Temizlik personeli işini aksatmadan ibadetini de beraber yapıyor   

Güney Afrika'da inşaat halindeki bina çöktü: 8 ölü, 3 yaralı

Siyonist işgalcilerin Gazze'ye saldırıları sürüyor: 72 bin 116 şehit

Polonya nükleer silahlanma için hazırlığa başladığını duyurdu

ABD, Beyrut'taki büyükelçiliğini kapattı

Trump, önce İran'ın saldırma hazırlığı yaptığını iddia etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

Siirt’te minikler “Tekne Orucu” heyecanı yaşadı

13 Yıllık Emek, 13 Yıllık Güven

Savaşın sonucu "füze stoklarına" bağlı

Ordu'nun bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Adana'da akıntıya kapılan iki kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

Malatya'da TOKİ şantiyesinde korkutan yangın

Mersin’de “Şiddete Dur De” çağrısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Rize’de ilkbahar şap aşılama programı başladı

Kütahya’da 41 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 59 gözaltı

1 milyondan fazla çocuğa işitme taraması yapıldı

5 ilde 235 milyon TL’lik dolandırıcılık operasyonu: 12 tutuklama

Motorine yapılması planlanan zam iptal edildi

Bakan Gürlek: Belirli miktarı geçen işlemlerde tapuda avukat sorumluluğu getireceğiz

DMM, "Trump Türkiye'ye İran'a saldırı talimatı verdi" iddialarını yalanladı