• BIST 100

    15822,38%0,94
  • DOLAR

    43,35% 0,23
  • EURO

    50,93% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6876,69% 0,58
  • Ç. ALTIN

    11182,28% 2,16

Pandemi sonrası hızla artıyor

11 Temmuz 2020, Cumartesi 12:54
11 Temmuz 2020, Cumartesi 12:54
Pandemi sonrası hızla artıyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Pandemi sonrası hızla artıyor

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını sonrası özellikle dijital varlık platformlarına bireysel ve kurumsal şirketlerin ilgisi daha da arttı. Son yılların yükselen dijital para piyasası, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aktif bir şekilde kullanılıyor. Her geçen gün sektöre yeni borsalar katılıyor. ‘Türkiye’nin güvenilir, hızlı ve 7/24 telefonla ulaşılabilen Kripto Para Borsası olma’ hedefiyle geçen yıl kurulduğunu belirten Tomya da, yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu olmayı başardığını duyurdu.

Uzmanlara göre bugün itibari ile 5 binin üzerinde kripto para çeşidi olan ve 800 milyar dolar işlem hacmine ulaşmış bir piyasa olan dijital para piyasası her gün daha da hareketleniyor. Kullanıcılarına dijital para borsalarında hizmet vermeye başlayan ‘Tomya’ adlı dijital varlık işlem platformu, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Tether (USDT) alım satım işlemlerini gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

“24 SAAT CANLI MÜŞTERİ HİZMETİMİZ VAR”

7/24 canlı müşteri hizmetleri desteği sunduğuna, yatırımcılarının ihtiyaçlarını dinlediğine ve Live-Chat üzerinden yatırımcılarıyla ayrı ayrı ilgilendiğine de vurgu yapan Tomya, piyasaya yeni giren yatırımcılara destek olma konusunda hassas davrandığını da ifade etti. Finans, teknoloji ve yazılım alanlarında profesyonel bir ekiple hizmet verdiğini hatırlatan Tomya, Türkiye’nin en önde gelen isimlerinden Ahmet Mergen ile çalıştığını kaydetti.

Yenilikçi, dürüst ve profesyonel bakış açısı ile hareket ettiklerini belirten TOMYA Genel Müdürü Elisaveta Kisyova, “Sektörün sürekli yenilenen ve gelişen bir yapısı olduğu için biz de Tomya’yı yaratırken bu konuya çok dikkat ettik. Her gün yenilenen ve gelişen bir piyasada ihtiyaçları karşılamak istiyorsanız altyapınızı bu özelliklere göre kurgulamanız gerekiyor. Tomya olarak altyapı için Türkiye’nin en iyi mühendisleriyle çalışıyoruz. Marka haline gelmiş siber güvenlik ve yazılım mühendisleri ile çalışarak platformumuzun güvenliğini en üst seviyeye çıkardık ve Global borsalara örnek olacak şekilde tasarladık. Platformumuz hızlı bir şekilde para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilmeniz için de halihazırda altı bankayla anlaşmalı olarak çalışıyoruz ve sayısını giderek arttırıyoruz. Dijital varlık işlem platformu olarak yatırımcılarımıza en iyisini en ulaşılabilir şekilde sunmaya çalışıyoruz ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

B'Tselem raporu: Filistinli esirler cinsel saldırıya uğruyor, sistematik şekilde aç bırakılıyor

Moskova-Kiev görüşmelerinin ilk turu sonuçsuz kaldı

BM: Gazze'de yerinden edilenlerin barınma krizi en büyük sorun

Şam-PKK/SDG ateşkesinin uzatılmasına dair sinyaller

Nablus'un güneyinde bir Filistinli şehit edildi

İletişim Başkanı Duran'dan Balıkesir'deki depreme ilişkin açıklama

Bakan Yerlikaya: Tüm ekipler saha taramalarına derhal başlamıştır

Pakistan’da çığ felaketi: 9 ölü, 1 yaralı

Hatay’da lastik deposunda çıkan yangın söndürüldü

Filipinler'de askerlere pusu: 4 asker hayatını kaybetti

Balıkesir'de 5.1 büyüklüğünde deprem

Venezuela Meclisinde petrolün ABD şirketlerine peşkeşe onay

Belçika'dan zorunlu askerlik adımı

İzmir’de inşaat sahasında iş makinesi kazası: 1 ölü

Kar yağışı nedeniyle yolları kapanan yerlerde mahsur kalan hastalar hastaneye ulaştırıldı

Pakistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı 71'e yükseldi

Bakan Fidan: Suriye’de ateşkesin bir müddet daha uzatılması gündeme gelebilir

Ağrı Valiliği koordinesindeki ekipler sahada çalışmalar yürüttü

Ağrı'da 77 yaşındaki hasta için ekipler uzun soluklu bir çalışma gerçekleştirdi

Fransa ve İngiltere'den Rus gemisine ortak operasyon

Suriye’de olağanüstü hal sona erdi

Rusya, Ukrayna ve ABD heyetleri ilk kez aynı masada

Kocaeli’de 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı

Umut Kervanı Kütahya temsilciliği dualarla açıldı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

İstanbul'da "Fatih Sultan Mehmet Han Vakıfları ve Sahn-ı Seman Medreseleri" paneli

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Japonya'da kar yağışı kazalara yol açtı: 4 ölü, 16 yaralı

Yapıcıoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a ziyaret

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


B'Tselem raporu: Filistinli esirler cinsel saldırıya uğruyor, sistematik şekilde aç bırakılıyor

Moskova-Kiev görüşmelerinin ilk turu sonuçsuz kaldı

BM: Gazze'de yerinden edilenlerin barınma krizi en büyük sorun

Şam-PKK/SDG ateşkesinin uzatılmasına dair sinyaller

Nablus'un güneyinde bir Filistinli şehit edildi

İletişim Başkanı Duran'dan Balıkesir'deki depreme ilişkin açıklama

Bakan Yerlikaya: Tüm ekipler saha taramalarına derhal başlamıştır