DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
STERLIN 41,0423 % 0.05
FRANG 35,8470 % 0.38
ALTIN 2.292,73 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

SABAH AÇ KARNINA SU İÇMENİN FAYDALARI

Yayınlanma Tarihi : Google News
SABAH AÇ KARNINA SU İÇMENİN FAYDALARI

Boş mideyle 4 bardak su içince bakın neler oluyor?

Uyanır uyanmaz su içmenin faydalarını hepimiz biliyoruz tamam! Peki ya sabah 4 bardak su içmenin vücuda etkisini biliyor musunuz? Asyalılar olunca nedense ne yapsalar, sağlıklı gibi geliyor… Nitekim aynen öyle! Japonlar uyanır uyanmaz ilk iş olarak su içiyorlar ama öyle bizim gibi aman limon sıkıyım aman 1 bardak yeter değil…

Çok eski tarihlere dayanan bu Japon Su Terapisi pek çok hastalığı iyileştirmede kullanılıyor. Su içmenin faydaları üzerine yapılan araştırmaları bir kenara bırakın,

Japon su terapisi baş ağrısı, gastrit, diyabet, hipertansiyon, astım, kabızlık, ishal, göz hastalıkları, hemoroit, bronşit, tüberküloz, kalp problemleri, epilepsi, kulak burun boğan hastalıkları, kanser, adet düzensizlikleri, böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları gibi oldukça ciddi ve yaygın pek çok hastalıkla mücadelede kullanılan doğal bir yöntemdir.

Peki nasıl yapacağız?

Dişinizi fırçalamadan önce yaklaşık 4 bardak su için. Suyun florit içermemesine dikkat edin. Dişinizi fırçalayıp ağzınızı temizleyin ama 45 dakika boyunca hiçbir şey yemeyin. Her zamanki gibi kahvaltınızı yapın Kahvaltıdan sonra 2 saat boyunca hiçbir şey yemeyin. Japon geleneklerine göre su biraz sıcak olmalıdır, ne soğuk ne de oda sıcaklığında olmamalıdır. Bu işlemi kimler ne kadar süre yapmalı?

Japon su terapisinde boş mideyle su içme işlemini düzenli olarak yapmanız önerilmektedir. Ancak aşağıda belirtilen hastalıklar için belirli süreler verilmiştir:

-Hipertansiyon 30 gün

-Diyabet 30 gün

-Gastrit 10 gün

-Kabızlık 10 gün

-Tüberküloz 90 gün

-Kanser 180 gün

YORUM YAP