-
BIST 100
16012,97%-1,69
-
DOLAR
44,19% 0,15
-
EURO
50,69% -0,48
-
GRAM ALTIN
7234,54% 0,40
-
Ç. ALTIN
11630,13% -1,13
Projeleri ile Batman da yılın öğretmeni seçildi
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Projeleri ile Batman da yılın öğretmeni seçildi
Projeleri ile Batman'da yılın öğretmeni seçildi
BATMAN - Batman'da görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Nursema Nergiz Kara, 2020-2021 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiği 20'ye yakın proje ile yılın öğretmeni seçildi.
Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Nursema Nergiz Kara, 2020-2021 eğitim öğretim yılında çeşitli dallarda 20'ye yakın projeyi hayata geçirdi. Yaptığı projelerle dikkat çeken öğretmen Kara, yılın öğretmeni seçildi. Kara, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da bulunacağı programa online olarak katılacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Kara, 8 yıldır öğretmenlik yaptığını söyledi. Kara, 'Şu anda TOKİ Kazım Karabekir İlkokulunda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapıyorum. 2020-2021 eğitim öğretim yılında yılın öğretmeni seçildi. Çok mutlu ve gururluyum. Normal şartlarda Ankara'da 24 Kasım Öğretmenler Günü programında bulunarak Batman'ımızı temsil edecektim fakat pandemiden ötürü programımız online olarak gerçekleştirilecek. Programımıza Bakanımız Ziya Selçuk katılacak ve ben de Batman'ımıza temsilen orada bulunacağım için gerçekten çok mutlu ve onurlu hissediyorum. Birçok projelerim ve çalışmalarım bulunuyor. Yaklaşık 20 projede bulundum. Bu projelerim basının ve toplumun beğenisini kazandı. Kitabımı okuyorum madalyamı kapıyorum, yeşil bir Batman için haydi çocuklar doğum ekmeye, trafikte yayı, trafiğe can ver, değerler aramızda gibi projelerin bulunmaktadır. Bu projelerimden en önemlisi özellikle yeşil bir Batman için haydi çocuklar tohum ekmeye projesi oldu. Bu proje kapsamında çocuklar evde yedikleri meyve sebzenin çekirdeklerini kurutup getirdiler ve okulda belirlediğimiz uygulama alanlarına tarım uygulama alanlarına bu tohumları ektik bu şekilde doğaseverliği öğretmiş olduk çocuklara sadece bu değil bu projem kapsamında Türkiye'de sınıf şeklinde ilk olan tarım atölyesini kurduk' dedi.
Tarım atölyelerinde çocukların tohuk ekmeye devam ettiğini belirten Kara, 'Tarım atölyesinde çocuklarımız tohumları ekmeye devam etmektedir. Yaklaşık 20 tane projeye imza attım. Bu projelerimin bir kısmı hala devam etmektedir. Çocuklar pandemi döneminde bu projelerin bir kısmına devam edemese de uzaktan eğitim de bunu sürdürmeye çalışıyoruz. Ölçme değerlendirme merkezi ile beraber aynı zamanda dördüncü sınıfa yönelik bir fasikül çalışmasında sorularım bulunmakta ve sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik çıkmış sorularla ilgili videolarım bulunmaktadır ve bu çalışmalarım devam etmektedir. E-Twinnig kapsamında kitabımı okuyorum madalyamı kapıyorum projem ulusal kalite etiketi aldı ve yine gelenekten geleceği gibi e-Twinnig projelerime devam etmektedir. EBA gibi uzaktan eğitim platformlarında daha birçok derecem oldu. Bu derecelerimden bir tanesi EBA'da 18 bin puanla birinciliğimdir. Birde spor dallarında turnuvalarda il birinciliklerim bulunmaktadır. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve idareci arkadaşlarım öğretmen arkadaşlarım öğrencilerim ve velilerime bu süreçte bana hep destek oldukları için çok teşekkür ederim. Bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Umarım pandeminin geçtiği daha güzel eğitim öğretim yıllarında birlikte daha güzel çalışmalara imza atarız herkese tekrar öğretmenler gününüz kutlu olsun diyorum' diye konuştu.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / OSMAN ARSLAN
Akademisyen Ceylan: İran-ABD ve israil savaşı başka ülkelere yayılırsa üçüncü dünya savaşı olur
Vergiler konut satışlarını durma noktasına getirdi!
Beyaz Saray'da İran savaşı çatlağı: Trump'ın ekibi arasında görüş ayrılığı
Müftü Çiçek: Ramazan fırsat ayıdır, gafletle geçirilmemeli
Diyarbakır'da konut satışları bir ayda yüzde 31 arttı
Batman'da aranan 4 şüpheli operasyonla yakalandı
Gaziantep’te itikaf bereketi: İnsan hem huzur hem de rahatlama buluyor
Ramazanda tandır mesaisinde kadınlar hem çalışıyor hem evine destek oluyor
Gaziantep'te konut satışlarında artış yaşandı
Özer: Müslümanlar, Kudüs'ün hürmetinin ihlal edilmesine karşı mutlaka ses vermeli
İşgal altındaki toprakların kuzeyi füzelerle vuruldu: En az 80 siyonist yaralandı, yüzlerce ev yıkıldı
Şanlıurfa’da ‘Huzur-63’ uygulamasında 78 aranan şahıs yakalandı
Ara tatil ve bayram trafiği için uyarı: Uykusuz ve bakımsız araçla yola çıkmayı!
Mersin’de uyuşturucu operasyonlarında 351 kişi yakalandı
Hükümlü ve tutuklulara bayram nedeniyle açık görüş izni
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçak ürün operasyonu: Bir kişi tutuklandı
HAMAS, Hollanda ve İzlanda'nın siyonist rejim aleyhindeki davaya katılımını memnuniyetle karşıladı
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz’dan Dünya Kudüs Günü’ne katılım çağrısı
2026 YDUS başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan TDV’nin 51'inci kuruluş yıl dönümü mesajı
Olayların başlangıcından bu yana Rusya ile ABD arasında ilk kritik görüşme
Öğrenciler için hazırlanan ara tatil etkinlik kitapları erişime açıldı
HÜDA PAR'lı Başkan Özhan, öğrencileri iftar sofrasında buluşturdu
SGK’dan "650 bin kişinin emekliliği iptal edildi" iddialarına yanıt
Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiye ve maaş ödemeleri yarın başlıyor
Ücretli çalışan sayısı 15 milyon 444 bine çıktı
Türkiye sahipli bir gemi İran izinli Hürmüz Boğazı’ndan geçti
Batman'da anız yangını söndürüldü
Yıl sonu enflasyon beklentisi yükseldi
Avukat Harmancı: Rıza dışı aşı uygulamaları anayasanın 17. maddesini ihlal ediyor
Yükleniyor






