• BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,17% 0,15
  • EURO

    50,88% -0,07
  • GRAM ALTIN

    7261,05% 0,77
  • Ç. ALTIN

    11762,72% 0,00

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

14 Mayıs 2024, Salı 10:00
14 Mayıs 2024, Salı 10:00
Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in en gözde liseleri arasında yer alan Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi, düzenlenen kep töreniyle birlikte okul ilk mezunlarını verdi.
2023-2024 eğitim öğretim yılının sonlarına gelinmesiyle birlikte birçok eğitim kurumunda kep törenleri düzenlenerek mezun olan öğrenciler uğurlanıyor. Akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarla da adından sıkça söz ettiren Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi de ilk mezunlarını verdi.
Okul bahçesinde düzenlenen kep törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Oba Makarna Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı, Okul Müdürü Bülent Tülek, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleşen törende Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nin bu yıl ilk mezunlarını verdiğini ifade eden Okul Müdürü Bülent Tülek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında elde edilen başarılardan da söz ederek kurumun ilk mezunlarını kutlayıp 8-9 Haziran tarihleri arasında üniversite sınavlarına girecek öğrencilere başarılar diledi.

“Nitelikli ve çağdaş eğitim en büyük önceliğimizdir”
Eğitimin sadece bireylerin geleceğe hazırlanması açısından değil aynı zamanda bir ulusun ve bir devletin geleceğinin doğru inşa edilmesinde en önemli unsurlar arasında yer aldığını ifade eden Oba Makarna Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı, kep törenindeki konuşmasında Oba Makarna’nın Türkiye’nin güçlü global markaları arasında yer aldığını hatırlattı. Cıncıkcı, kurum olarak eğitimi son derece önemsediklerini ve eğitimin en büyük öncelikleri arasında yer aldığını sözlerine ekleyerek okulun ilk mezunlarını kutladı. Öğrencilerin başarısı için gecesini gündüzüne katan idareci ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velilerine de teşekkür eden Cıncıkcı, Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerin başarısı için gerekli her türlü desteği verdiklerini bundan sonraki süreçte de vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Üniversite eğitimlerini tamamlayan öğrencilere Oba Makarna olarak her zaman destek olacaklarını, gençlerin kariyer yolculuklarını birlikte inşa etmek için sabırsızlandıklarını ifade eden Cıncıkcı, 8-9 Haziran 2024 tarihleri arasında üniversite sınavlarına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başarılı öğrencilere törenle plaketleri verildi
Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende okulda görev yapan öğretmenler adına bir konuşma yapan okul öğretmenlerinden Şükrü İslamtürk’ün ardından okul birincisi Abdulgahani Sawas duygularını dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilerden okul birincisi Abdulghani Sawas, okul ikincisi Sedrah Althaıjah ve okul üçüncüsü Selen Erdem’e günün anısına başarı plaketleri verildi. Okul müdürü Bülent Tülek ve okul birincisi Abdulghani Sawas tarafından yaş kütüğüne 2023-2024 mezunları adına yıldız çakıldı. Bayrak flama devir teslim töreninin ardından 2023-2024 yılında mezun olan öğrenciler sahneye davet edilerek başarı belgeleri törenle takdim edildi.
Gecenin finalinde ise sahnede heyecanla bekleyen öğrenciler keplerini atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Kudüslüler 13 gündür Mescid-i Aksa'nın kapılarının önünde namaz kılıyor

İran, siyonist rejim ve ABD üslerini füzelerle vurdu

Okullarda ikinci ara tatil bugün başlıyor

Bakan Çiftçi: Tokat'taki depremle ilgili şu ana kadar olumsuz ihbar yok

Tokat'ta 5,5 büyüklüğünde deprem

Bakan Bayraktar: Enerjide arz güvenliği ve kaynak çeşitliliği hayati önemde

Paris’te Türkiye ve NATO ilişkilerini konu alan yuvarlak masa toplantısı düzenlendi

ABD'ye ait KC-135 yakıt ikmal uçağı Irak'ta düştü

DMM, THY ile ilgili iddiaları yalanladı

Antalya merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyonda 84 gözaltı

Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde füze paniği

Balıkesir'de hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Siyonistlere ait savaş uçakları Lübnan'da sivillerin yaşadığı binaları vurdu

Yunanistan Tahran Büyükelçiliğini Bakü'ye taşıyor

Ordu'da yasa dışı avlanan su ürünlerine el konuldu

Ramazan ayında siyonistlerin Gazze'ye saldırıları sürüyor: 72 bin 136 şehit

Avrupa'da enerji fiyatlarında artış endişesi: Tavan fiyat ve kısıtlama kararı

TPAO’da Birlik Sofrası: Petrolspor ve Basın Bir Arada

Samsun'da zincirleme kaza: 7 yaralı

Gana ile Güney Kore arasında stratejik ortaklık adımı

Paşinyan: Ermenistan-Azerbaycan kalıcı barış anlaşması imzalanacak

İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: Kapalı kalmaya devam edecek

Rusya: Ukrayna'nın Donetsk'teki hastaneye İHA saldırısında 8 sağlık çalışanı öldü

Uluslararası Enerji Ajansı'ndan petrol kararı: 400 milyon varil petrol piyasaya sürülecek

Rus denizaltısı Kazan, tatbikat sırasında 300 km uzaklıktaki bir su üstü hedefini vurdu

İslam coğrafyasında değişmeyen gerçek: Savaşın kurbanı masum çocuklar ve siviller

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 3 ölü, 11 yaralı

Pezeşkiyan'dan İran halkına "Kudüs Günü" çağrısı

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi aşevinde skandal: Dağıtılan kavurmada at ve eşek eti çıktı

HAKSİAD Genel Başkanı Turgut: Ramazan ayı kardeşliğimizi güçlendirmek için önemli bir fırsat

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kudüslüler 13 gündür Mescid-i Aksa'nın kapılarının önünde namaz kılıyor

İran, siyonist rejim ve ABD üslerini füzelerle vurdu

Okullarda ikinci ara tatil bugün başlıyor

Bakan Çiftçi: Tokat'taki depremle ilgili şu ana kadar olumsuz ihbar yok

Tokat'ta 5,5 büyüklüğünde deprem

Bakan Bayraktar: Enerjide arz güvenliği ve kaynak çeşitliliği hayati önemde

Paris’te Türkiye ve NATO ilişkilerini konu alan yuvarlak masa toplantısı düzenlendi