-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,40% -0,17
-
GRAM ALTIN
6258,14% -0,30
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
Teknoloji buluşmalarının 82. durağı Gaziantep olacak
20 Eylül 2022, Salı 16:55
20 Eylül 2022, Salı 16:55
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Teknoloji buluşmalarının 82. durağı Gaziantep olacak
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (GAOSB) iş birliği ile hayata geçirilen OSB TEKNOKENT’in destekçisi olduğu Türkiye Teknoloji Buluşmalarının 82. Durağı Gaziantep olacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) himayesinde Eticaret Merkezi A.Ş. ve (WTECH) Teknolojide Kadın Derneği tarafından Ozan Elektronik Para A.Ş. ana sponsorluğunda OSB Teknokent’in destek verdiği Türkiye Teknoloji Buluşmalarının 82.’si Gaziantep’te gerçekleştirilecek. KOBİ’lerin dijitalleşmelerini ve dünyadaki değişime ayak uydurmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları’’nın bu yılki ana konusu ise “Dijital İşler’’ olacak. Etkinlikte, Türkiye’nin önünü açan sektör temsilcileri ile birlikte gerçekleşecek olan ve 'Eticaret & E-ihracat', 'Dijitalleşme', 'Metaverse', 'NFT', 'Blockchain' gibi alt konularda KOBİ’ler ile bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulacak. Şirketlerin teknolojiyle gelişmesi ve büyümesi konusunda fikir ve bilgi alışverişinin yapıldığı Türkiye Teknoloji Buluşmaları işletmelerin dijital skorlarını artırmalarının yolları, tasarruf sağlayabilecekleri teknolojiler ve verimlilik de ayrıca konu olarak ele alıyor. Türkiye, küresel sistemi etkisi altına alan salgın döneminde ekonomisini büyüten nadir ülkeler arasında yer aldı. 2020’de 90 binin üzerinde ve 2021 yılında ise 100 bini aşkın işletme faaliyete geçti. Kuruluşların ticari faaliyetteki ilk tercihinin e-ticaret ve online satış alanı olmasıyla birlikte elde edilen ciro 381 milyar TL’ye ulaşırken, bu noktada ciddi bir rekabetin de önü açıldı. Dijitalleşmeye uyum sağlamak ve dijital dönüşümü yapısal temellerimize uygun bir şekilde başarmak rekabet üstünlüğü kazanmak için şart. “Türkiye Teknoloji Buluşmaları’’ bu alanda KOBİ’lerin dijital dönüşümlerini teşvik etmek adına düzenlediği etkinlikleriyle KOBİ’lerimizin, dijital dönüşüm sürecinde ihtiyaçları olan teknolojik altyapı yatırımlarını ve AR-GE faaliyetlerini destekliyor ve bilgilendiriyor. Etkinliğin Gaziantep ayağına özel olarak Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri de destekleyenler arasına katıldı.
WTECH ve Eticaret Merkezi tarafından düzenlenen ve her ilde 200 kadınımızın faydalandığı ücretsiz vizyon eğitimlerin lansmanının da yapılacak etkinliğe katılmak isteyenler www.teknolojibulusmalari.com adresinden ücretsiz kayıt yaptırılabilecek.
[gallery ids=',42428,42429']
İşgalcilerin Lübnan'a bugünkü saldırılarında 17 kişi şehit oldu
Öğretmenlerin alan değişikliğine bağlı yer değiştirme atamaları 28 Nisan'da yapılacak
Malatya'da 2 araç çarpıştı: 1 yaralı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Klasik ittifaklar çözülürken yeni ittifaklar kuruluyor
Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Ağrı'da gerçekleştirilen operasyonda 8 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü
Polise silahla mukavemet eden hükümlü yakalandı
Hepatit sinsi ilerleyebiliyor!
Malatya'da otomobil yayaya çarptı: 2 yaralı
Konya'da maddi hasarlı trafik kazası
İran ile Çin dışişleri bakanları görüştü
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki
Meteoroloji'den Ege Denizi için fırtına uyarısı
İranlı General Abdullahi: Sahadaki gerçekleri kavrayan Trump, bazı ülke liderlerine sığındı
Arakçi: Bölgesel istikrar halkların iradesine saygıyla mümkün
Diyarbakır barajlarında kontrollü su tahliyesi başlatıldı
Atasoy: Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli
Batman'da öğrenciler için "Bilim ve Teknoloji" semineri düzenlendi
Diyarbakır'da yoğun yağış yol çökmesine neden oldu
Prof. Dr. Işık: Tillo’da müthiş bir kültürel doku vardı ama yok ettik
Bağcılar’da tüp dolum tesisinde zehirlenme: 8 kişi hastaneye kaldırıldı
İletişim Başkanı Duran’dan Özel’e tepki: Mesnetsiz ithamlar toplumsal gerilimi besliyor
Adıyaman'da sanal devriye operasyonu: 6 şahıs yakalandı
Bahçeli: Asıl rejim değişikliği israilde olmalı
Müftü Yardımcısı Aktan: Şevval orucu büyük fazilet taşıyor
Bursa’da binlerce fidan toprakla buluştu
Şanlıurfa’da bozuk yollar tepkilere neden oldu
Yetimler Vakfı Gazze’de çocuklara bayram sevinci yaşattı
Şanlıurfa’da abi kardeş kavgası silahlı saldırıya dönüştü: Bir yaralı
Yükleniyor







