• BIST 100

    16081,35%0,79
  • DOLAR

    44,19% 0,07
  • EURO

    50,85% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7128,22% 0,27
  • Ç. ALTIN

    11534,35% 0,00

Tahmazoğlu ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı

24 Mart 2023, Cuma 15:50
24 Mart 2023, Cuma 15:50
Tahmazoğlu ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Tahmazoğlu ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Mehmet Tahmazoğlu, 'Bu mübarek ayın ilk iftarını şehitlerimizin bize emaneti olan aileleri ve kahraman gazilerimizle yapmaktan gurur duyuyorum' dedi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı. İftar yemeği öncesi Başkan Tahmazoğlu, masaları tek tek dolaşarak ailelerle sohbet etti. Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine protokol üyeleri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, Gaziler Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ve dernek üyeleri katıldı.

“Kalpleri huzurla dolduran bir aydayız”
Şahinbey Belediyesi’nin Şehit Aileleri ve Gaziler için önemli destekler sağladığını ifade eden Şahinbey Kaymakamı Hayrettin Çiçek, “Ramazan ayı imdadımıza yetişti ve kalplerimize bir ferahlık geldi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının en önemli günlerinden olan ilk gününde sağ olsun bizleri şehit ailelerimiz ve gazilerimizle buluşturdu. Belediye Başkanımız gerek şehit aileleri gerekse gazilerimiz için güzel projeler yapıyor. Bu anlamda bizlere de destek oluyor. Ağız tadıyla başlayan Ramazan ayının ağız tadıyla nihayete ermesini ve Ramazan Bayramı’na huzurla kavuşmayı niyaz ediyorum” dedi.

“Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum”
Şehit ve gazilerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ramazan ayının ilk orucunu bu memleket için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte açalım istedik. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir aya girdik. İnşallah Cenab-ı Hak bu mübarek günler hürmetine tüm rahmetini ve bereketini üzerimize göndersin son iki aydır büyük felaketler yaşadık. İnşallah bu ayın hürmetine Rabbimden bu felaketlerin ülkemizin üzerinden kaldırılmasını niyaz ediyorum. Son iki ayda depremden ve sel felaketinden dolayı vatandaşlarımızı kaybettik. Allah’tan onlara rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Şehitlik Peygamberlikten sonra gelen en yüce makam. Vatan ve bayrak uğruna şehit olan şehitlerimiz var. Allah onlardan razı olsun. Bir de depremde, sel felaketinde ve bazı hastalıklardan vefat edenlerde manevi şehit sayılıyorlar. Rabbimden hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bir daha böyle felaketleri yaşamayız” ifadelerini kullandı.

“Başkanımız her zaman yanımızda”
Şahinbey Belediyesi’nin iftar yemeğinde bir araya gelen şehit aileleri ve gaziler, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımız bizlerin her zaman yanında. Geçtiğimiz Ramazan aylarında da bizleri bir araya getirdi. Başkanımız bizlere kapılarını her zaman açık tutuyor. Dertlerimizle dertleniyor. Allah Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan razı olsun” diye konuştular.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Bayram öncesinde benzine 2,17 liralık zam

Afyonkarahisar’da uyuşturucu operasyonu: Bir tutuklama

21 yıl sonra bulunan çalıntı traktör sahibine teslim edildi

Brent petrol 103,90 dolardan işlem görüyor

Siyonist işgalciler, Filistinlilerin 500 dönümlük arazisini çitle çevirdi

Batman'da orman suçlarına sıkı denetim

Yabancı yatırımların ihracattaki payı yüzde 30 oldu

İşgalciler Batı Şeria'da evleri bastı, Filistinlileri esir aldı

Gaziantep'te Kadir Gecesi dualarla idrak edildi

İran: Savaşı siz başlattınız, biz bitireceğiz

Ankara’da dolandırıcılık operasyonu: 103 gözaltı

Trump gözünü Venezuela’ya dikti, "51. eyalet" diye paylaştı

Tahıl tohumluklarında yeni dönem: Sertifikasyon işlemleri TYS üzerinden yürütülecek

Rad'a Gücü, siyonist rejime bağlı casus grubu hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalimin hasmı mazlumun dostu olacağız

Dolar ve Euro bugün ne kadar?

İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği durduruldu

Altında yön yukarı döndü

Doğu ve güney bölgelerde yoğun yağış ve çığ tehlikesi uyarısı

ABD ve siyonist rejim İran karşısındaki kayıplarını açıklamakta zorluk çekiyor

İşgalciler Kadir Gecesi'nde Mescid-i Aksa'da ibadet ve itikafı engelledi

Trump: İran'ın saldırıları karşısında şok olduk, NATO bizi yalnız bıraktı

Kabil'de hastaneye saldırı: 400 sivil hayatını kaybetti

İran'dan Körfez'de geniş çaplı operasyonlar: ABD hedefleri vuruldu

Hizbullah'tan Nehariya'ya roket misillemesi: Yaralı işgalciler var

Muğla’da 35 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

Sivas’ta uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Kırıkkale’de asayiş operasyonlarında 25 tutuklama

İletişim Başkanı Duran’dan israilin bölgesel adımlarına tepki

Konya’da Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bayram öncesinde benzine 2,17 liralık zam

Afyonkarahisar’da uyuşturucu operasyonu: Bir tutuklama

21 yıl sonra bulunan çalıntı traktör sahibine teslim edildi

Brent petrol 103,90 dolardan işlem görüyor

Siyonist işgalciler, Filistinlilerin 500 dönümlük arazisini çitle çevirdi

Batman'da orman suçlarına sıkı denetim

Yabancı yatırımların ihracattaki payı yüzde 30 oldu