• BIST 100

    15349,56%0,62
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,24% -0,02
  • GRAM ALTIN

    6401,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    10384,03% 0,36

Kadın girişimci için özel birim kurdu

23 Mart 2021, Salı 14:55
23 Mart 2021, Salı 14:55
Kadın girişimci için özel birim kurdu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Kadın girişimci için özel birim kurdu

Topluma ilham veren öncü kadınları ve kadın girişimcileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İstanbul’da düzenlediği zirvede bir araya getiren Halkbank, Marmara Bölgesi Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’nı Bursa’da gerçekleştirdi. Etkinlikte 8 girişimci kadın, hedeflerine giden yolda yaşadıklarını ve deneyimlerini paylaştı.

Toplantıda konuşan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimcileri teşvik etmek ve finansal imkanlar oluşturmak amacıyla Halkbank bünyesinde Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü’nü oluşturduklarını açıkladı.

Arslan, 'Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğümüz, sektörde kadın girişimciler için özel olarak planlanmış ilk bankacılık bölümüdür ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün hemen akabinde hizmet vermeye başlamıştır. Üreten Kadının Bankası olma vizyonu ile oluşturduğumuz bu yeni yapılanmayla, uçtan uca tüm finansal süreçlerde kadın girişimcilerimize destekler sağlamayı, avantajlı ürün ve hizmetler sunmayı ve Türkiye’nin dört bir yanındaki kadın girişimcilere ulaşarak, onların iş dünyasına katılımını ve mevcut işlerini geliştirmelerini teşvik etmeyi hedefliyoruz. Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğümüz çalışmalarıyla Türkiye ekonomisine ve toplumsal refah artışına doğrudan katkı sunacak ve kadınlara özel finansal çözümleriyle pozitif ayrımcılık yaparak, kadınlarımıza destek sağlayacaktır” dedi.

Yapılan açıklamaya göre, Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü, Halkbank’ın şube ağı ve bankanın alternatif dağıtım kanalları yoluyla Türkiye’nin dört bir yanındaki kadın girişimcilere ulaşmayı amaçlıyor. Kadın girişimcilere 100 bin TL’ye kadar destek sunan yeni bir krediyi hayata geçiren birimin, farklılaştırılmış finansal ürünleriyle de kadın girişimcilere fırsatlar oluşturmaya odaklanacağı kaydedildi.

Etkinlikteki panellerde konuşmacı olarak, Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, Boztepe Zeytincilik Kurucusu Cansu Bulan, Gürmen Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gür Solmaz, Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Başkanı Zehra Öney, Mimar Melek Zeynep Bulut, GeneOn Biyoteknoloji Kurucusu Begüm Esra Aytan, TÜGİAD Genel Başkanı Başkanı Nilüfer Çevikel ve Halkbank Kadın Girişimci Bölümü Müdürü Yasemin Dayı yer aldı.

Millî Eğitim Akademisi hazırlık merkezleri açıklandı

Batman'da ADEM'den öğrencilere ücretsiz matematik desteği

Bakan Bayraktar: Somali’de sondaj nisan-mayısta başlayacak

Cizre’de 46 bin 863 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi

Adalet Bakanlığının yapay zekâ projelerine 2 ödül

İDEV Gaziantep Temsilcisi Taş'tan öğrencilere yapay zeka uyarısı

Ankara için buzlanma ve don uyarısı

HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanı Oğraş: Yarıyıl tatilinin eğitim camiamız için hayırlı olmasını diliyorum

Batman'da Kudüs ve Mescid-i Aksa için buluşma çağrısı

Ankara Valiliğinden buzlanma ve don uyarısı

AB ile Lübnan arasında 110,5 milyon avroluk hibe anlaşması

Hayvancılık destekleme listeleri askıya çıkarılıyor

Mardin’de "Dünya Kudüs Haftası" basın açıklaması düzenledi

Malatya'da Ustalara vefa: Yarım asırlık emekler plaketle taçlandırıldı

Kuvvetli kar yağışı uyarısı: 8 il için alarm

İDEV Batman Temsilcisi Sütçü: Yarıyıl tatili aile ve maneviyatla değerlendirilmeli

Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Eğitimde devrim niteliğinde adımlar attık"

Çöl mağaralarında 1.800 yıllık çita mumyaları

Gaziantep'te araması bulunan 2 şahıs yakalandı

İngiltere'den Gazze'deki ateşkesin sağlamlaştırılması çağrısı

Sanayi altyapısına 2026’da 34 milyar TL’lik yatırım

KGM 150 sözleşmeli personel alacak

Ankara’da çocukların karne heyecanı

Çin, ABD'yi İran'a karşı güç kullanma takıntısından vazgeçmeye çağırdı

Suriye: PKK/SDG sivillerin devlet kontrolündeki bölgelere geçişini silahla engelliyor

"Eğitimde kalite için sorunlar gecikmeden çözülmeli"

Avustralya'da polise ok atmak isteyen adam vuruldu

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 150 bin 515 öğrenci yarı yıl tatiline girdi

“Yeni nesil suç örgütü” soruşturmasında 38 çocuk tutuklandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Millî Eğitim Akademisi hazırlık merkezleri açıklandı

Batman'da ADEM'den öğrencilere ücretsiz matematik desteği

Bakan Bayraktar: Somali’de sondaj nisan-mayısta başlayacak

Cizre’de 46 bin 863 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi

Adalet Bakanlığının yapay zekâ projelerine 2 ödül

İDEV Gaziantep Temsilcisi Taş'tan öğrencilere yapay zeka uyarısı

Ankara için buzlanma ve don uyarısı